Şimdi Ara

metal dedektörü ! (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.219
Cevap
5
Favori
559.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hakandurmaz74@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durmaz -- 21 Mart 2007; 11:03:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: altay74

elbombacı arkadaşım,şu deltapulsenin videolarını bir daha koyarmısın,benim bilgisayar bozuk dosya diyor açmıyor.bi bakayım adamlar ne yapmış belki başka bir fikir sahibi daha olurum yaww

http://www.savefile.com/files/549058

http://www.savefile.com/files/549079

Dosyalar mp4 formatında. Bsplayer ile açmalısınız. Bende sorun yok.

• Test edildi.

• Durmaz kardeş çalışmaların güzel olmuş. Delta Pulse"nin baskı devrelerinin orjinal program dosyalarını paylaşabilirmisin. Hangi programda çizdiysen eğer Isis, Spirint Layout v.s
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetyakup

İsmail bey devrenin bu şekilde çalışması sorun değilmi. Arazide aramaya çıktınız sürekli ötüyor. Bunu ters çevirmenin yolu nedir. daha önce Delta Pulse yapmaya çalıştım o makina metal bobine yaklaştığında ses veriyordu. Bu terslik giderilemez mi.
    Teşekkürler...

Arkadaşlar merhaba
    forumu uzun süredir takip edemiyordum.
    köşemizdeki gelişmelerden dolayı gururlandım.
    Arada bazı çatlak sesler olmuş.siz onlara kulak asmayın ve doğru bildiğiniz yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edin.
    unutmayın ki büyük başarılara ulaşmanın yolu küçük başarılara ulaşmaktırki siz büyük başarıya ulaşmak üzeresiniz.
    ahmetyakup un devresinde ters çalışma olayı varmış tecrübelerime dayanarak T 9 transistörü kontrol et derim.Bu transistörün
    tipi ters seçilirse ses ters çalışır.
    Birde şunu belirtmek isterim
    yerin altını sesle dinleme konusunu okudum.hepinizin bildiği bir şey söyleyeceğim. Elektrik frekansının hızı ses frekansının
    hızından yüksektir.
    Hepinize işlerinizde kolaylıklar diliyorum.Başarıyı çabuk yakalamanız dileği ile.

• ben öğrenciyim ve hoca metal dedektörü teferruatlarıyla araştırmamı ve sınıfta sunmamı istiyor. elinde bu konuda bilgi olan biri varsa yardım edebilir mi. devrenin resmini, elemanlarını ve özelliklerinide söylerse sevinirim. alakanız için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: öğrenci_yim

ben öğrenciyim ve hoca metal dedektörü teferruatlarıyla araştırmamı ve sınıfta sunmamı istiyor. elinde bu konuda bilgi olan biri varsa yardım edebilir mi. devrenin resmini, elemanlarını ve özelliklerinide söylerse sevinirim. alakanız için şimdiden teşekkür ederim.

aradıkların fazlasıyla bu forumda mevcut,zahmet edip 1. sayfadan itibaren son sayfaya kadar oku,kimse sana bunları hazırlayıp tek mesaj olarak yazmaya uğraşmaz
  • Arkadaşlar Delta Pulse de derinliği artırmak için neler yapabiliriz.
    tşk.
  • Pals akımını olabildiğince arttırmalısınız. Girişteki opampta daha kaliteli bir opampla değiştirilebilir. Google de "ultra low noise" diye aratın karşınıza çok iyi opamplar çıkacak. Bunların uygun olanını kullanırsınız. Kolay gelsin.
  • Merhaba arkadaşlar.. Ben son sınıf mühendislik öğrencisiyim.Bitirme tezim için GoldPic'in devre şeması,baskı şeması,PIC16F84'ün hex ve asm dosyaları lazım.. Siteden baktıgım kadarıyla programlara (hex ve asm dosyalarına) ulaşılamıyormuş.. Benim pic bilgim üst düzeyde. Eger GoldPic ile uğraşanlar varsa yani bu zamana kadar bu devreyi iyi bir şekilde analiz edenler var ise,pic16f84 icin asm'yi yazacagıma inanıyorum.. Bu sayede ortaklaşa bir şeyler yapmış oluruz hem de hex ve asm dosyalarını buradan paylaşıma sunarız.. konuyla ilgilenenler var ise msn den serkanonce@hotmail.com ile iletişim kursunlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: elbombaci

Pals akımını olabildiğince arttırmalısınız. Girişteki opampta daha kaliteli bir opampla değiştirilebilir. Google de "ultra low noise" diye aratın karşınıza çok iyi opamplar çıkacak. Bunların uygun olanını kullanırsınız. Kolay gelsin.

low noise konusunda şunu eklemek istiyorum
    delta için
    bc 54X transistorleri yerine bc 184 (npn) bc214(pnp) kullanırsak belki azda olsa bir faydası olur...
    bu arada foruma bitiren arkadaşlar kendi yaptığı devrelerin resmini ekliyor
    gerçekten güzel
    şunuda belirtiyim burda bir konu üzerinde tartışıyoruz olur ve ya olmaz normaldir
    çatlak ses olayı ayrıdır ...o ses susturulur--> rahmetli41 gibi
    arkadaşlar bu arada ben izine geldim evimdeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail surek -- 24 Mart 2007; 2:15:49 >

• Arkadaşlar mrb

Delta Pulse için
    En iyi sonuç aldığınız arama başlığı ölçüsü sarım sayısı hakkında bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz.

msn:
    hdurmaz42@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durmaz -- 4 Mayıs 2007; 13:01:25 >
  •  metal dedektörü !

metal dedektörü !

metal dedektörü !

HAMMERHEAD DEDEKTÖR KLASİK MODEL…..

• Farklı Tasarım……..
    • Daha kaliteli kasa, daha kaliteli komponentler….
    • 15 V./2.2 Ah Çalışma Gerilimi…..
    • Çift Akü…….
    • Stereo ses çıkışı……
    • 700Hz….1,2Khz Bandı Çalışma Frekansı…
    • Tek Para avcılığı modeli……
    • Tek Şarjla 6 saat kesintisiz define avı……
    • Sigorta Korumalı……
    • Oto Çakmak Girişi Şarj Aparatı……
    • 20cm…45cm çap bandında istenilen başlıkları aynı makinada kullanım imkanı…
    • 3 cm çaplı gümüş parada net 40cm algılama mesafesi… (hassas ayar-havada)
    • Kolay kullanım…..Birkaç saniyede arama konumuna geçebilme…
    • Kaliteli Malzeme, kaliteli işçilik……
    • Kullanım Rehberiyle birlikte……
    • Dedektörün tüm ekipmanları dahil 12 ay garanti………..

Gerek antik tek para avcılığında gerekse kumsallarda yitik aramalarında kullanacağınız ideal bir dedektör….Genişletilmiş frekans bandı ve güçlendirilmiş çalışma gerilimiyle farklı kullanım farklı derinlik……..
    ………………………………….
    Forumdonanimhaber definecilerine sadece: 400YTL……..
    ( Mart sonuna kadarki siparişlerde Philips Müzik seti kulaklık hediye…….)
    ………………………………….

Msn ve Mail:

mhunter@mynet.com

Siparişleriniz için hemen arayın:

0532 783 35 47

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MASTER HUNTER -- 23 Temmuz 2007; 16:26:58 >

• bunlarda benim dedektorler.

metal dedektörü !

metal dedektörü !
  • clonepi ve goldscanın pcb si

metal dedektörü !

metal dedektörü !
  • merhabalar

jantemirkan arkadaşım çalışmaların güzl. Acaba clonepi nin metal ayrımı var mı? Varsa performansı nasıl? Özellikle demir veya nikeli altınla karıştırdığı oluyormu?
  • elbombacı arkadaşım bana clone- pi yi sormuşsun.ben odevreden umdugumu bulamadım.ayrım yapıyor gibi fakat çok yanıltıcı ve ayrıca mesafe 5 cm i geçmiyor.hala onun üzerinde çalışıyorum.okadar ugraş boşa gibi
    fakat analog kısmında degişiklige gitmek istiyorum.birde öyle deniyecegim.yalnız devrede herşey orjinal fakat 2n5551 yerine mpsa 42 kullandım.eger devreyi yapmadıysan biraz daha bekle derim.herkese çalışmalarında başarılar dilerim.
  • Teşekkürler
  • arkadaşlar mrb

Delta Pulsa takmak için Ampermetre bulamadım. En düşük 500 ma (miliamper) var ama bana 100 ua (mikro amper) lazım cihaza ampermetre takmasam ne olur veya digital ölçü aletini kullanınca cihaza bir ters etkisi olurmu.
    cevaplarınızı bekliyorum.
    tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durmaz -- 29 Mart 2007; 12:50:04 >
  • Yerine rahatlıkla 100uA kademesi olan dijital bir ölçü aleti kullanabilirsiniz. Böyle bir ölçü aletiniz yoksa da ölçü aleti voltmetre kademesine getirilerek direnç üzerindeki oluşan gerilimin değişimi izlenebilir. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.