Şimdi Ara

Mezuna kalacaklar iyi düşünsün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezuna kalmak isteyenler bence bir kez daha düşünsün.Çok fazla iyi örnek görüyor olabilirsiniz.Ama benim gibi kötü örnekler de var.Iyi değerlendirin bence.Geçen sene yeterince çalışamadım.YGS 27 k geldi fazla çalışmayınca da 20k oldum mf3 te ancak.Tıp hayaliyle bir sene daha kaldım.Herkes git tercih yap vs dedi.Eczacılık iyi bölüm şu mühendislik iyi falan.Dinlemedim.Doğru düzgün çalışmadığımı hissediyordum bundan daha kötüsü olamaz dedim.Hedefim de bu sefer büyüktü ilk bine girecektim.Denemelerim gayet güzel gidiyordu.Türkiye geneli denemelerde de ilk 500deydim herkes benden derece bekliyordu.Nasıl olduysa en iyi olduğum ders olan Türkçeden(zaman denemeleri genelde 39 geliyordu.Hep full yada fulle yakın yapardım.)ygsde 30 doğru geldi.Ve bu durum beni ygsde 20 bine attı.Ve yine çekme muhabbetleri falan...Lysde ilk 10 bine rahat çekerim diye düşündüm ama yıkıldım da aslında.Derken çalıştım denemelerde süre sıkıntım olmadı hiçbir zaman mat genelde 45 ve üstü geometri 25 civarı.Biraz fizik özürlüsü olduğumdan 20-28 fizik netlerim 26-30 biyoloji ve Kimya netlerim oluyordu.Geçen hafta lys mata girdim ve sadece 40 soru Mat 24 soru geometri işaretleyebildim.Doğru demiyorum işaretledim sadece.Sınavda sürekli saate baktım.Geçen sene yetişmemesi beni paniğe sürükledi bu sene saçma bir şekilde.Şimdi tek dileğim geçen yılki sıramı korumak.Ilk bin hedeften geçen yılki sıralamaya döndü hedef yani.Kaybettiğim bir seneye mi o kadar yaşadığım strese mi yanayım?50 bindeki arkadaşlarım bu sene 10 binlerde.Ben geriledim.Lütfen çok iyi düşünün ben her şeyi düşünmüştüm ama atladığım bir şey vardı.Ben gerçek sınavı yöntemiyorum. Bir sürü psikiyatri ilacı,psikoterapiler...Dindirmedi kaygı sorunumu.Denemelerde stres yok her şey güzel.Sınavlarda bayılıcak hale geliyorum.Mezuna kalmak özellikle benim gibi siralamalarda çok kritik.Dikkatli olun derim.Umarım kimse benim yaşadıklarımi Yaşamaz. Inşallah her şey gönlünüzce olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler ben de kalacaklara önermiyorum. onuzlarınızdaki Yük normale göre çok daha fazla oluyor. Sınav yaklaştıkça mide bulantıları, kalp çarpıntıları... Tabi bunlar herkeste olacak diye bi şey yok ama insan hiç düşünmese bile bilinçaltına yerleşiyor. Ben rahat biri olmama rağmen sıkıntı yaşadım. Ygs geçen seneye göre çok iyi ama lys aynı tas aynı hamam, kaybolan bir sene var boşuna. Herkes iyi düşünsün

• Aynen katılıyorum yüksek sıralama yapıldıysa çok riskli ama risk almakta güzeldir bazen

Gecmiş olsun kardeşim inşallah geçen seneden daha iyi gelir

• Ygs 18k civarında hocam
    2014'den beri de kararlı bi şekilde tıp için çalışıyorum, diyelim ki olmadı kazanamadım; ne yapabilirim ki gidip hayallerimi satıp mühendislik mi okuyayım
    Bir kere daha düşünün dedin diye söylüyorum, Çok riskli bi bölgedeyim ve 15k gibi olursam yapacak bir şey yok resmen

Ben mat sınavında 79 soru işaretledim ama dediğin kadar olmasa da sınav stresi bende de var, o kadar aşırı rahat olamıyorum ve dolayısıyla dikkat hatası da yanında geliyor :/
    (Gececi biri olduğum için de Sınavdan önceki gece uyuyamadım, 2 saatlik uykuyla girdim hem ygs hem lys1 e)

• Duygulandım

• Kiminin istediği olmuyor hocam ben de aşağı yukarı benzer durumları yaşadım.30 doğru Türkçe geldi.Matematik sinavimda iyi degil.Tek istediğim Van tıbbın falan gelmesi cunku o kadar çok istiyorum.Yapan yaptı diyorum bazen elimizin yetişemediği kader dedigimiz şeyleri yaşıyoruz işte.
    Allah yardımcın olsun seni o kadar iyi anlıyorum ki..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: modernkro

Agladım
    Bendede aynı durum vardı
    Herkes benden ilk 5k beklerken 20k oldum yıkıldım
    Lan dedim ki devlette en basit memur olurum memurla evlenirim 5bin neyime yetmiycek boşuna ugrasiyom
    Lys ye deneme bile çözmeden girdim 80de 70 netim var RAHATLIK ÇOK ÖNEMLİ

Hocam rahatlıktan ziyade soru!arın kolay olmasıyla yapmışsin yoksa geçen seneki gibi bir matematik sinavini gelseydi bu kadar iyi yapamazdin herhalde.
    Seni de anlarim kardeşim olmayınca olmuyor.Simdi de çaresiz bi biçimde fen sınavı bekliyorum.Fizik kısmı zaten ayrı bi yerden vuruyor sadece bekliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siyasi emelleri yuzunden bu kadar genci harcayabilecek bir iktidar varken mezuna falan kalinmaz. Kim bilir seneye nasil bir sinav yapicaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: neutronstarcollision

Mezuna kalmak isteyenler bence bir kez daha düşünsün.Çok fazla iyi örnek görüyor olabilirsiniz.Ama benim gibi kötü örnekler de var.Iyi değerlendirin bence.Geçen sene yeterince çalışamadım.YGS 27 k geldi fazla çalışmayınca da 20k oldum mf3 te ancak.Tıp hayaliyle bir sene daha kaldım.Herkes git tercih yap vs dedi.Eczacılık iyi bölüm şu mühendislik iyi falan.Dinlemedim.Doğru düzgün çalışmadığımı hissediyordum bundan daha kötüsü olamaz dedim.Hedefim de bu sefer büyüktü ilk bine girecektim.Denemelerim gayet güzel gidiyordu.Türkiye geneli denemelerde de ilk 500deydim herkes benden derece bekliyordu.Nasıl olduysa en iyi olduğum ders olan Türkçeden(zaman denemeleri genelde 39 geliyordu.Hep full yada fulle yakın yapardım.)ygsde 30 doğru geldi.Ve bu durum beni ygsde 20 bine attı.Ve yine çekme muhabbetleri falan...Lysde ilk 10 bine rahat çekerim diye düşündüm ama yıkıldım da aslında.Derken çalıştım denemelerde süre sıkıntım olmadı hiçbir zaman mat genelde 45 ve üstü geometri 25 civarı.Biraz fizik özürlüsü olduğumdan 20-28 fizik netlerim 26-30 biyoloji ve Kimya netlerim oluyordu.Geçen hafta lys mata girdim ve sadece 40 soru Mat 24 soru geometri işaretleyebildim.Doğru demiyorum işaretledim sadece.Sınavda sürekli saate baktım.Geçen sene yetişmemesi beni paniğe sürükledi bu sene saçma bir şekilde.Şimdi tek dileğim geçen yılki sıramı korumak.Ilk bin hedeften geçen yılki sıralamaya döndü hedef yani.Kaybettiğim bir seneye mi o kadar yaşadığım strese mi yanayım?50 bindeki arkadaşlarım bu sene 10 binlerde.Ben geriledim.Lütfen çok iyi düşünün ben her şeyi düşünmüştüm ama atladığım bir şey vardı.Ben gerçek sınavı yöntemiyorum. Bir sürü psikiyatri ilacı,psikoterapiler...Dindirmedi kaygı sorunumu.Denemelerde stres yok her şey güzel.Sınavlarda bayılıcak hale geliyorum.Mezuna kalmak özellikle benim gibi siralamalarda çok kritik.Dikkatli olun derim.Umarım kimse benim yaşadıklarımi Yaşamaz. Inşallah her şey gönlünüzce olsun.

Bi dert ortagi daha ... 14kdan mezuna birakip ygade 23 k oldum ondan sonrasini bin defa yazdim her yere millete ibret olsun diye biz azınlik degiliz cok kisi var bizim gibi cok derin dusunmeniz gerekiyor bu mezun olayini baaite indirgemeyin kaybettiginiz 1 sene olmuyor yoksa 1 sene 2 sene hicbir onemi yok 22 te mezun olacagina 24 te mezun olursun me olacak ama kaybettiginiz bambaska seyler amaa bunu da yasamadan anlayamazsiniz bi ne kadar buralarda kendimizi paralayip anlatmaya calissakta

• Kesinlikle katiliyorum. Bazen isler planladiginiz gibi gitmeyebiliyor arkadaslar. Iyi dusunun iyi karar verin

• kazanovaxx7 K kullanıcısına yanıt
    Hocam naptin matta cekebilme sansin var mi

• Bakmadim mat sonucuna ama sinav zaten sbs gibiydi gecen sene duzeyinde olsaydi mat sinavi cok daha iyi olabilirdi benim ixin hocam cekme konusuna gelince calisamadim hic lys fen berbat durumda ne yaoacam bilmiyorum gecen seneden daha kotu durumday sasece bekliyorum sadece

• Kazonova senin ygs kacti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.