Şimdi Ara

merhaba nasıl bir yol izlemeliyim santral sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internet hizmeti aldığım santral 4600 metre uzaklıkta komşu köyden geliyor bağlantı hızım 1.5 ğun üstüne çıkmıyor hiç. defalarca ttnet müşteri hizmetlerinle görüştüm(150-200 kere), türk telekom müşteri hizmetlerinle görüştüm, edirne operasyondakilerle oturup konuştum kavga ettim papaz oldum naptım ettim santral konulmasına yönelik bir girişimde ikna edemedim. köyde 20 civarı kullanıcı var ama sonuç alamadım. ve ne zaman yağmur yağsa bağlantım kopuyor çünkü köyde bulunan dağıtım dolabı devrik su alıyor kablolar dışarda. talepte bululnduk ama ilgilenmiyorlar. fotoğraflarını çektim elimde bunlar var şimdi nasıl bir yol izlemeliyim dilekçe yazıp tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum yadrdımcı olun lütfen 4 seneden beri çekmediğimiz kalmadı.

• BTK'ya şikayet yazın, ilgilenirler diye tahmin ediyorum. Mesafe çok fazla, yeniden santral kurmak, hızı arttırmak falan bunlar gerçekten 20 kullanıcı için yapılması zor şeyler (maalesef) ama en azından kutuyu tamir edebilirler, yavaş da olsa stabil bir bağlantınız olur.
  • BTK'ya konu hakkında şikayette bulunun, etkili oluyor çoğu zaman.
  • deu_ultraslan D kullanıcısına yanıt
    geçmış olsun hemşerım once elınde olan bozuk kabın resımlerını baskıcı bır dılle şıkayetını bımer ve btk ya görseller ıle ulaştır. edırnede ana santralde olan kışıler benım duyumuma göre sorun çozumunda umursamazlar. eğer ulaşabılırsen santral sorumlusu yahut dırek müdüre gıt. umarım olumlu sonuçlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _A_N_I_L_ -- 29 Aralık 2014; 23:50:35 >
  • sağ olun cevaplar için birde o yolu deneyim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.