herkese şimdiden yardımlarından dolayı teşekkür ederim 20 dairelik merkezi sistem kurdum yabancı ve yerli uydulara göre ayarladık herşey çok güzel fakat yerli canaktan star ve star gurubundaki yayınları akşam üstü saat 18 ile 19.30 arası sinyal seviyesinin düşmesi nedeniyle seyredemez olduk diğer saatler arasında ise star tv nin sinyalleri % 69 olarak okuyabiliyorum ve çok net olarak izleyebiliyorum bu sinyal seviyesini binanın en alt katından ölçerek buluyorum nedenlerini acele olarak bildirirseniz minettar kalırım saygılar
Bende merkezi sistem kullanıyorum ve aynı sorun bendede var sadece star paketinde bazı zamanlar çok fazla sinyal azalması oluyor kanala kaybolur ama bu sadece bilgisayardaki tv kartında oluyor içerdeki receiverda böyle bir sorun yok belki ara sıra ondada oluyordur ama fazla izlemediğim için denk gelmedi heralde.Benim tahminim apartmanda kullanım yoğunluguna bağlı olarak starın sinyali düşüyor.Belkide star paketinde bir sorun vardır
Kabl kalitesinden dolayı uzun mesafelerde kayılar söz konusu.Bu kayıplar yüksek frekanslı kanallarda daha belirgin bir hal alıyor.Örneğin star grubu gibi.Merkezi sistem kurduğumda benim de başıma geldi.Kaybı daha a olan u6 kabloyla değiştirdim şimdi sorun yok.
teşşekürler arkadaşlar ilgilenmeniz beni sevindirdi kablom rg u6 zaten normal zamanlarda harika olarak seyrediyorum fakat saat 18 ile 19 arası sinyal düşüklüğü yapıyor daha sonra normale dönüyor neden hergün bu saatler içinde oluyor? birde ben çanağımı 120 cm den 150 cm çıkarsam bir faydası olurmu en alt kattaki ölçümlerimi sizlere vermiştim sayın obm 17 sayın harman35 ilginizden dolayı saygılar