Şimdi Ara

Mezuna Kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
5
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gecen seneki sonuclarim ve bu seneki sonuclarim, eger isterseniz her seyi yapmak mumkun ve mezun senesi cok sikintili gecebilse de kesinlikle buna degiyor. Ygs ve lys'nin olayi DENEME COZMEK. Konulari bir an once tamamlayip denemelere baslamak ozellikle matematik ve geometride. Hepinize basarilar asla umidinizi kaybetmeyin kimse destek vermese bile bu mucadelenize, anliyorsunuz ki tek ihtiyaciniz olan destek sizin kendinize verdiginiz.
     Mezuna Kalmak Mezuna Kalmak Mezuna Kalmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ve hicbir konuyu es gecmeyin her konudan en azindan fikriniz olsun

• Benim de sıralamam ilk senenle hemen hemen aynı. Diş istiyodum ama gelmedi haliyle. Evet çalışmadım da doğru düzgün lys. Sence kalmalı mıyım? Kalırsam nasıl bi yol izlemeliyim? Yardımcı olursan çok sevinirim

• geometri için önerilerin neler?geom gerçekden kötü ve çalışmaya ne zaman başladın
  • quote:

Orijinalden alıntı: seekandestroy

geometri için önerilerin neler?geom gerçekden kötü ve çalışmaya ne zaman başladın

Calismaya agustosun basinda basladim ygs yi son 2 ay denemelerle bu sekilde yapabildim kesinlikle her hafta 2 3 deneme coz ygs icin faydasini gorursun geometri kolaydan basla bir kitap bitir tamamen sonra da karekok lys

• quote:

Orijinalden alıntı: ms.hypatia

Benim de sıralamam ilk senenle hemen hemen aynı. Diş istiyodum ama gelmedi haliyle. Evet çalışmadım da doğru düzgün lys. Sence kalmalı mıyım? Kalırsam nasıl bi yol izlemeliyim? Yardımcı olursan çok sevinirim

Simdi siralaman kac geldi siralamana gore bir yorum yapabilirim kal veya kalma diye

• roqueblack7 kullanıcısına yanıt
    hocam 25k dan kalmayi onerirmisiniz

• Istedigin bolume bagli ama calisirim diyebilen herkese oneriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: roqueblack7

quote:

Orijinalden alıntı: ms.hypatia

Benim de sıralamam ilk senenle hemen hemen aynı. Diş istiyodum ama gelmedi haliyle. Evet çalışmadım da doğru düzgün lys. Sence kalmalı mıyım? Kalırsam nasıl bi yol izlemeliyim? Yardımcı olursan çok sevinirim

Simdi siralaman kac geldi siralamana gore bir yorum yapabilirim kal veya kalma diye

28Binden 38bine düşürdüm. Fen lisesi mezunuyum ama dediğim gibi çok çalışmadım

• Keske demek istemiyorsan bir seneye deger derim ben

• Evet deneme cozmek bu isin anahtari

• İyi forumlar arkadaşlar , üniversiteler de siyaset bilimi ve kamu yönetimi , uluslar arası ilişkiler bölümleri açılmış , yeni açıldığı için taban Sıralama ve ya puan neler olabilir ? Kardeşimin puanı 230 TM-2 yeni açıldığı için girme şansı var mıdır ? Ilk açıldığın da giren arkadaşlar varsa kaç puan ile girmişler ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim

• Lozanlaşması L kullanıcısına yanıt
    ortalama puanlarına bak 230 ile sanmıyorum girebilcegini hatırladıgım kadarıyla 300ün üzerinde alıyor hep zaten puan degil sıralama önemli

• En düşük alan 241 puan şu an da , yeni açıldığı için daha düşükle almaz mı ?

• Hocam tebrik ediyorum başarınızı.Tıp yazacaksınız herhalde.Hangisini yazacağınıza karar verdiniz mi? Günlük kaç saat çalıştınız ve gece mi yoksa sabah saatlerinde çalışmayı mı tavsiye edersiniz.Çözdüğünüz deneme yayınlarını yazar mısınız
  • hocam tebrik ederim bende mezuna kaldım, temelim yaptım ama heyecan vs yaptım gitti matematik-geometri için ne öneririsiniz bende sizin gibi ağustosta başlamayı planlıyorum az dinlenip çünkü çok bunaldım kafayı yemek üzereyim ygs1: 440 ygs2: 375k civarı iken mf3: 164k kadar çektim ama hedefim hukuktu edb çalışmadan tm-3 200k getirdim sizce ne yapmalıyım?
  • roqueblack7 kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhaba hocam mezuna kalmayı düşünüyorum bu sene çok stresli ve ağır geçti istediğim gibi çalışmadım okul dersane derken geçmiş yıllardan bazı derslerden eksiklerim olduğu için zorlandım, bir daha hazırlanmauı düşünüyorum fakat şuan evdeyim ve tv dizi falan izliyorum kafamı dağıtmak için bir hafta sonra memlekeye gidicem çünkü izmirdeyim ve yani kalabalık ve gürültüden sıkıldım memleket iyi gelceğini umuyorum, sınava çalışmayı ağustosta yavaş tempoyla düşünüyorum ama sizce geç mi temmuzda hergün birşeyler çalışmalımıyım mesela bu srne mat1 mat2ağırdı sizce mat1 kasıyım.tabi birde türkçe var
  • Meslek lisesi mezunuyum hiç çalışma olmadan tm-1 300 k dayım ( hiç matematik ve geo çözemedim sadece sosyal ve edebiyat netlerimle bu durumdayım ) matematik tabanım yok fakat edebiyatımla çoğrafyam iyi yani üstüne kolaylıkla bir şeyler ekleyebilirim , işletme iktisat gibi bölğmler tutuyor ama gitmek istemiyorum . Bu sene kalıp matematiğimi ve geometrimi adam gibi betlere taşıyıp 70-80 klık bir bölüm istiyorum . Bana ne önerirsiniz ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.