Metallica en Ozzy nin basçisinida gruba soktuktan sonra iyice cıvıtmış olayı sanki hardcore yapiyolar gibi bide zincir filan takmiş anlayamadin ya nerde eski METALLICA
walla adamların iniş çıkışlar system of a down, frantic'in vokaller falan slayer,bi acaipleşmişler yaw sertlik hız falan iyi ama metallicaya yakışan müzik değil ki, eski kaliteden eser yok
Direk iğrenç.Avalon +1 Birşeye karar verememişler müziklerinde tamam hardcore yapacaksan underground hardcore gruplarını dinle nasıl birşemiş bak öğren ona göre yap.Parça tam gaz giderken birdenbire yawaşlamalar falan. Zaten metallica Justice For All'dan sonra bitti.
Akıllarısıra yeni bişeyler yaptıklarını bişeylerin öncüsü olacaklarını zannediyolar bence
Eski metallica ya benzemiyo harbiden, metallica nın tahtını system of a down alacak gibi. Ama bu faşistlikleriyle hiçte onları tutasım gelmiyor. ellerine silah verseniz hepimizi keserler valla :)
Bizde diliyoruz bu adamları işte naapalım
işe yarar my world diye bişarkı gerisi fasa fiso herkese +1 bence metallica load-reload-garage (2.cd hariç)-s&m-st.anger albümleriyle beraber tamamen bitti
metallica blackten sonrakiler kötü reload filan dinleniodu ama bukadarida artik dinlenmez yau tamamen dagalsalarda benide üzmeseler daha
walla umutluydum bu albümden akılları başlarına gelmiştir diye düşünüyordum ama adamların ticari kaygısı da yok mudur nedir yani yaw çevrelerindeki herkese mi güzel gelir albüm de çıkarırlar piyasaya anlamıyorum ki.Bob Rock ve elemanlar dışında kimseye dinletip de yorum almıyolar mı acaba önceden yuh yani
bence güzel oömuş.st. anger libi felan güzel baya
hiiiç beğenmedim....
yeni bi grup olsalar sevilir heralde ama metallica olunca bunu yapan direk itici geldi
İnanmıyorum ali metallica'yı kötülüyo. :)) Sana dedik olm metallica çoluk çocuk grubu oldu. Bunlar hardcore'da yapar punkda :-)
çoluk çocuk grubu dediğin metallica bir efsaneydi şarkıları klasik olmuştu artık qama bu album sanki başka bir gruba ait ne biliim işte hardcor un babaları varken biraz garip ya pek ısıtmadı...
Ben eski halinden bahsetmiyorum şu anki halinden bahsediyorum. Artık metallica bitti hatta gelecekte bile iyi bir grup olarak anımsanmıycak hale geldi.
nurkan sen boşver çerokeyi kendisi müzikten pek anlamaz metallicayı nerden bilsin daha dünki çocuk bunlar yau :))
:)) Heehehehe öyle olsun. Ben sana sorarım
adamların konserinde Kornun sahne alıp one ı yorumlaması çok ilginç...Korn çok beğendiğim bir gruptur ama nebilim garibime gitti...
Metalicayı anma günü filan ayağına yaptılar işte çocukluklarının grubu ya müteşekkirliklerini gösteriolar - TEKRAR VURGULAMAK İSTERİMKİ çerokeye aldırış etmeyeceeeen
Herşeye ragmen seviyorum adamları... konserlerini kaçırmamaya çalışıyorum... To live is to die ı bunlar yapmadı mı? orion u the call of ktulu yu
hep bir umut yenilerini bekliyorum..Yoldan nekadar sapsalarda birgün öze dönüş olacak buna eminim.. belki de çok iyimserim di mi[bgstr]