Şimdi Ara

metro market salat aycicek yagı 5 lt 110 tl 2 adet ile sınırlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.787
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • metro market salat yag 5 lt 110 tl 2 adet ile sınırlı

kasalarda uzun kuyruklar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warking -- 7 Mart 2022; 13:50:23 >

• Ukrayna'daki görüntüleri gördükçe içim acıyor. Adamlar savaş ortamında, herkes sıraya giriyor, kimse birbirinin üstüne çıkmıyor. Arkasında bmbalar patlayan şehri terk ederken bile sakin sakin çıkıyorlar. Yardım dağıtılıyor sırayla alıyorlar. Biz daha marketten yağ almayı beceremiyoruz. Bu milletle savaşa falan da girilmez.

• Ne yagmis arkadas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel İRoni yapmış Anlayana Tabii

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu iyiydi.  

• metro toptancılar isletmeler icin vs degil mi 2 tane ile sinirlandirmislar 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • millet ne kızartma meraklısıymış arkadaş kuyruklar bi bitmedi gitti  

• Oradaydım. Millet neden kuyruğa girmişti anlam veremedim. Yerel marketlerde de aynı fiyat.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu yağ kuyrugunu uzaktan şaşkınlıkla izliyorum

pandemi de tuvalet kağıdı, makarna,mayalara...vs abandılar

şimdi yağ

tuhaf

valla sadece izliyorum

• Konya metro da bitirmişler. En ucuz teneke salat var 5 litrelik 130 lira.

• Yağ konusunda şuanda bir stok sıkıntısı olabilir fakat yakın dönemde bir şekilde çözülür diye tahmin ediyorum.

• Kağıthane Metro'da 3 gündür sabah raflara koyuyoruz anında bitiyor dediler dışarıda bu fiyata nerede yağ var 3 harfli marketlerin yağlarından bile ucuza geliyor bulabilene tabi..

• Saldırsınlar ,5 er adet 5lt alsın herkes ,sonra ben stok yapan marketlerden ucuza Alıcam 😁👍

• geçen cuma günü migrosun kendi 5lt yağını aldım.

üst üste stand yapmışlar. adet çok vardı. acaba bi tane daha alsammı derken almadım.

1 tane yeter nede olsa diye.

sonraki sabah izdiham olmuş. savaş bizemi sıçradı dedim bir an..

acayip milletiz. Pandemi çıkar 3 kuruşluk maske kutusu 50 60 lira olur.

fırsatçılık menfaatçilik bizde. müslümanız..

• MUTAF kullanıcısına yanıt

Ukrayna'daki görüntüleri gördükçe içim acıyor. Adamlar savaş ortamında, herkes sıraya giriyor, kimse birbirinin üstüne çıkmıyor. Arkasında bmbalar patlayan şehri terk ederken bile sakin sakin çıkıyorlar. Yardım dağıtılıyor sırayla alıyorlar. Biz daha marketten yağ almayı beceremiyoruz. Bu milletle savaşa falan da girilmez.

• MUTAF kullanıcısına yanıt
    Fırsatçılık falan yok cumartesi günü tüm haber kanalları neredeyse yayın yaptı Ukrayna Rusya savaşı yüzünden pek çok ürünün tonu dolar bazında arttı diye.

Ham ayçiçek yağı tonu 2000 dolara çıktı, hesap yap litresi iki dolar 30 lira. Bunun daha bir sürü maliyeti var. Vatandaş ne yapsın bugün almasa yarın en az %20 zam yiyecekti. Herkes yüklendi marketler de kendi oyunlarını yaptı. Hop al sana yağ krizi. He şunu dersen anlaşırız marketler bunu ucuza aldı ucuza satsın sonra zam koysun ama yapmadılar. Fırsatçılık menfaatcilik derken de sorunun temeline inmemiz lazım yoksa sadece halkı veya marketleri suçla kolaya kaç hop bitti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.