Şimdi Ara

MERSEDES C180 OTOMATİK ALINIR MI? OLUMLU OLUMSUZ YÖNLERİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 MERSEDES C180 OTOMATIKTE KARAR KILDIK. MANUEL ARADIK BULAMADIK. 1.6 OTOMATIK VITES KOMPRESOR MOTORUN EKSILERI VE ARTILARI NELERDIR?

• Motor ve şanzıman ömürlüktür. O konuda sıkıntı çıkmaz. 2010'larda kullanılan motor ve şanzıman eski nesil olduğu için çok yakacak ve performans olarak yeni turbo versiyonundan daha zayıf kalacaktır.
  • C serisinin ici o kadar geniski hele arka koltuklari ondekilerle konusmak icin bagirmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammedda -- 23 Ekim 2013; 3:35:51 >
  • Arka koltuklar konusuna katılmıyorum. Geniş değil normal sayılır. Hatta koltukların yapısı sebebiyle sebebiyle eh işte.

Yakıtı problem değilse, servis bakımı yapmayacaksanız gayet makul bir araç.

2013 model B sınıfı ekonomik bir aracın 50 bin TL olduğu şu günlerde gayet güzel bir araç tercihi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 23 Ekim 2013; 3:13:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gercekten cok mu yakıyo bu arac? 1.6 atmosferik 102hp SEAT leon kullanıyorum şuan sürekli ölçüyorum lpg de ortalama 10 litre yakıyorum. c180 e gecmeyı dusunuyorum lpg de nasıl olur durum?
  • Kardeş bu kaçıncı konun yeter ama seç artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sehir ici 11 12 litre benzin yakarsin. O paralara Mercedes'e biniyorsun daha ne olsun.Bakimlarini duzgun yaptirdigin surece arac omurluktur.

• Kullandigim arac, gercekten cok basarili sanzimana sahip C serisi. Bir rahatsizlik yasayacaginizi zannetmiyorum. İst. Sehir ici yakit tuketimim 12.1 (oldukca spor kullaniyorum araci)

• Bu 1.6 kompresör motorun LPG ile uyumunu nasıl acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Bu 1.6 kompresör motorun LPG ile uyumunu nasıl acaba ?

Kompressor motorlar her ne kadar atmosferik üniteler kadar olmasa da Lpg'ye uyumlu motorlar.

Kaliteli bir Lpg kiti ve iyi bir montaj ile sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.