Şimdi Ara

Mezun Çalışma Programım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yıl düz liseden mezun oldum.Sınavlara çalışamadığım için İyi bir sıralama yapamadım.Bu yüzden ve puanım istediğim bölüm için yetmedi. Ben de yeniden hazırlanmaya karar verdim.Aslında ramazan ve öncesinde küçük küçük çalışmaya başlamıştım fakat tam anlamıyla Ağustosta çalışmaya başladım :)
    Programım ise şöyle;
    06.00-07.00=50 Paragraf sorusu çözülecek
    07.15-08.00=30 Geometri sorusu çözülecek
    08.10-10.00=Mat 2 çalışılacak
    10.00-12.00=Kahvaltı+soru çözümü
    12.00-14.00=Hızlı Okuma kurslarım var.Oraya gidiyorum.
    14.30-16.00=Türkçe(Dilbilgisi)
    16.15-18.00=Geometri Ygs+Lys
    18.30-20.00=Biyoloji
    20.30-23.00=Mat 1 çalışılacak

01.30 a kadar soru çözümü ve tekrar...Aslında 2. bir tekrarı da sabahları yapıyorum.
    Mezun olmak ta böyle birşey olsa gerek
    sınava hazırlanırken okulu sevmeyişimi şimdi daha iyi anlıyorum.
    Ne çok ağır ne de çok hafif bir programım var.Ağustos un başından beri uyguluyorum.Kasımın ortalarına doğru biter.Belki daha erken..Ekimde ise Fiziğe ve Edebiyata başlayacağım(Bazı ders ve konular bittikten sonra).
    Haftanın 1 günü (pazar) ise telafi günü+soru çözümü+tekrar olarak ayarladım.Toplam 6-7 saatimi alıyor.Sonra da Ver elini The Walking Dead ,Bean ,Korean drama
    Vallaha ne diyeyim gözüm iyi bir derece yapmakta...Ama birkaç ay sonra daha da sıkı çalışacağım zaten. Şimdilik böyle
    Ayrıca evde İnternetten, videolardan çalışıyorum.Dersaneye gitmeyeceğim.Kendim bu şekide daha fazlasını yaparım...Sizce nasıl bir program?

• Saatli program tutmaz bro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende tutuyor sen merak etme Mezunum yiyip içip yatmaktan başka ne yapabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: komediaBean

Bende tutuyor sen merak etme Mezunum yiyip içip yatmaktan başka ne yapabilirim...

Bende mezunum ama ciddi disiplin gerek mesela ben yapamam kolay gelsin başarınız daim zihniniz açık olsun efenim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-991671A40

Saatli program tutmaz bro
    sen bu programı hiç aksatmadan uygula 5kya girmezsen neyim. arkadaşın dediği gibi saatli programlar tutmaz ve günde en fazla 3 ders yeterli bence
  • 4.5 saatlik uykuya 1 gün dayanırsın 3 gün dayanırsın sonra pes edersin çabuk sıkılcaksın gerçekçi program yap.

• -MRX- kullanıcısına yanıt
    Şöyle söyleyeyim, aksadığı zamanlar oluyor fakat telafi ediyorum.Ayrıca programı 3 haftadır uyguluyorum.Evden çıktığım yok...onlarca program yapmış biri olarak en uzun süre dayanan ve en sağlam programı yaptım.Bu arada inşallah 5 k ya girersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uykuya düşkün değilimdir.Aksine bir ara 8 saat uyudum.Akşama kadar kafam allak bullaktı.4.5 saat ideal benim için.Azimliyimdir,çabuk pes etmem.Pes etmemek için zorunluluklarım var
  • Yapamama nedenlerin hayallerine galip gelmesin Teşekkür ederim ,size de kolay gelsin
  • quote:

Uykuya düşkün değilimdir.Aksine bir ara 8 saat uyudum.Akşama kadar kafam allak bullaktı.4.5 saat ideal benim için.Azimliyimdir,çabuk pes etmem.Pes etmemek için zorunluluklarım var

Peki kardeşim sen bilirsin gönlünce olsun her şey.

• teşekkür ederim...Umarım sen de kalbindeki güzelliklere kavuşursun...
  • quote:

teşekkür ederim...Umarım sen de kalbindeki güzelliklere kavuşursun...

naptın kardeş 3.gün nasıl gitti tahminim 2.günden pert
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsimSoyisim

quote:

teşekkür ederim...Umarım sen de kalbindeki güzelliklere kavuşursun...

naptın kardeş 3.gün nasıl gitti tahminim 2.günden pert

Alıntıları Göster
    Kahvaltıyı derse başlamadan önce yaparsan senin için çok daha iyi olur. 12 ye kadar aralarda birşeyler atıştırır, 12 den sonra da öğle yemeğini yersin. Çalışırken beynin glikoza ihtiyacı olduğu için kahvaltı etmeden pek de verimli geçmez

• quote:

Orijinalden alıntı: AquaSs

Kahvaltıyı derse başlamadan önce yaparsan senin için çok daha iyi olur. 12 ye kadar aralarda birşeyler atıştırır, 12 den sonra da öğle yemeğini yersin. Çalışırken beynin glikoza ihtiyacı olduğu için kahvaltı etmeden pek de verimli geçmez

Alıntıları Göster
    Sen uykuya düşkün değilsin ama uyku sana düşkün. İlk zamanlar farketmesende vakit ilerledikçe bedeninin yorulduğunu hissedeceksin. Hatta bundan önce zihnin yorulacak,program aksamaya başlayacak ve moralin bozulacak . Sonra tüm istek gidecek . Ama bu söylediklerimize aldırmaz ve bu programı uygulayabilirsen çok iyi bir sıralama elde edersin Hani 10-15k değil ilk bine kadar yolu var. Sabah 6dan gece 11e kadar boru değil yani 17 saatle Türkiye birincisi olursun ama uygularsannn

• quote:

Orijinalden alıntı: sınavstres

Sen uykuya düşkün değilsin ama uyku sana düşkün. İlk zamanlar farketmesende vakit ilerledikçe bedeninin yorulduğunu hissedeceksin. Hatta bundan önce zihnin yorulacak,program aksamaya başlayacak ve moralin bozulacak . Sonra tüm istek gidecek . Ama bu söylediklerimize aldırmaz ve bu programı uygulayabilirsen çok iyi bir sıralama elde edersin Hani 10-15k değil ilk bine kadar yolu var. Sabah 6dan gece 11e kadar boru değil yani 17 saatle Türkiye birincisi olursun ama uygularsannn

Niye hocam Türkiye 1. Cisi 4 saat çalıştım diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7F03B9AEC -- 18 Ağustos 2015; 6:31:57 >

• Uyamadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 saat ders, 4,5 saat uyku. programı "zihnimi nasıl yorabilirim" üzerine hazırlamışsın. günde 1 saat spor, yarım saat yürüyüş yapmak, 1 saat kitap okumak, yarım saat internete girmek, yarım saat dizi izlemek (haftanın 1 gününde 3 dizi izleyeceğine haftanın 3 gününde birer dizi izle.) bunlar programında var mı?
    bir de ne zamandan beri 4,5 saat uyuyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğin proğram imkansız. Böyle kendini kandırma dostum bence o günün yorgunluğu üstüne saat 20'den den 23'e kadar matematik çalışmak olanak dışı. Bence saçma bir program büyük ihtimal zannımca çok uymuyorsun. Bayağıdır uyuyorum programa diyorsun ama vücudun en azından minimum 6 saat uyuması gerek ama sen 4.5 saat uyuyormuşsun. Mantıksız. Masa başında duramaman lazım yada koltuğun çok rahat hiç kalkmak istemiyorsun bilmiyorum ama kolay gelsin yine de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerKrc -- 18 Ağustos 2015; 10:00:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerKrc

Dediğin proğram imkansız. Böyle kendini kandırma dostum bence o günün yorgunluğu üstüne saat 20'den den 23'e kadar matematik çalışmak olanak dışı. Bence saçma bir program büyük ihtimal zannımca çok uymuyorsun. Bayağıdır uyuyorum programa diyorsun ama vücudun en azından minimum 6 saat uyuması gerek ama sen 4.5 saat uyuyormuşsun. Mantıksız. Masa başında duramaman lazım yada koltuğun çok rahat hiç kalkmak istemiyorsun bilmiyorum ama kolay gelsin yine de
    İnsan sallar da böyle mi sallar!
    Ben bu sene sınavada çalıştım vücutta çalıştım.Tek söylüyeceğim ne zaman uykudan çalsam o gün verimsiz ve bir moka yaramadan geçiyor.
    Artı olarak onu geçtim daha YGS-LYS'de senenin başındayız.Sen şimdi böyle devam edersen sonra kopacaksın!

• o zaman bu arkadaşımızın 4 kere Türkiye birincisi olması gerekiyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.