Bildirim
metro turizm yolculuk.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayirli yolculuklar hocam wifi ve koltuk arkasi tv varmi otobusde?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
var var ama ilk dört sıra tvler çalışmıyor. Wifi şifresini de bilen yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gps yanıltabilir.
Bunun dışında bir diğer senaryo:
Eğer otobüsün takometresi elektronik ise böyle ufak ayarlamalar çekiyorlar.
Bir diğer senaryo, Gps bozuk. -
bilemiyorum inşallah gps bozuktur. Araba virajlarda çok yatıyor çünkü
quote:
Orijinalden alıntı: gumussoy87
var var ama ilk dört sıra tvler çalışmıyor. Wifi şifresini de bilen yok.
muavine sorabilirsin buyuk ihtimal otobusun plakasidir sifresi.
quote:
89 km ile Travego hele ki 15 lik tek dingil ise tatlı virajlarda yatmaz.
Benim dediğim bu gösterge olayı olabilir.
GPS'inizi sıfırlayıp tekrar deneyin. Sonuç aynı ise kelle koltukta gidiyorsunuz demektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Doğan.
quote:
89 km ile Travego hele ki 15 lik tek dingil ise tatlı virajlarda yatmaz.
Benim dediğim bu gösterge olayı olabilir.
GPS'inizi sıfırlayıp tekrar deneyin. Sonuç aynı ise kelle koltukta gidiyorsunuz demektir.
sofor uykulu uykulu gaza yuklenmistir. Allah yardimcin olsun :)
şoförle konuştum iftarı evinde yapmış keyfi yerinde maşallah. Köpeği eziyorduk az kalsın ama gidiyoruz bakalım.
Hayırlı yolculuklar arkadaşım. Ben çok şükür KAMİL KOÇA terfi ettim..Çok temiz, rahat yolculuk yapıyorum...Sizlere tavsiyem budur...Otobüs yeni olunca iş bitmiyor..Hizmet kalitesi önemli...Yazdıklarını okudum..Ben K.K. ta bu kulaklık hışırtı yapıyor başkası varmı dedim..Hemen kapalı ambalaj yeni kulaklık geldi.İşte kalite budur...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 8 Ağustos 2012; 2:39:22 > -
Eskişehire giderken vakitlice giderim diye ekspres aldım. Geçtigımiz her ilin otogarına girdik. Simdi durmadan gidiyoruz. Git gel toplamda 40tl ye mal olunca metro ile yolculuk etmek zorunda kaldım. Yoksa binmem zaten. Metronun köy firmasından farkı kalmadı
quote:
Orijinalden alıntı: taşkafa
Hayırlı yolculuklar arkadaşım. Ben çok şükür KAMİL KOÇA terfi ettim..Çok temiz, rahat yolculuk yapıyorum...Sizlere tavsiyem budur...Otobüs yeni olunca iş bitmiyor..Hizmet kalitesi önemli...Yazdıklarını okudum..Ben K.K. ta bu kulaklık hışırtı yapıyor başkası varmı dedim..Hemen kapalı ambalaj yeni kulaklık geldi.İşte kalite budur...
Hocam arac travego mu? Birde wifi varmi aracta?
00.20de eskişehirden başlayan yolculuk 25dk mola verdikten sonra 04.03de samandırada bitmiştir. Bir eliyle kabak çekirdeği diğer eliyle direksiyonu tuttan. Izmit viyadklerinde ve samandıraya gelene kadar bu şekilde otobüs, kamyon ne bulduysa arkasında bırakan şoförü tebrik eder! herkese hayırlı geceler dilerim.
nedense otobüsün 120 si normal arabanın 180 nine eşittir diyen ve bunun öyle olduğunu direten bi otobüs kaptanı aklıma geldi -
hocam otobüsünki otobüslerin hız göstergesi gibidir yani 89'a taktığında evet 89 gösterir ama normal arabanın 127'sine eşittir yani sizin gps normal arabaya göre gösteriyor (şaka yaptım ''ne saçmalıyosun sen''gibisinden ezmeyin )
-
metro da eğer otobüs şöforun ise her el kaldırana durur.
ama eğer firmanın ise otobüs o zaman sadece otogarlara uğrar -
Eğer bir firmada araç otobüs şöförüne aitse o firmadan bilet almıyorum. Keyfi uygulamalar olmuyor, efendice, saygılı bir şekilde sessizce gidiyoruz. Mümkün mertebe otobüs yerine yataklı tren kullanmaya çalışıyorum, en azından yol yorgunluğu olmuyor. Ankara-İzmir arası tavsiye ederim; acele işiniz yoksa uçak ve otobüse göre çok daha keyifli, yanınıza nevalenizi almayı unutmayın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X