Şimdi Ara

Mezun Senesinde Dershaneye Gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene kesin olarak mezuna kaldım. Fakat dershaneye gitmek yerine evden hazırlanmak istiyorum. Ygs-1 230k geldi. Ailem dershaneye gitmemi istiyor. Ama ben dershanede zaman kaybedeceğimi düşünüyorum. Evde çalışırken tek sorun disiplin ve bende bunu sağlayabileceğimi düşünüyorum. Sizler bana ne tavsiye edersiniz ?

• Evde çalışmak herkesin yapıcağı iş değil, ha illa yapan vardır ama zor yani, gideibiliyosan kütüphaneye git bari.
  • dershaneye gideceksin düşün

uzaksa otobüsle zaman harcıcaksın
    değilse yürüyerek zaman harcıcaksın
    tenefüs aralarında vs. dersin başlamasına bi kaç dk kala bekleyene kadar zaman harcıcaksın
    dershane giderken üstünü giyin saç yıka baş yıka derken zaman harcıcaksın
    ders dinlerken mezun oldugun icin büyük ihtimal özet şeklinde anlatacaklar ve hiçbir şey anlamıcaksın
    soru çözdürmeye gittiğinde bir hocanın başında onlarca öğrenci olacak sorularını cözdüremeyeceksin

ve gün sonunda eve gittiğinde o yorgunlukla ders calısma isteğinde olmayacak

dershane gitmek yerine o parayla git matematikten behzatın kaflarını ve videolarını al necdetin geometri videolarını al biyoloji selin hocadan dinle kimyayı kimyaozelden dinle fizigi umut öncülde dinle öyle hallet ve kırtasiyedeki tüm kaynakları satın al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. eneox

dershaneye gideceksin düşün

tenefüs aralarında vs. dersin başlamasına bi kaç dk kala bekleyene kadar zaman harcıcaksın
    ders dinlerken mezun oldugun icin büyük ihtimal özet şeklinde anlatacaklar ve hiçbir şey anlamıcaksın
    soru çözdürmeye gittiğinde bir hocanın başında onlarca öğrenci olacak sorularını cözdüremeyeceksin

dershane gitmek yerine o parayla git matematikten behzatın kaflarını ve videolarını al necdetin geometri videolarını al biyoloji selin hocadan dinle kimyayı kimyaozelden dinle fizigi umut öncülde dinle öyle hallet ve kırtasiyedeki tüm kaynakları satın al

dershaneye gitmek zaman kaybı olabilir bazılarına göre ama kaç tane mezun dershaneye gitmeyip evde tüm gün verimli bir şekilde çalışabiliyor ki ? hangi mezunla konuşsam zamanını yönetememekten şikayetçiydi.

ben haftada 4 gün sabahtan galiba öğlen 2 ye 3 e kadar dershanede olacağım sonrasında yine bana evde büyük bir zaman kalıyor eğer iyi kullanılırsa bence dershane yararlı olur hem düzen disiplin hem de soru sorma ve denemeler açısından.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. eneox

dershaneye gideceksin düşün

dershaneye gitmek zaman kaybı olabilir bazılarına göre ama kaç tane mezun dershaneye gitmeyip evde tüm gün verimli bir şekilde çalışabiliyor ki ? hangi mezunla konuşsam zamanını yönetememekten şikayetçiydi.

ben haftada 4 gün sabahtan galiba öğlen 2 ye 3 e kadar dershanede olacağım sonrasında yine bana evde büyük bir zaman kalıyor eğer iyi kullanılırsa bence dershane yararlı olur hem düzen disiplin hem de soru sorma ve denemeler açısından.

dershane denemeleri çöp oluyor adamlar her hafta deneme sınavı yapıyor oldugundan müfredatın dısına kacıyor cogu sorular evde oturtursa yapamayacagı yok ama dershane gerçekten temeli olmayan birisi için vakit kaybı

• Genius. kullanıcısına yanıt
    Kütüphane evin hemen yanında. O nedenle kütüphanede de çalışmayı düşünüyorum.
  • hayatımda yapmış oldugum en büyük hata
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mezun senesi dershane
    geçen yıl açıldı
    Mezun senesi spor salonuna gitme
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dr. eneox kullanıcısına yanıt
    Hocam bende sizin gibi düşünüyorum. Zaman yönetimini ayarlayabilirim çeşitli yöntemlerle. Soru sorma konusunda da çözümlü kaynaklar almak mantıklı geliyor bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.