Şimdi Ara

Meyveli sütler zararlı mıdır? ( Bilim konusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
7.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bakkalda satılan kakoulu muzlu çilekli meyve suları sağlığa zararlı mıdır sade süte göre daha mı kötü. Konu ciddi beyler Civıtmadan konuşalım bilimsel olalım. İnsanlarda yararlansın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pek bir bilgim yok ama Hazır olan her sey bence zararlıdır.az veya çok
    De hocam konunun cıvımamasınız istiyorsunuz ama burası konu dışı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meyveli süt= uht süt + şeker + aroma vericiler + koruyucu

Olduğunu düşünürsek zararlıdır.

• Nedense fitnesscilar icin icmeyin diyorlar neden bilmiyorum,ice tea,cola icmekten iyi yani bence

• İç gitsin hocam yav ona bakarsan herşey zararlı atın ölümü arpadan olsun

• Fitness cılara her halt zararlı. İnsanı spordan soğutuyorlar

• Arkadaşlar meyveli sütler coladan daha zararlıdır.

Tabii kişinin rahatsızlığına göre bu randıman değişebilir, ancak normal bir bireye bir kutu meyveli sütün verdiği zararı bir şişe kola veremez.

bunun en büyük sebebi meyveli sütlerin içerisindeki 'zehir' koruyuculardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Meyve suları, meyveli sütler, meyveli sodalar tamamen zararlı ürünlerdir.

Bilim adamına parayı verir sağlıklı diye rapor hazırlatırlar, bilim dalgasına çok takılmayın, bana sorun ben size doğrusunu söylerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 1 Mart 2017; 10:31:25 >
  • https://www.quora.com/Is-it-true-that-we-shouldnt-eat-milk-and-fruits-together

Sütte protein % 80'i kazein. Eğer süt içtiğinizde meyveler , birikir kazein büyük miktarda vücudunuzda çökelti ve sindirmek ve emmek için bu zor. Hatta hazımsızlık ve diyare yol açabilir. Bu nedenle, sütte asidik olan diğer meyve suları ve içecekleri eklemek uygun değildir.

• Kakaolu hariç muzlu ve çilekli evde daha güzel şekilde hazırlanır. Yıllardır sütü öyle içerim. Muzluyu muzu ezerek yapabilirsin çilekliyi de çilek reçelinin süte katıp karıştırarak çok rahat elde edersin. İçinde ne olduğu belli olmayan şeyleri tüketmektense daha güzelini kendiniz yapın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Berk

Nedense fitnesscilar icin icmeyin diyorlar neden bilmiyorum,ice tea,cola icmekten iyi yani bence

Fazla şeker var ondan aşırı kilo alıyor. tek çare ayran için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PC Master Race -- 1 Mart 2017; 14:56:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PC Master Race

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Berk

Nedense fitnesscilar icin icmeyin diyorlar neden bilmiyorum,ice tea,cola icmekten iyi yani bence

Fazla şeker var ondan aşırı kilo alıyor. tek çare ayran için.

kilo almak için içiyorsak
  • Meyve suları, yerden toplanılan ezik, çürük, kurtlanmış meyvelerden yapılıyor. Topladıktan sonra yıllarca meyve suyu içmedim. Meyvenin tanesini 25 kuruşa alıyorlar ölücülere duyurulur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaravelUsta

https://www.quora.com/Is-it-true-that-we-shouldnt-eat-milk-and-fruits-together

Sütte protein % 80'i kazein. Eğer süt içtiğinizde meyveler , birikir kazein büyük miktarda vücudunuzda çökelti ve sindirmek ve emmek için bu zor. Hatta hazımsızlık ve diyare yol açabilir. Bu nedenle, sütte asidik olan diğer meyve suları ve içecekleri eklemek uygun değildir.

Hocam suriyeli misin? 3 yaşındaki kuzenim Türkçe'yi senden daha iyi konuşur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

quote:

Orijinalden alıntı: GaravelUsta

https://www.quora.com/Is-it-true-that-we-shouldnt-eat-milk-and-fruits-together

Hocam suriyeli misin? 3 yaşındaki kuzenim Türkçe'yi senden daha iyi konuşur.

Hocam saçmalamayın. Sitedeki mesajı translate'den çevirip attım.

Ayrıca Türkçeye gelen çekim ekleri kesme işareti ile ayrılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaravelUsta -- 1 Mart 2017; 15:47:27 >

• bakkalda satılan zararlı da markette satılan faydalı

• Lahmacun yeyin

• kakoulu meyve suyu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.