Şimdi Ara

Metal Gear Solid V Phantom Pain Türkçe Yama Hazırlığı Başladı (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
7
Favori
10.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun Türkçeye çevrilmiş 3-5 dakikalık bir videosunu paylaşır mısınız
  • giga1974 kullanıcısına yanıt
    İstediği fiyatı mı vereceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

İstediği fiyatı mı vereceksiniz.
    adam inanmak istiyor belki de bize yalan söylüyor karapithan nereden bileceğiz
  • cozepud C kullanıcısına yanıt
    Değişen ne olacak ki. Yaptığı çalışmalar, yardımlar ortadayken yalan söyleyeceğini düşünmüyorum. Sadece verdiği kararda ne kadar haklı olduğunu gösterir bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cozepud

adam inanmak istiyor belki de bize yalan söylüyor karapithan nereden bileceğiz

Alıntıları Göster
    Yaptığı çevirilerden sonra, Karapathian a inanmıyorsa millet zaten yamayı haketmiyor demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Değişen ne olacak ki. Yaptığı çalışmalar, yardımlar ortadayken yalan söyleyeceğini düşünmüyorum. Sadece verdiği kararda ne kadar haklı olduğunu gösterir bunlar.
    offf baydınız be abi savun savun da o zaman hiçbir çeviri grubu yama mama yapmasın insanlar hiç bir şey hakketmiyor insan oğlunun özelliği konuşabilmesi hayvan değiliz sonuçta herkes kafasına göre konuşuyor o bunu dedi bu bunu dediydi muhabetti ile yola çıkacaksak ohohohooooo işimiz var siz ve karapathian ile
  • Bu hak veren ve onun yanında duranlar var ya hani haketmiyorsunuz yama diyen siz far cry 5'in konusunu biliyorsunuzdur hani bağlantılı tanrı böyle istedi biz günahkarız kıl tüh diye diye neyse işte onlar gibi olmuşsunuz karaptian tanırınızın yanında
  • cozepud C kullanıcısına yanıt
    Ohoo siz çok yanlış gelmişsiniz. Adam bir yama çalışması yapmıyor ki 3-5 dakikalık video istensin. Kaç yıllık konuyu hortlatıp duruyorsunuz, adama söz hakkı doğunca da laf ediyorsunuz. Yaptığı yamayı paylaşmak zorunda değil, hak veriyorum. Kedi ciğer muhabbetine dönmemesi için uzatmayalım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rewold

Bu mesaj silindi.
    İletiyi Mobilden yazmıştım. Hızlıca Yazarken açık bir şekilde yazmamışım. Sen anlamak istediğin gibi yorumlamışsın herhalde. Orada vurgulamak istediğim şey "belkide yalan söylüyor karapithan nereden bileceğiz" diye yazan arkadaşa ve onun gibi düşünenleri kastediyor o mesaj.
  • Çeviren kişi ne isterse onu yapar ister paylaşır, ister kendine saklar. Konuyu uzatmanın alemi yok şahsen kapansın.

Bu tarz kararların nedeni zaten bu çeviri konusunun içine eden malum şahıslar, ortada ki emeği sunmayı düşündüklerinin geneli böyle kişiler ise kim olsa yamayı kendine saklardı.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Ahhaaha, neyse hayatta başarılar sana.

• rewold R kullanıcısına yanıt
    Aslında sırf karşı görüşte diye insanlara, beleşçi, siz bir şeyi hak etmiyorsanız diye söylemlerde bulunup kışkırtan konularda sayfalarca tartışma çıkmasına sebep olan bunlar. Sonra bunlar sözde çevirmene destek olup sütten ak kaşıkla çıkanlar. Kim sorarsa emeğe saygılı çevirmenlere destekçi bunlar.

Buranın yöneticiside bunlara destek verince işlerini yürütüp gidiyorlar işte. Örneğin translate çevirisinde milletin isteklerini hiç sayıp bencillikle işi ankete çevirmeleri sonra kazanıp istekleri olunca translate isteyenlerle dalga geçmeleri kışkırtıp diğer üyelerin ceza almasına sebep olmaları.

Bende translate yamayı desteklemiyorum ama karşı gelme yasaklatma hakkını kendimde görmüyorum. İsteyen istediği yamayı kullansın banane.

Konuya dönersek @KarapathiaN efendinin dediği gibi olsa onun yamasının peşinde olsam kalkıp ona tepki göstermem yanında gibi görünüp attığı her mesaja sen haklısın, büyüksün baba, (bu güruha bunlar az bile) gibi sözlerle egosunu okşardım.

Kimse kusura bakmasın durup dururken kendisinden bir isteğim beklentim yokken birden çıkıp insanların sınıf atlaması lazım, ödül-ceza gibi saçma söylemlerle imalarına sessiz kalamam.

Kimse kasabın önünde ciğer bekleyen kedi değil @KarapathiaN efendi isterse ödül versin istemezse ceza versin.

Sırf yama yapıyor yama yapanlara yardımcı oluyor diye bu sözlerine destek çıkanlar ya akıl tutulması yaşıyordur ya yalakanın önde gidenidir net.

Neymiş millet resmi olarak anlaşşın olmadı benim istediğim miktarı verin, aslında ben bunların imkansız olduğunu biliyorum ama insanlar ince düşünsün benden umudu kessin.

Madem umudu kestin o halde niye ikide bir çıkıp kendini hatırlatıyorsun değilmi? madem sana alıntı yaptı biri, çık tok bir şekilde ben bu işleri bıraktım de ne demeye her defasında aynı saçma muhabeti edip milleti aşağılayıp iğneliyorsun.

İlk söylediğinde ben kendi kararıdır saygı duyarım ister paylaşır ister paylaşmaz dediysem sonrasında genelleme yaptığı her yorumda çıkıp karşılığını verir tepkimi gösteririm.

Yine söylüyorum ne onun yamalarına ne verdiği sözde boş akıllara ihtiyacım yok benim.

Benim ücretli olsun olmasın karşı çıktıklarım ve desteklediklerim ortada.

(Animus Projesi) Başından beri desteklemedim sonuç ortada aylık ücret altında yamaları haddinden fazla bekletip test ayağıyla işi keyfi hale sokuyorlar. Ben böyle bir oluşuma niçin destek vereyim. Aylık abonelik aç ama para karşılığı yaptığın için hızlı çıkar olmadı bize aylık abone olun biz A yamasını 6 ay içinde bitireceğiz diye taahüt ver o zaman seni destekleyeyim.
    Aksi halde ücretsizler gibi yamayı senelerce bekletirsen niye destek olayım sana? ama onlarıda anlıyorum sonuçta onların önceliği (23 studios) arta kalan zamanlarda işte ne yaparlarsa.

(Ucrew) Bir başka desteklemediğim gurup sonuç çok uzamasın en son çıkardıkları yama kısa bir oyun olmasına rağmen duyduğuma göre 25 tl para istiyorlarmış yamalarına isterse 50 istesinler lafım yok ama ben bu zihniyette olanları niye destekleyim.

(Anonymous Çeviri) bu gurubu başından beri destekliyorum sonuç ortada kısa sürede titizlikle çıkardıkları yamalar, sürekli çıkardıkları yamaları anında güncellemeleri, gurubun başındaki kişinin karakteri ilgisi alakası ben böyle bir gurubu niye desteklemeyim.

( Trgamestudio ) Sizin gurubu en sona sakladım kusura bakmayın ama sizin gurubuda desteklemiyorum çünkü yöneticiniz @ferex burda bir üyeye ana avrat küfür etti mesaj silinmeden önce okudum o yüzden başında böyle terbiyesiz birinin olduğu guruba zerre destek vermem.

Siz kendiniz bireysel veya ekipçe bir oluşuma girseniz yapacaklarınıza tavırlarınıza kişiliğinize bakıp öyle değerlendirmemi yaparım ama şimdi desteklemem.
    Askere giden kardeşime destek için Rage yamasını tereddütsüz satın aldım ama gurup bazında sizin destekçiniz olmam en azından şimdilik.

Şimdi toplarsak ben bunlara karşılık tepki gösterdiğim için zamanında beleşçide oldum emeğe saygısızda oldum hatta benim gibiler yüzünden çeviri bırakanlardan sorumlu tutuldum.

Ben ne olduğumu iyi biliyorum aç değilim açıkta değilim hak eden herkese hakkını veririm. Sadece gülüp geçiyorum.

Taa oyunceviri zamanından beri hep söyledim ne yaparsanız yapın insanları bölmeyin guruplaştırmayın diye ama önlenemedi.

Şimdide paralı yamalar maksatını aştı sömürü işine döndü önlemek elimizde ama bu zihniyetle bu bölünmüşlükle zor.

İstenen her miktarı veririm emeğin değeri olmaz ama emek verende ücreti abartmıyacak, işi uzatmayacak ego kasmayacak.

• alex59 kullanıcısına yanıt
    Bunların asıl sevebi ve ortak noktaları hep para. Translate yamaların neden yasaklandığını ve bunlaran kimlerin neden olduğunu çok iyi biliyoruz.

Sakın bana emek hikayesi yapmayın eğer öyleyse TR yamadan kazandığın paranın vergisi ve oyun üretisinin hakkını vereceksin.

Eğer ortada emek hırsızlığı varsa bunu başta kendileri yapıyor.

Ben bahış adı altında vergisiz satış yapan herkesi desteklemiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C30C46BA4

Bunların asıl sevebi ve ortak noktaları hep para. Translate yamaların neden yasaklandığını ve bunlaran kimlerin neden olduğunu çok iyi biliyoruz.

Sakın bana emek hikayesi yapmayın eğer öyleyse TR yamadan kazandığın paranın vergisi ve oyun üretisinin hakkını vereceksin.

Ben emek verip işi hakkıyla yapan dürüst olan her çevirmen veya guruba hakkını verir desteklerim. Ne birinin tarafını tutarım ne düşman olurum ne de menfaatım beklentim var diye yalakalık yaparım.

Vergi kısmı beni ilgilendirmiyor haklı taraftasın davadanda ama onlar işin riskini aldıysa sonuçları onları bağlar beni değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C30C46BA4

+1
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    He öylemi ? Oyunu ben mi çeviriyorum ? Veya benim elimde mi yayınlanıp yayınlanmaması ? Ne boş yaptın ya.

Bir çevirmen olmasam da oyunların Türkçe olması için elimden geleni yapıyorum. Nasıl daha hızlı çevrilir yada daha rahat çeviriler veya çevirisi için neler yapılabilir vs vs.

• Bu oyunun benim için özel bir yeri vardı her zaman. Yamayı bende yaptım. Ama KarapathiaN saydığı sebeplerden benim tarafımdan da yayımlanmayacak. Onun harici gerçekten bu yamayı yapan olur mu bende çok merak ediyorum. Sadece şurada yazılmış son 10 mesaja baksanız neden bu yamanın burada paylaşılmaması gerektiğini çok net anlıyorsunuz. Emek bu kadar ucuz değil arkadaşlar. Meseleyi para sanıyorsanız da emin olun yanılıyorsunuz. Adama egolu demişsiniz de buda bir ironi. Sonuçta egolu bile olsa yaptığı yapmadığı ortada ona göre konuşuyor. Tek yamada bir satır emeği olmayanların, çeviri için gecesini gündüzüne katanlara böyle konuşması gerçekten komik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TanerSaydam -- 12 Şubat 2020; 16:23:5 >
  • Bu oyuna ben de yama yaptım ama paylaşmayacağım. Sadece bilin diye yazıyorum. Siz oynayamayacaksınız ama bilin yani. Yarın bigün başkaları da çevirir onlar da paylaşmaz. (Tabiki ironi)
    Boşuna beklemeyin bu oyuna yama yapan olmaz. (en azından yapıpta paylaşan olmaz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TanerSaydam

Bu oyunun benim için özel bir yeri vardı her zaman. Yamayı bende yaptım. Ama KarapathiaN saydığı sebeplerden benim tarafımdan da yayımlanmayacak. Onun harici gerçekten bu yamayı yapan olur mu bende çok merak ediyorum. Sadece şurada yazılmış son 10 mesaja baksanız neden bu yamanın burada paylaşılmaması gerektiğini çok net anlıyorsunuz. Emek bu kadar ucuz değil arkadaşlar. Meseleyi para sanıyorsanız da emin olun yanılıyorsunuz. Adama egolu demişsiniz de buda bir ironi. Sonuçta egolu bile olsa yaptığı yapmadığı ortada ona göre konuşuyor. Tek yamada bir satır emeği olmayanların, çeviri için gecesini gündüzüne katanlara böyle konuşması gerçekten komik.
    Merhaba

Şu yamayı yapanlar 1-2 dakikalık video paylaşabilir mi, teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: giga1974

Merhaba

Şu yamayı yapanlar 1-2 dakikalık video paylaşabilir mi, teşekkürler

Alıntıları Göster
    Yamayı bende yaptım ama saygı olaylarından video paylaşmayı etik bulmuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.