Şimdi Ara

Mevcut kasamı güncellemek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, başlıktan da anlayacağınız gibi hazır bir masaüstüm var ve bunu güncellemek istiyorum. Topladığım dönemin üzerinden oldukça zaman geçtiği için bazı oyunları indiremiyor veya indirmekten korkuyorum. 1.Faktör Yayıncılık yapıyordum fakat hem oyun hem yayını açtığımda oyunda kasıyordu kasmamasını istiyorum 2.Faktör yüksek grafikli oyunları da oynayabilmek istiyorum. Aslında teknoloji içerisindeyim ama azcık takip etme ipin ucunu kaçırıyorsun şu oem parçalar mevzusunda maalesef. Yeni bir bilgisayar toplamak istiyordum parçaları değiştirsem beni kurtarır mı diye sizlere sormak istiyorum. Yayın falan açmak istediğim için bazıları illa İntel falan diyor işlemci konusunda vs. konuyu bilen arkadaşlara bırakmak istiyorum

Bilgisayarım;

• H97-PRO GAMER (SOCKET 1150)
    • MSI GeForce GTX 970 4GB Nvidia 256Bit
    • Intel Core i5-4590 CPU @ 3.30GHz
    • DDR3 8GB
    • WD 3.5' 1TB 3.0 7200RPM 64MB Cache Harddisk
    • Corsair 120GB ŞS Serisi SATA 3.0SSD (535MB Okuma / 440MB Yazma)
    • Thermaltake Contac21 İşlemci Soğutucu
    • Everest Horse 916P 80Plus 750W MidT ATX Siyah Kasa (Power Supply bozuldu değiştirdim kasayı düşürdüğüm için)
    • FSP Raider Serisi 80Plus 750W (Satın aldığım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aprowenia -- 2 Nisan 2020; 18:15:3 >

• Ekran kartıni 1660,1660 ti veya rx 580

Ramde 16 GB yaparsaniz bence bir kaç sene daha rahat edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam işlemcim idare edecek düzeyde mi peki? Ekran kartımdan cok işlemcimde sıkıntı var gibi hissediyorum
  • aprowenia kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğin gibi. Gtx970 satıp sakın rx 570 yada 580 almayın benzer nitelikte kartlar. Çok bir iyileşme hissetmeyebilirsin. 1660
    Ti olabilir.

Önerim
    B450m Anakart (soğutmalı mosfetli ve m2 ssd girişi olanlara bakın)
    ryzen 5 3600 işlemci (yanına iyi bir sıvı soğutma almanızı öneririm)
    16 GB 3000 mhz ram (8+8)

Her oyunu ultrada oynamam diyorsanız ekran kartınız yeterli. Yok illa hepsi yüksek fps yüksek grafik olsun daha rahat yayın açayım derseniz isterseniz 5700xt ye de bakabilirsiniz.
    Daha uygun fiyatlı ekran kartı çözümleri de 2060 olabilir. daha da uygun isterseniz rx590 olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcnoz -- 4 Nisan 2020; 19:35:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aprowenia

Hocam işlemcim idare edecek düzeyde mi peki? Ekran kartımdan cok işlemcimde sıkıntı var gibi hissediyorum
    oyun için yeterli olur gpu degişimi ama yayında lazımsa ryzen 3600 yapabilirsiniz anakartıda satıp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.