Şimdi Ara

metal dedektörü ! (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.219
Cevap
5
Favori
559.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ampermetre kullanmazsam cihaza zararı olurmu.

tşk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: durmaz

arkadaşlar mrb

Delta Pulsa takmak için Ampermetre bulamadım. En düşük 500 ma (miliamper) var ama bana 100 ua (mikro amper) lazım cihaza ampermetre takmasam ne olur veya digital ölçü aletini kullanınca cihaza bir ters etkisi olurmu.
    cevaplarınızı bekliyorum.
    tşk.

arkadaşım vumetre tak olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: siberci7

koreli arkadaşım. turus elektroniklede yüzyüze görüştüm. bizde yok dediler. listede var dedim. yanlışlık olmuş diyor. kendide baktı :) olmazsa 4 euroya getirticez naapalım...

Selamlar..
    Bizimle yüzyüze görüşmüş herhangi biri yok, rica ederim kimse kimseyi kandırmasın.
    Ayrıca, ürün stokta zaten gözükmüyor, sadece listede gözüküyor. Lütfen açıklamaları daha dikkatli okuyun..
    Ve ayrıca, istenildiği taktirde maksimum 4 günde PIC16F877 ve MC3201 ve/veya herhangi bir ürünü teslim edebiliriz. Zaten birçoğu da soklarımızda mevcut. Yeterki uzantılarını (yani kılıfını, bağlantı tipini, ısı değerlerini..vs temsil eden kodları) tam veriniz. Malumunuz, nerede ne için ve neyle kullanacağını bilemeyiz.

Saygılar,
    Tolga Gümüştekin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Importer -- 30 Mart 2007; 18:22:50 >

• selam importer. ben turus elektronikle görüştüm.. tolga gümüştekin ile değil.. yani bütün çalışanlarına veya sahibiyle değil. email adresimide verdim size bilgi göndereceğiz dedi. gerçi ilgi ve alakasındanda memnun kaldım konuştuğum arkadaşın..burda polemik yaratmak istemem.bana 15 gün içinde getirebileceğini söyledi. uzun bir zaman değil aslında.. devreyi yapan arkadaşların yorumları olumlu olsaydı siparişi verecektim genede. ama yorumlar pek iyi bir sonuç içermiyor. ben kimseyi kandırmıyorum. karaköyde 1. kat veya 2. kata çıkan merdivenin bitiminde soldaki küçük dükkan. laptopla google dan kendiside aradı zaten arkadaş. görünüyor ama yok dedi. hepsi bu kadar. kimseyi kandırmaya niyetim yok. teşekkürler
  • uzun bir aradan sonra clone pı-m ile uraşabildim.yeni pcb çıkartıp yeniden topladım.eskiden kararsız çalışıyordu,şimdi iyi çalışıyor,sadece ekranda eski devrede batarya gerilimi 12,6 volt iken yenide 24,6 gözüküyor.çalışması için bir sorun oluşturmuyor,tatmin edici derinliğe ulaşınca onuda hallederim.derinlik olarak 25-26 santimetreden 50 ykr'şu 30 santimetre çapındaki başlıkla kesik kesik ses geliyor,22-23 santimetreden devamlı ses geliyor.bu başlık boşta çok parazitli.ayrım olayına gelince,başka başlıkla denedim 17,5 cm çapında 2,4cm alyansı 10cm'den ayırd ediyor,15cm'den yakalıyor.50 ykr'şu 15 cm'den ayırd ediyor.sadece krom nikel paslanmaz çelik altına çok yakın hatta aynı sinyali veriyor.ama eskiden paslanmaz çelik yoktu, o açıdan benzemesi pek sorun olmaz sanırım.devrede bir iki değişiklik yaptım (traker II sitesine bakarak).devre bu haliyle iyi gibi,şimdi başlık yapımı ile uraşıyorum.ileride bir iki resim ve vidyo eklemeyi düşünüyorüm.herkese çalışmalarında başarılar.

• evet arkadaşlar clonenin resmi.

metal dedektörü !
  • tkurt selam,
    çalışman güzel olmuş, clone pi"yi bende yaptım herşeyi hazır,ancak pic programlamada sorun yaşıyorum.
    Multipic 5v2"yi yaptım, forumdan takip ettiğim kadarıyla sanırım sende bu programlayıcı kartı kullanıyorsun. Benim öğrenmek istediğim bu kartı bilgisayara doğrudanmı bağlıyorsun yoksa kablomu kullanıyorsun. Eğer kablo kullanıyorsan, kablonun iç bağlantı şeklini yazabilirmisin. Program olarak winpic800 var.
    Bu arada clone pi"de basket bobini kullanmayı denedinmi?
  • selamlar tkurt.hakikaten güzel çalışma. tebrikler. yalnız sardığın bobin gördüğüm kadarıyla pek iyi olmamış. bobin telleri çok düzgün olmalı. gergin sarmalısın. orijinal resimdeki bobini gördüm. oda iyi değil. bobin gerçekten çok önemli. benimki sadece tavsiye. kolaysa sen sar deme şimdi.. iyi çalışmalar..
  • teşekür ederim arkadaşlar.nahita arkadaşım evet doğrudur aynı programlama kartını kullanıyarum,ve kabloda var.kabloyu kendim yaptım, seri port konnektörü aldım, bir erkek bir dişi,5 damarlı ekranlı kablo vardı zaten elimde, boyu 70cm.balantı şekli 3-3,4-4,5-5,7-7,8-8 olarak, kartta bu uçlar kullanılıyor, yani kartı bilgisayara kakıyormuş gibi.ama kabloyla uraşmana gerek yok,direk bilgisayara tak,kartta veya ayarlarda bir sorun yoksa çalışacaktır.basket bobin yapımı ile uraşıyorum,ilki başarısız oldu,kopüğü keserken telleri kestim.yenisini yapacağım.
    siberci7 arkadaşım eleştirin için asıl teşekür ederim.daha iyisini yapmam için bana yardımcı olacandan şupen olmasın.bobin yapımından sonra derinliği artırmak için R1,R2,R3,R4,R6,ve C1 değerlerinde değişiklik düşünüyorum,tek parada 30cm'yi yakalasam brakacam.burayla ilgili ve bobin yapımı ve malzemesi ile ilgili her türlü bilgi işime yarayacaktır,bana sormak istediginiz birşey olursa,bildiğim konuda bilgi paylaşımı için her zaman hazırım.Türkiye'de güzel birşeyler için.herkese başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkurt -- 5 Nisan 2007; 7:00:13 >

• arkadaşlar herkese merhaba,deltapulseyi arazide biraz test ettim,bol bol çivi topluyor :)) hiç ummadığınız araziden bile eskiden kalma nal çivisi vb.çıkıyor :)..ve mineralli kayalardan ve topraktan çok aşırı etkileniyor,ayarları kısarsanız susuyor fakat bu seferde çok derinlik kaybı oluyor,ahh keşke ayrım modu olsaydı diye iç çekiyorsunuz.her şeye rağmen fena bir dedektör değil,benim deltapulse maceram burda bitti,şimdi sıra, miner serisi alman tasarımı ayrım özelliği olan dedektöre geldi,bide bunla uğraşalım,malzeme listesindeki bazı parçalar nette araştırdığım kadarıyla türkiyede yok..tedarikçilerle görüşeceğim...bu miner serisi ile uğraşan arkadaşlar varmı..herkese başarılar..
  • arkadaşlar kolay gelsin
  • tkurt bilgi için çok teşekkür ederim.

altay74 selam, bahsettiğin miner serisinin forumda paylaşacağın şeması mevcutmu?
  • ARKADAŞLAR GOLDSCAN IV 'ün pcb si bende var ama proteus ares ile
    çizilmiş ama program desteklemiyor
  • goldscan IV pcbsi
  • quote:

Orjinalden alıntı: nahita

tkurt bilgi için çok teşekkür ederim.

altay74 selam, bahsettiğin miner serisinin forumda paylaşacağın şeması mevcutmu?

slm nahita
    rapide upload ettim inşallah olmuştur :) pdf olarak tüm bilgi içinde. rapid ve share birleşik yazılacak * yok.

link http://rapid*share.com/files/24569818/miner-4.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altay74 -- 6 Nisan 2007; 10:13:17 >
  • selam altay74.. bu miner veya diğerlerinin yazılımları için araştırma yap bence. bunlara ulaştığında bizimlede paylaşırsan sevinirim.. kolay gelsin..
  • Arkadaşlar GS 4 ün pcb sini eklemeye çalıştım.
    servır işlem yapıldı diyor ama forumda göremiyorum.
    inşallah bu şekilde görünür.

metal dedektörü !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TERMOSİS -- 6 Nisan 2007; 15:06:10 >
  • Malzeme yerleşim planı

metal dedektörü !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TERMOSİS -- 6 Nisan 2007; 15:06:56 >
  • PCB MALZEME YERLEŞİM

metal dedektörü !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TERMOSİS -- 6 Nisan 2007; 15:19:05 >
  • GS 4 ŞEMA

metal dedektörü !
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.