Şimdi Ara

Metin Hara'nın PR çalışması başarılı olacak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni kitap çıkarmadan önce Adriana Lima ile birlikte görülmek, çoğunluk kitleye oynamak, bence kısa süreli bir hype olacak, hatta yeni kitaplarında da çok kesin bir gelir artışı olacağını düşünüyorum, ama uzun vade de bir kalite kaybı gibi.

Adamın konuşmalarını da dinledim, "sakin olun, iyi hissederseniz her şey düzelir"cilerden gibi gözüküyor. Ama şu kesin ki yeni kitaptan çok sağlam para kaldırıcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vewa -- 15 Temmuz 2017; 13:47:25 >

• çoğunluk kitleye oynamak mı? insanları rahat bırakın be kardeşim kimle çıkıyorsa çıksın.

adamı yatta uzaktan gizlice sen çek basına ver ama adam adriana'yı kullanıyor olsun, iyi hiç takılmasınlar bari
  • Ardiana gibi bir insanın birisiyle görülmesi dahi görüldüğü kişiye çok büyük paralar kazandırabilecek güçte olduğu için iki hafta takılıp bırakacağı kişiye sadece sevdiği için vermez bence bu gücü.
  • Gezi zamanı ERDOĞAN'a ettiği hakaretler ortaya çıktı geçen günlerde. Bırak kitabının başarılı olmasını içeri alınmazsa yatsın kalksın dua etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitabı yeni çıktığında adriana lima facebook üzerinden reklamını yapmıştı kitabın, PR olabilir ama bilmiyorum.
  • hayır anlamıyorum amaç ne?Pr diyosun aralarına girdin mi?Konuşmlarını dinledin mi?Mükemmel bir kafa ya bu sen şeyi de bilirsin lozanın gizli maddelerini anlat reis bilsin herkes.
  • Reklamlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onun kim olduğunu bile bilmiyorum. Nedense bilmediğim için mutluyum

Ayrıca tv izlemeyi bırakın en kısa zamanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Onun kim olduğunu bile bilmiyorum. Nedense bilmediğim için mutluyum

Ne tv si kardeş sosyal medya
  • quote:

TV izlemeyi bırakın TV8 izleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam adriana lima ile opusuyor yiyisiyor siz halen pr diyin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

quote:

Ne tv si kardeş sosyal medya

Bende oda yok sadece DH o kadar. TV sosyal medya filan gereksiz bilgilerle dolu mesela bu adamından bize ne?

Adamı alıp o ne olduğu belirsiz sosyal medyadan neden buraya taşıyıp kalite düşürüyorlar ki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.