Şimdi Ara

Mezun icin dershane ve spor yorucu olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baslikta belirttigim gibi mezunum. Dershaneye gidiyorum hafta ici ve hafta sonu 2 ser gun. Bugun bir spor salonuna baktim. Sadece hafta ici 1-5 arasi olan bir paketleri var. Dershanem 9-12 arasi hafta ici dershane cikislari gitmeyi planliyorum( 2 veya 3 gun)
    Yogun bi kas calisma amacim yok. Kilomu korumak ve zinde olmak icin gitmeyi dusunuyorum. Ayni zamanda havuzu ve saunasi beni cezbediyor
    Simdi bu konuda tecrubeli arkadaslardan veya fikrini paylasmak isteyenlerden yorum almak istiyorum. Cok yorucu olur mu ? Kas agrisi cok siddetli oluyor mu ?
    Ve en onemlisi de sizce calismami etkiler mi ?
    Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler

• Ben haftanın 6 günü sporla içiçeyim. 3 gün futbol antrenmanlarım, 2 gün fitness salonu, pazarlarıda lig maçlarımız var. Kas ağrısını en fazla çalıştığın ilk 1 hafta çekersin ki ağır kilolara girmediğin sürece aşırı bir ağrı olmaz. Sporun insan zihnini açtığı bir gerçek. Sporun üzerine aldığın duştan sonra yorulmak yerine daha dinç olduğunu hissedeceksin başladıktan sonra. Düşünmeden başla derim. Ben 1 haftada bu kadar aktivite içerisinde olmama rağmen günlük 8 saat ders çalışma süremi koruyorum. Dershaneye gitmiyorum tabiki mezunum, evde hazırlanıyorum bu bir artı benim için.
  • Mezunum dershaneye spora ve dil kursuna gidiyorum. Np
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanuzun11

Ben haftanın 6 günü sporla içiçeyim. 3 gün futbol antrenmanlarım, 2 gün fitness salonu, pazarlarıda lig maçlarımız var. Kas ağrısını en fazla çalıştığın ilk 1 hafta çekersin ki ağır kilolara girmediğin sürece aşırı bir ağrı olmaz. Sporun insan zihnini açtığı bir gerçek. Sporun üzerine aldığın duştan sonra yorulmak yerine daha dinç olduğunu hissedeceksin başladıktan sonra. Düşünmeden başla derim. Ben 1 haftada bu kadar aktivite içerisinde olmama rağmen günlük 8 saat ders çalışma süremi koruyorum. Dershaneye gitmiyorum tabiki mezunum, evde hazırlanıyorum bu bir artı benim için.

3 sene once denedim spor yapmayi. Ama devamlilik saglayamadim.Kosup hafif agirlik calisiyordum, cok agri oldugunu hatirlamiyorum ama duzenli ve surekli gitmedigim icin bilemiyorum. Simdi dusundugum salon kutuphaneye yakin ve cikislarda kutuphaneye gitmeyi dusunuyorum.acaba spor sonrasi calisabilirmiyim oda kafamdaki bi soru isareti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aslangur

Mezunum dershaneye spora ve dil kursuna gidiyorum. Np

Agirlik calisiyormusun ? Gunde kac saat yapiyorsun ?
  • Milkychance kullanıcısına yanıt
    Ağır antrenmanlar yapmayacaksın sonuç itibariyle. Kendin söylüyosun formunu mevcut kilonu korumak amacıyla gidecekmişsin. Salonda duşunu alır geçersin kütüphaneye sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanuzun11

Ağır antrenmanlar yapmayacaksın sonuç itibariyle. Kendin söylüyosun formunu mevcut kilonu korumak amacıyla gidecekmişsin. Salonda duşunu alır geçersin kütüphaneye sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.

Ne kadar agir olmasada ozellikle kol gogus ve karin calismak istiyorum. Programiminda iyi hazirlanmasi lazim. 1 aylik yapicam uyeligi ilk etapta zaten ama yine de kafamda bazi sorular var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ zor bir okul mu?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haftada 30 saat civari ders calistigin surece bence hicbir zarari olmaz aksine cok da fayda saglar bende dusunuyordum gitmeyi salona aksam kosulariyla idare edecegim simdilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazanovaxx7

Haftada 30 saat civari ders calistigin surece bence hicbir zarari olmaz aksine cok da fayda saglar bende dusunuyordum gitmeyi salona aksam kosulariyla idare edecegim simdilik

Haftada 6-8 saatim spora gidecek. Zaten minimum 35 saat calismam gerek haftada. Spora zaten akit kaybi olarak bakmiyorum. Yorgunlugu verimi dusurur mu derdim bu
  • Yukari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milkychance

quote:

Ağırlık çalışıyo musun ne la ? Ağırlıksız antrenman mı olur. Ağır olmasıda bişey ifade etmez 150 kg deadlift yapıyorum hiçte günümü bitirecek enerjimi almıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Milkychance

quote:

Ağırlık çalışıyo musun ne la ? Ağırlıksız antrenman mı olur. Ağır olmasıda bişey ifade etmez 150 kg deadlift yapıyorum hiçte günümü bitirecek enerjimi almıyor

Bazilari sadece kosuyor ondan dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: modernkro

Bende haftada 4 kere 2 ser saat gidiyorum.ilk gün hertarafim agirmisti simdi bise yok güzel oluyor mezunum

Sabah veya oglen mi gidiyorsun ? Spordan sonra ders calisiyor musun ?
  • Kardeşim kas ağrıları en fazla 1 hafta sürer sonra geçer sadece spordan sonra yorgun olabilirsin
    Ayrıca bende 6 ay gittim sonra yazın bıraktım şimdi tekrar yazıldım 3 aylık bende mezunum ve zamanım yok dershaneye giyorum eve geliyorum testti tekrardı zaman olmuyo gitti 150 tl bence yazılma kardeşim üniversiteyi kazanınca rahat rahat yaparsın ki bende öyle yapacam.
  • Dershane spor salonu birlikte yorucu olur seneye gitsen daha iyi olur
  • Bence gitmelisin sağlam kafa sağlam vücutta bulunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 19 Ekim 2015; 1:58:04 >
  • Gitmemelisin , mezuna kaldigimda bende yapmıştım suan keşke yapmasaydim diyorum
  • Dershane programi verdi soru cozumu 2-4.30 arasi olacakmis. Dershaneden sonra gitmekten baska sansim yok gibi gorunuyordu, etutlerin spora gitmeyi dusundugum saatlerde olmasi biraz planlari bozdu

Simdilik gidebilmem zor gozukuyor yardimci olan arkadaslara cok tesekkur ederim
  • Ne nazlisin bence gitme sen daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta

Ne nazlisin bence gitme sen daha iyi

Evim oldukca uzak ve ulasim sikintim var. Haftaici babamla sabahlari dershaneye gidiyorum ve cikisindaki boslukta spor tek sansimdi. Ancak suan o ihtimal rafa kalkti gibi. Suan tek ihtimal sadece hafta sonu ve belki hafta ici bir gun gidebilecegim bir salon. Hafta sonu dershaneye arabayla gidip geldigim icin saat sikintim olmuyor. Ancak bu gitmeyi dusundugum salonunda boyle bir paketi yok. Durum karisik yani nazli olan ben degilim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.