Şimdi Ara

Merter'de LPG'li araç alan kapalı otopark var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Zeytinburnu Metrobüs Durağının oradaki İspark'a sordum LPG'li araç alamıyoruz dediler. Aracımı sık kullanmadığımdan kapalı otoparka bırakmak istiyorum.

• Ispark otoparklarinda kimse yakıt sistemine bakmiyor. Biletinizi alip giriyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla İstanbulu bilmem. Ankara ve Bursa'da kimsenin umrunda değil aracın neyle çalıştığı. Fişi alıp giriyosun istediğin yere.

• Ben aylık abone olup aracı sürekli orada bırakacağım.

• alperzengintas A kullanıcısına yanıt

ben de aylık kapalı otopark'a aboneyim. abone olurken ruhsat fotokopisi istendiğinden maalesef bırakamazsınız.

• Kendi otoparkın harici olaöaz. 3 gün önce b.düzü tarafında bir daire almaya gittim. Bina 5 katlı bodrum katında kocaman araç otoparkı var. Bina girişinde lpg li araç sokmak yasaktır yazıyor.

• İstanbul'a gitmek için ido feribot bileti alırken görevli aracın yakıt sistemi nedir diye sordu, dizel dedim ve akabinde niye sordunuz dedim, "bu sefere ait feribota LPG'li araç alamıyoruz" demişti. tüplü araç her zaman sürprize açık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kapalı otoparklarda, yan duvarlar açık ve zaten serbest bir hava dolaşımı varsa, buralara lpgli araç park edilebilir. Tamamen kapalı otoparklarda ise havalandırma sistemleri varsa, buralarada park edilebilir. Yani yönetmeliği karşılayan otoparklar ve lpg'li araçlar, kanunen park edilmesine engel bir durumla karşılaşmayacak.

Bazı otoparklarda görmüşsünüzdür, tavanda jet motoru gibi türbinler olur, onlar hava sirkülasyonu sağlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.