Şimdi Ara

METALÜRJI VE MALZEME MUHENDISLIGI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar okuyan yada bu bolumu okuyan bir tanidigi olan duyan bilen fikri olan birileri yardim edebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yıldız teknik mi düşünüyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalella

yıldız teknik mi düşünüyorsun?

Siralamam 75k ytu 65le almis ilk tercihe yazicam ama gelmez diye dusunuyorum sence gelir mi? Gelmezse istanbul universitesini düsünüyorum

• Numan96 N kullanıcısına yanıt
    yani bilemiyorum yinede yaz bir önceki sene kaçla almış düşüş olmuş mu sıralamalarda?
  • bende sakarya veya muğla dusunuyorum önü cok acık dıyorlar mezun olduktan sonra sıkıntı cekmeyız ınşallah
  • İTÜ de nasıldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamthevoice

İTÜ de nasıldır

Itude tabiki digerlerinden kat kat iyidir hocam

• ya uzay mühedisliği ya da metalurjiye gideceğim büyük ihtimalle :D yani aslında bakarsan Boğaziçi Kimya , ODTÜ İİBF ve İstanbul Hukuk da oluyor ama %90 İTÜ den yana kullanacağım sence hangisi mantıklı tercih 4 ü arasından
  • Ytu metalurji ve malzeme hakkinda bilgisi olan varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: iamthevoice

ya uzay mühedisliği ya da metalurjiye gideceğim büyük ihtimalle :D yani aslında bakarsan Boğaziçi Kimya , ODTÜ İİBF ve İstanbul Hukuk da oluyor ama %90 İTÜ den yana kullanacağım sence hangisi mantıklı tercih 4 ü arasından

Yurt disinda calismak istersen uzay muhendisligi olur cunku turkiyede calisma ortami oldugunu dusunmuyorum. Hukuk konusunda avukatla konusmustum turkiyede yapilcak meslek degil avukatlik demisti ama hukukta baska alan dusunursen olabilir. Bende metalurji hakkinda gelecegin meslegi demeselerde hic bitmeyecek bi alan dedikleri icin onu dusunuyorum acikcasi

• quote:

Orijinalden alıntı: lalella

yani bilemiyorum yinede yaz bir önceki sene kaçla almış düşüş olmuş mu sıralamalarda?

Hocam bir onceki sene ytude normali 63000 ingilizcesi 55000 ikinci ogretimi 77bindeymisbama 2014te ikinci ogretim kapanmis ingilizcesi 50000e düsmüs normali 64600 olmus pek zannetmiyorim benim siralamama gelicegini 77k benim siralama

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.