Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.Bu arada bu oyun serisinin kesinlikle dizisi gelmeli dizinin başında da kitabın yazarı da olucak tabi. HBO olabilir Amazon olabilir fark etmez bütçe olarak çok üst kalitede olursa bu seri muhteşem izlenir ve sevilir. Hem böylece oyun serisinden haberdar olmayan kitleyi de çekerler mis gibi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 1 Kasım 2021; 11:1:32 > |
Metro Exodus (2019) [ANA KONU] (85. sayfa)
-
-
Kitabını okudum, şu an 2035'teyim ve oyundan sonra kitap ayrı bir güzel oldu. Daha fazla olay örgüsü, daha fazla ayrıntı derken insan cidden dizisi ya da filmi çıksın istiyor. Keşke çıksa diyorum, önceden birkaç hamle olmuş bununla ilgili ama bakalım süreç bize neler gösterecek
-
İyi son için 3 arkadaştan en az 2si yolculuğa sizinle devam etmeli. Dlcleri oynamayı unutmayın dlcler çok güzel.
-
Kitap serisini bu hafta içi sipariş veririm, hafta sonu okurum. Özellikle Exodus karakterlerle bağ kurmayı çok iyi yapmış adamlar her karakteri sevdiriyor, her karakterin diyalogları var ilk iki oyuna göre çok fazla ayrıntılı detaylı olmuş ikinci sefer oynayaşım da şimdi daha iyi anlıyorum ki çok büyük gelişim var oyunda. Yeni oyun kim bilir nasıl olucak umarım 2023-2024 gibi gelir.
Dün uyku gelmeseydi devam ederdim de Sam's Story'e az bir şey başladım o olaylardan sonra gruptan ayrılmış.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Yine bir grubun içine düştük akşam devam edicem neler olucak baya sabırsızım. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 1 Kasım 2021; 11:26:48 > -
SAM'S STORY
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 1 Kasım 2021; 17:27:57 >
-
10 saat oldu daha oyunun ortasındayım her yeri keşfederek oynuyorum
Önce soru işaretlerine gidiyorum sonra görevleri yapıyorum
Ortalıkta ne var ne yok herseyi topluyorum
Oyundan bir an olsun sıkılmadım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam size küçük bi tavsiye. Spoiler sayılmaz pek ama yine de öyle yazayım.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Sam's Story'de bir noktaya kadar hiç maske kullanmıyosunuz. Ama imkan oldukça maske için filtre yapmaya bakın. O bahsettiğim noktada çantada yeterince malzemeniz yoksa çok sıkıntı çekersiniz. Bir anda maskenin gerekli olduğu yere giriyorsunuz çünkü. -
Teşekkürler hocam.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Kaptan amcanın evine girdim orada bıraktım gece devam edicem. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ooo orada gecenin tadını çıkar. Öyle sahne gelmez bi daha
-
Merak ettirdin şimdi hocam. Dizi izliyorum 3 bölüm kaldı bitsin hemen devam edicem. Yalnız DLC efsane olmuş bu DLC daha çok hoşuma gitti özellikle Sam grubun en yaşlısı şuan. Hiç bitmesini istemiyorum 4A Games yapmış ya.
Tam aksine ben de Sam’s Story’yi beğenemedim Yani zoraki yapılmış gibi. Oynanış zevkli ama eksiklikler fazlaydı bana göre. Bitirin de konuşuruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu oyunun yenisi ne zaman gelecek ? Sabırsızlıkla bekliyorum.
-
Heralde spoiler sayılmaz
Crossbow kullanırken kendimi crysis 3 oynuyormuşum gibi hissettim
Benim gibi olan var mı :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen sızan nvidia bilgilerine göre yeni oyunun adı "Metro Next" olacak. Tabi bu kesin bilgi değil. Sızan bilgilerde yeni metro oyununun adı böyle yazıyor. Gerçekte adı böylemi, çıkış tarihi ve hikayesi ne olur belirsiz. 2022de tanıtılsa bile 2023ten önce çıkmaz. Yani en az 2 yıl daha süresi var. Bu tip oyunlara bende açım. Hem ana oyunu hemde dlcleri en az 3 er defa bitirdim. Her bölümde farklı haritada farklı düşmanlarla farklı hikayelerle farklı silahlarla ilerlemek çok zevkliydi.
-
Metro Last light oynarken sıkılıp yarıda silmiştim. Çatışma mekânikleri çok eski gelmişti.
Exodus ise mükemmel geldi. Çok çok beğendim. Acaba siz eski oyunları beğendiniz mi ?
-
Sam Story'de bitti şimdi.
İyi sonla bitirdim galiba.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Kaptanın verdiği bombayı patlattım, bıçaklanmıştı öldü felan sandım ama sonra karlı bir sahne çıktı Sam evime döneceğim dedi ve bitti. Maske tavsiyesi için tekrardan teşekkürler hocam baya stoklayarak gittim sıkıntı olmadı. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 2 Kasım 2021; 2:13:53 > -
Evet. Last lightta dlc görevleride var. Sniper görevi çok zevkli.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Bu DLC'nin finalinde 2 farklı sonu da görebilmeniz mümkündü, öncesinden save alırsanız seçim yaptığınız için görebiliyordunuz ama izlemeniz yeterli. Hayırlısı olsun. İnşallah boşluğa düşmezsiniz bu oyundan sonra Ben öyle oldum maalesef.
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Yer altı gemisini patlatmayınca iyi son mu oluyor? ben kötü sonla mı bitirdim anlamadım hocam. -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Bana kalırsa bu son iyi son. Ama araştırdığımda kötü son olduğu yazıyor. Yani eve gitme ihtimalin yine var ama nükleer savaşı durduruyorsun denizaltını patlatmakla. Diğer türlü evine ulaşsan da potansiyel bir nükleer savaş bekliyor dünyayı. Bilemedim şimdi. Patlatmakla iyi ettik.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X