Şimdi Ara

Mevcut sistemimdeki PSU R9 390'ı Kaldırırmı? Yurt dışından getirteceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sapphire AMD Radeon R9 390 Nitro veya MSI AMD Radeon R9 390 Gaming 8G getirtmek istiyorum 1160TL ye geliyor.. TR fiyatı ise 1500TL

http://www.amazon.de/Sapphire-11244-00-20G-Grafikkarte-Speicher-DisplayPort/dp/B00YXSL4Z0/ref=sr_1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1438596742&sr=1-2&keywords=r9+390
    http://www.amazon.de/MSI-R9-390-Grafikkarte-DisplayPort/dp/B00ZPOAYG6/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1438594856&sr=8-2&keywords=r9+390

Yurtdışından bir bilgisayar parçası almak nekadar mantıklı? Bozuk çıkma ihtimali veya bozulursa garantisi ne olacak? :)

Sistem özellikleri
    İşlemci: Pentium G3258 @4.4Ghz (bir sonraki güncellemede en az bir i5 işlemciyle değiştireceğim)
    Ram: Gskill ripjaws x 1600mhz 8gb
    SSD: Samsung 850EVO 250GB
    HDD: Samsung HD103sj 1TB
    Anakart: MSI Z97-G43

Güç kaynağım ise şu:
    +12V1 23A
    +12V2 23A yani toplamı 540W/45A
    http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-tauro-serisi-80plus-bronze-600w-moduler-guc-kaynagi.html

Düşüncelerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum vaktim kısıtlı 4günüm var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seveax -- 3 Ağustos 2015; 13:14:53 >

• psu kaldırırda sen o işlemciyle oyunu unut
  • TombalacıMemeT kullanıcısına yanıt
    Daha oyunlara tam anlamıyla geçmeyeceğim. Şuan photoshop vs ile uğraşıyorum. her ay yeni bir parça ekleyerek sistemi güncelledim tek işlemci kaldı dediğim gibi. Sıkıntı çıkmayacaksa alıcamda Yurtdışından birşey almak nekadar mantıklım onuda bilmeliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: seveax

Daha oyunlara tam anlamıyla geçmeyeceğim. Şuan photoshop vs ile uğraşıyorum. her ay yeni bir parça ekleyerek sistemi güncelledim tek işlemci kaldı dediğim gibi. Sıkıntı çıkmayacaksa alıcamda Yurtdışından birşey almak nekadar mantıklım onuda bilmeliyim

Photoshop CUDA hızlandırmalı değil mi? Neden r390 bakıyorsun?
  • sadtneverdie kullanıcısına yanıt
    aklımda gtx970 vardı taki amd kartlarını çıkarana kadar. 3.5gb vram yeterli gelmeyecek bir süre sonra texturelerden dolayı o yüzden kararsız kaldım. ilk R9 380 i düşünüyordum ama R9 390 daha cazip geldi.. ikinci el 800-900tl ye temiz Gtx970 bulsam alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seveax -- 3 Ağustos 2015; 13:36:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TombalacıMemeT

psu kaldırırda sen o işlemciyle oyunu unut

youtube.com/watch?v=yzRpqiVlsPM

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

quote:

Orijinalden alıntı: TombalacıMemeT

psu kaldırırda sen o işlemciyle oyunu unut

youtube.com/watch?v=yzRpqiVlsPM

Anlaşılan technopatçısın
  • Bende izlemiştim bu incelemeyi güzel bir inceleme olmuş ama yinede bu seviyelerde olmaz. onuda geçtim çoğu oyun akıcı seviyede oynanır bundan hiç şüphem yok. Gerçekten çok memnunum önceden gt240 vardı 1ay öncesine kadar, bozuldu.. şuan onboard intel gma ile gtaV oynuyorum low ayarlardada olsa gayet akıcı
  • quote:

Bende izlemiştim bu incelemeyi güzel bir inceleme olmuş ama yinede bu seviyelerde olmaz. onuda geçtim çoğu oyun akıcı seviyede oynanır bundan hiç şüphem yok. Gerçekten çok memnunum önceden gt240 vardı 1ay öncesine kadar, bozuldu.. şuan onboard intel gma ile gtaV oynuyorum low ayarlardada olsa gayet akıcı

Yoruma gel. Evde gt730 var 2 gb bellekli. Ondan bile Low da GTA V gayet akıcı oynuyorum diyemem. Onboard la oynanış videonu görmek isterim.
  • sadtneverdie kullanıcısına yanıt
    Çok kısa şekilde çektim, video sonunda arama geldi yarım kaldı video. Düşük çözünürlük olduğundan sıkıntı yok.

https://youtu.be/2AxEgzorWMQ
    fraps ile bilerek çekmedim fps düşmesin kasmasın diye bu arada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seveax -- 3 Ağustos 2015; 15:24:23 >
  • Bu videoda bi multiplayer testi yapsalardı da görürdük işlemcinin ne olduğunu :)
  • ARTIK ŞU G3258 İ YEREN YORUMLARA KÜFÜR EDECEĞİM!! ULAN BEYLER BAKINIZ RİCA EDERİM BU İŞLEMCİ BENDE VAR 4.4 GHZDE GAYET HIZLI TABİKİ İ7 İ5 PERFORMANSİ BEKLEMİCEKSİN VE COK CEKİRDEK DESTEKLİ OYUNLARDA 4 CEKİRDEKLİ BİR İSLEMCİYE NAZARAN TABİKU DAHA DÜŞÜK FPS VERİR AMA BU İŞLEMCİNİN OYNATTİRMADİGİ OYUN YOK HELEKİ İKİ CEKİRDEKTEN FAZLA KULLANMAYAN OYUNLARDA ATIYORUM 3.2 GHZ HİZİNDAKİ Bİ CORE İ5 E VEYA İ7 GÖRE 4.4GHZ DE CALİSTİ İCİN DAHA YÜKSEK PERFORMANS VERECEKTİR AMA COK CEKİRDEK DESTEKLİ OYUNLARDA DAHA DUSUK FPS VERECEGİ AÇIK FAKAT BU OYNATMİYACAGİ ANLAMİNA GELMİYOR R9 390 ALIRSIN G3258 LE 70 FPSDE OYNARSİN İ7 İLE 390 ALIRSIN 100 FPS DE OYNARSİN AMA İKİSİDE AKICIDIR DEĞİLMİ ? ŞİMDİ DEFOLUN LÜTFEN KULAKTAN DOLMA BİLGİLERLE KİRLETMEYİN BATTFIELD 4 MULTİDE İSE BAZILARI BU İŞLEMCİ İLE HARİTA FULL DOLU OLSA BİLE.KASMA GORMEDİM DERKEN BAZİLARİ GÖRDÜM DİYOR O KONUDA CEKİRDEK SIKINTISI OLSA GEREK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 4 Ağustos 2015; 1:05:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy585858

ARTIK ŞU G3258 İ YEREN YORUMLARA KÜFÜR EDECEĞİM!! ULAN BEYLER BAKINIZ RİCA EDERİM BU İŞLEMCİ BENDE VAR 4.4 GHZDE GAYET HIZLI TABİKİ İ7 İ5 PERFORMANSİ BEKLEMİCEKSİN VE COK CEKİRDEK DESTEKLİ OYUNLARDA 4 CEKİRDEKLİ BİR İSLEMCİYE NAZARAN TABİKU DAHA DÜŞÜK FPS VERİR AMA BU İŞLEMCİNİN OYNATTİRMADİGİ OYUN YOK HELEKİ İKİ CEKİRDEKTEN FAZLA KULLANMAYAN OYUNLARDA ATIYORUM 3.2 GHZ HİZİNDAKİ Bİ CORE İ5 E VEYA İ7 GÖRE 4.4GHZ DE CALİSTİ İCİN DAHA YÜKSEK PERFORMANS VERECEKTİR AMA COK CEKİRDEK DESTEKLİ OYUNLARDA DAHA DUSUK FPS VERECEGİ AÇIK FAKAT BU OYNATMİYACAGİ ANLAMİNA GELMİYOR R9 390 ALIRSIN G3258 LE 70 FPSDE OYNARSİN İ7 İLE 390 ALIRSIN 100 FPS DE OYNARSİN AMA İKİSİDE AKICIDIR DEĞİLMİ ? ŞİMDİ DEFOLUN LÜTFEN KULAKTAN DOLMA BİLGİLERLE KİRLETMEYİN BATTFIELD 4 MULTİDE İSE BAZILARI BU İŞLEMCİ İLE HARİTA FULL DOLU OLSA BİLE.KASMA GORMEDİM DERKEN BAZİLARİ GÖRDÜM DİYOR O KONUDA CEKİRDEK SIKINTISI OLSA GEREK

Oynattırmadığı bir oyun yok haklısın fakat seneye çöp olacak bu işlemci

• Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Ancak moba tarzı oyunlar oynanır, zaten idare etmek için aldığım bir işlemci ve gerçekten beklediğimden güçlü çıktı. Bir bildikleri varki bu işlemciyi satmak için çıkardılar belki herkesin elinde patlayacak, ama yine fiyatı uygun olduğundan sorun yok :)
  • quote:

Katılıyorum. Ancak moba tarzı oyunlar oynanır, zaten idare etmek için aldığım bir işlemci ve gerçekten beklediğimden güçlü çıktı. Bir bildikleri varki bu işlemciyi satmak için çıkardılar belki herkesin elinde patlayacak, ama yine fiyatı uygun olduğundan sorun yok :)

Ben satıp 4590'a geçicem OC konusunda beni tatmin etti ama yetersiz yinede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

Ben satıp 4590'a geçicem OC konusunda beni tatmin etti ama yetersiz yinede.

Hocam 4460 alsan yeterli bence. Bu arada ne zaman degistireceksin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4460 alırsan ileride şimdilik idare eder seni, ama atladığın bir nokta var o kart yurt dışı olduğu için TR'de garantisi yok sadece EVGA'nın uluslararası garantisi var kart bozuk gelebilir veya ilerleyen zamanlarda arızalanabilir başın çok ağrır.

Uygun bir kart arıyorsan;

http://www.amazon.com/EVGA-GTX-GDDR5-Graphics-Card/dp/B00NT9UT3M/ref=sr_1_7?&s=pc&ie=UTF8&qid=1438698668&sr=1-7&keywords=evga+980&refinements=p_n_shipping_option-bin:3242350011,p_89:EVGA,p_n_feature_keywords_three_browse-bin:6813170011

Kargo+vergi dahil 1650 Tl'ye geliyor.

• Gelecek olan akrabağım yurtdışında elektro marketlerinde bulamamış istediğim kartı sipariş etmek gerekiyormuş ve yetişmeyecek. Dediğiniz gibi tek garanti sıkıntısı var ve keşke EVGA gibi bir kaç üretici daha uluslararası garantisi verse.
    Gtx 980 mükemmel bir kart ama okadar para vermeyi düşünmüyorum sistemde bir kaç değişiklik daha yapmayı düşünüyorum :)
  • quote:

Merhabalar almanyadan
    Sapphire AMD Radeon R9 390 Nitro veya MSI AMD Radeon R9 390 Gaming 8G getirtmek istiyorum 1160TL ye geliyor.. TR fiyatı ise 1500TL

http://www.amazon.de/Sapphire-11244-00-20G-Grafikkarte-Speicher-DisplayPort/dp/B00YXSL4Z0/ref=sr_1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1438596742&sr=1-2&keywords=r9+390
    http://www.amazon.de/MSI-R9-390-Grafikkarte-DisplayPort/dp/B00ZPOAYG6/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1438594856&sr=8-2&keywords=r9+390

Yurtdışından bir bilgisayar parçası almak nekadar mantıklı? Bozuk çıkma ihtimali veya bozulursa garantisi ne olacak? :)

Sistem özellikleri
    İşlemci: Pentium G3258 @4.4Ghz (bir sonraki güncellemede en az bir i5 işlemciyle değiştireceğim)
    Ram: Gskill ripjaws x 1600mhz 8gb
    SSD: Samsung 850EVO 250GB
    HDD: Samsung HD103sj 1TB
    Anakart: MSI Z97-G43

Güç kaynağım ise şu:
    +12V1 23A
    +12V2 23A yani toplamı 540W/45A
    http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-tauro-serisi-80plus-bronze-600w-moduler-guc-kaynagi.html

Düşüncelerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum vaktim kısıtlı 4günüm var

http://tr.msi.com/power-supply-calculator

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.