Şimdi Ara

MERMERLER SEYAHAT İFLAS MI EDİYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mayıs ayında izmir-Kırıkkale arası internetten gidiş-dönüş bilet aldık. İzmir ve Kırıkkale otobüs seferleri bilmediğimiz bir sebeple iptal edilmiş fakat biz rastlantı sonucu öğreniyoruz bu durumu. "Sefer iptal edildi. Bilet ücretiniz iade yapılacaktır" diyorlar. Aynı şekilde dönüş bileti için işkillenip aradığımızda o otobüsün de iptal olduğu söyleniyor. Asıl önemlisi defalarca aramamıza rağmen iade bedelinin heniz hesabımıza yatırılmamış olması. Tamamen oyalama taktiği... 190 tl yi bile 1 aydır ödeyemeyen Mermerler Seyahat şirketi.... Napalım yani RTE gibi "Eyyy Mermerler Turizm... " diye haykıralım mı ? Telefondaki bayanın dediğine göre hesaplarına bloke konmuş... İŞİMİZ ZOR...

Bugün de akşama kadar hallolacak dediler bakalım hayırlısı.

• Memeler seyahat diye okudum
  • Boyabat tur boyabat tur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skyfallker

Memeler seyahat diye okudum

Evet... Etkileyici bir isim olurmuş :)
  • 92'li yıllarda ilk çift katlı otobüsleri bu firmada gördüğüm için kafamda nasıl bir yere koyduysam firmayı.. Bütün hayallerim çökü resmen. Otobüsün bi koltuğu benim 190 tl' yi beşe katlar :)
  • Paramısı iade aldık sıkıntı kalmadı.. Teşekkürler Mermerler turizm. Bir dahaki yolculuğumuzda görüşmemek üzere
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.