Şimdi Ara

Mezuna Kalcaklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kalmayin olum manyakmisiniz hic kolay degil simdi hirslisiniz ygs kotu gecince diye ama calismak mezunda cok daha zor ha vakit var ama calisamiyorsunuz cok kararli bi yapinizvarsa kalin bak b iabiniz olarak diyorum bunu cok iyi dusunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bişemi içiyorsunuz merak ediyorum. Sanki kumar oynuyoruz. Geleceğimiz için tabiki de 1 yılı feda edeceğiz. Sanki zevkimizden kalıyoruzda zorluğuna kolaylığına bakacağız. Buradan kaybedeceğimiz 1 yıl sonraki 40 50 yıl olarak geri dönecek.

• Mezuna kalmayın, onu yapmayın, bu bölümü okumayın, şu mesleği yapmayın diye gezmekten ne zaman bıkacaksınız çok merak ediyorum.
  • erto1907 E kullanıcısına yanıt
    3. Yılıma kalıyorum kardeş

• Içimi sogutuyorsunuz bee.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhkılıç

3. Yılıma kalıyorum kardeş

aynen yaş 20 bende kalacam bu sene
  • Ulan adam iyi üniversite okumak istiyodur bu sene olmamıştır kalır,hastalıklarla uğraşmıştır yapamamıştır kalır,tıp istiyodur odtü istiyodur boğaziçi istiyordur gerekirse 5.senesine kalır.Mezuna kalacaklar zaten karar vermiştir insanlara artık kalmayın diye konu açmayın.Bunun zamanı ygs oncesiydi mezun kalmayın çalisin diye konuların açılış tarihi ygs den öncedir.Yeter artık kalmayın kalmayın diyip durmayın!

• kalan moku yedi psikoloji diye bir şey kalmıyor dershaneye kesin gidin asla yalnız kalmayın arkadas edenin
  • zülfikarr kullanıcısına yanıt
    Şimdi nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama 50-60 yıl dediğin kadar büyük bir fark olmuyor yani o kadar büyütülecek bir sınav değil.İşin biraz içine girmeye başladıkça anlaşılıyor sonuç olarak.
  • Beyler amacim hayatiniz karismak degil zaten prim yapmayin.Kararli bir kisiyseniz kalin dedim zaten.Kararsiz anlik hırsıniz varsa kesinlikle kalinmamali.Neden mi pskilojik olarak cokiyor insan arkadasinda dedigi gibiiyi bir dershaneye gitmeniz sart yalniz kalinmamali

• Bu hayatimizda en zor gozuken ama en basit sinavlardan biri daha bir co ksinavimiz var gencler bir sene mezunda felsefik serseri stilim baya gelisti mesela bunu sizde emin olun yasayacaksiniz

• e bi bölüme gidip istemediğim mesleği olup sonra işsiz mi kalayım. sonra evde annem babam hadi oğlum iş bul demesinde mi yakınayım.bence değer.
  • Bence calisabildiginiz kadar çalışın. Girin bakin lys ye olursa olur.Olmazsa zaten kalırsınız. Ama şimdiden mezuna kalcam diye çalışmayı bırakıp lysyi çöpe atmayın. Bakarsınız şansınız yaver gider olur.

• Hicbir seyin garantisi yok yani birakmak isteyen herkese suan cok mantikli gelir mezuna birakmak ama olayin ic yuzu oyle degil hemde cok farkli yani hicbir seyi bilemezsiniz ornek vermem gerekirse kolunuzdaki saati dusunun siz elinizle cikarmadiginiz surece cikmaz de mi? Siz hicbir sey yapmadan bir sene sonra kolunuzdan o saatin cikip cikmayacagini bilebilir misiniz? Bilemezsiniz. Mezuna bbirakmak kumar tamamen tek kelimeyle . 15 k dan mezuna birakan biri sinavda 100k olmayacaginin garantisi yok bidr sinav hicbir sey bunu da anlayacaksiniz tamamen birde 50-60 yil olayina gelirsek kaybettiginix bir sene olmuyor cok daha fazlasi oluyor zaten o bir sozde bir sene de 50-60 yilinizi olusturmuyor ne olup bitecegini bilemezsiniz benim tavsiyem eger en kotu ihtimalleri goze alirsaniz ve 12 ay boyunca dayanabilirim diyorsaniz bilemem ama benim gibi 9 aydir her an ve her dakikaniz pismanlikla gecebilir ve kendinizi buraya ait hissetmeyebilirsiniz herseyi dusunun bu mezun olayini asla ama asla basite indirgemeyin.

• Covboy0606 kullanıcısına yanıt
    hedef ne?
  • İnsanlar ne derse desin boş. Rehberlik hocaların iz bile diyebilir kalın ya da kalmayin diye. Kendinizi en iyi siz tanıyorsunuz. Artı ve eksilerini yazıp karar verin. 1 sene çok büyük zmn kaybı diyenler olmuş. Bence değil bu sene bile öyle hızlı geçti ki hiçbir şey anlamadım. Kişiden kişiye farklılık gösterir yani.

Ayrıca mezuna kalip kalın diyen de var kalmayın diyen de, güzel siralama ya da hayali için kalmakta ısrar eden de var, mezun rakip olmasın diye kalmayın diyen 11 de yani çeşit çeşit insan, çeşit çeşit görüş ve Amaç var. Bunun kararını da forumdaki insanlar değil siz vereceksiniz ztn

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.