Şimdi Ara

metalurji mi harita mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yıldız teknik üniversitesi metalurji ve malzeme mühendisliğinde okuyorum fakat bölüme bir türlü alışamadım bu sene tekrar sınava girdim ve muhtemelen ytü harita mühendisliği civarında puan alacam sizce malzemeyi bırakıp haritaya geçmeli miyim? yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkürler.

• harita candır birbirinden çok farklı çalışma ortamları var bence hangisini yaparken seveceksin bunu düşün metalurji tam emin olmamakla birlikte biraz kimya ile ilgili birşeylerle uğraşıyorsun gerçi sen bölümdesin benden daha iyi bilirsin neyse harita da daha bir farklı çalışma ortamın var ilaveten metalurji daha çok mezun veren bir yer bilmiyorum iş olanakları nasıldır ancak haritayı biliyorum ytü en iyi eğitim veren yerlerden biri işini bilirsen sıyrılır çok iyi yerlere gelirsin çalışma ortamıda arazi yada bayanların çok tercih ettiği ofis yani böyle sevdiğini seç
  • Metalurji ve Malzeme bölümünde seni soğutan ne oldu ki? Yani alışamama sebebin ne?
  • yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Metalurjiden soğumamın sebeplerinde bir tanesi çalışma ortamları çok ağır ve iş bulma olanaklarının az olduğunu düşünüyorum diğeri ise bölüm dersleri beni tatmin etmiyor çok iyi bir eğitim verildiğini düşünmüyorum.
  • Metarloju makinenin alt dalidir. Sayet bir yere is basvurusu yaptiginda eger makinecide basvurmussa oncelik onundur cunku onun alani daha genistir. Her zaman 2.planda kalirsin.
    Ayrica haritanin devlet atamalari cok iyi diye duydum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.