Şimdi Ara

MESLEK LİSELİLERİN LYS DURUMLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• benim netlerim 40 mat , 20 geo civari sanırım

ATL elektrik elektronik öğrencisiyim , okulumdan 2-3 kişi benim gibi yapar gerisi türkiye ortalamasında bişey yapar diye tahmin ediyorum sizde durum nedir?
  • valla baktım mattan 12 biliodm yaptım

geo dan saolsun kolaydı 16 tane geri kalanlara şeytana uymamak için bakmadım :D kafamı vurdum yattım xD
  • Mat:25-30 Geo:20 civarı net bekliyorum.Hayırlısı...
  • mat 20 civarı sanırım.geo yu tam olarak bilmiyorum.ANd.MESLEK Liseliyim.bilişim.Bakalım girebilecekmiyiz bir yere
  • matematik 18soru yaptım 2yanlıs belki cıkar geometri 11 tane yaptım yanlıs beklemiyorum.

atl makina ögrencisiyim ygs296 yapmıstım tekn fakültesi ygs ile alım iptal oldugundan beri calısmıyorum.Ygsden sonra hiç bakmadım daha dogrusu babam zorla yazdırmıstı. iyiki yazdırmıs ümitlendim 29tane yapınca 5tane yapar yatarım diye düşünüyordum ama belkide herkez bu kadar yapmıstır
  • Bakalım bunlar yeticek mi hepimiz görüceğiz bir şey kalmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss için dershane tercihi?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet beyler konuyu yükseltelimde diğerlerinin puanlarını merak etmeye basladım bu aralar
  • mat 30-32 civarı olur diye tahminim geo 15 (tahmin) fizik ve kimyayı kontrol etmedim biyoloji 18 net.

ATML mezunuyum.
  • Mat:36
    Geo:24
    Fizik:15
    Kimya:16
    Biyoloji:27

Meslek Lisesi'yiz işte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metal Yorgunluğu

mat 30-32 civarı olur diye tahminim geo 15 (tahmin) fizik ve kimyayı kontrol etmedim biyoloji 18 net.

ATML mezunuyum.

ohoo bende umutlanıyom benim kazanma ihtimalim kalmamıs o zaman bölüm neydi inş makina degildir hedef mtok mu bu arada ?

@LaFleur

seninde güzelmiş bölüm neydi hedef neresiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor4in -- 14 Temmuz 2011; 17:53:25 >
  • mat 48net
    geo 23net
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteor4in

quote:

mat 30-32 civarı olur diye tahminim geo 15 (tahmin) fizik ve kimyayı kontrol etmedim biyoloji 18 net.

ATML mezunuyum.

ohoo bende umutlanıyom benim kazanma ihtimalim kalmamıs o zaman bölüm neydi inş makina degildir hedef mtok mu bu arada ?

@LaFleur

Bölümüm Elektrik-Elektronik'ti.
    Hedefim Bilgisayar Mühendisliği ya da Elektrik Elektronik Mühendisliği.(Teknoloji fakültesi değil,malum ne olduğu belirsiz.)

• quote:

Orijinalden alıntı: meteor4in

quote:

ATML mezunuyum.

@LaFleur

Bölüm bilişim, durumum pek parlak değil benim. Mtok 4. sıraya filan yazıcam ama teknik liselilerden bana sıra gelmeyebilir.

• benimde mat 15.5 geo 11 fen fizik 1 kimya 1.5 biyoloji 9 marmara makina mtok yazıcam sadece gelmiyecek biliyorum ondan seneye kaldık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.