Şimdi Ara

Mezuna kalmak ne kadar mantıklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygsde 7k olan bi arkadaşım var. Hedefi 4 k bişey ve lyssi çok kötü geçmiş 10k olurum diye düşünüyor. Boyle olursa mezuna kalacakmis bu konudaki yorumlarinizi merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adres ver gelip dövecem o arkadaşını

• Gayet mantıklı benimde yakın o duruma istediğim olmazsa kalıcam kayıp 1 sene ama kalırsa nolucak kalmazsa ne olur bi masaya yatırıp aradaki farka baksın

• Benimde benden ust donemde bir arkadasim vardi. Mf3 9k olmustu. Ankara tıpa gidicem diye mezuna kalmisti . Duydum ki bir sene sonra bilkent endustriye gitmis. Kendisi bilir yani hayirlisi olsun

• Bulmuşda bunuyor denir

• Gerçekten hedefi,vizyonu olan biri için gayet mantıklı bir iş 1500 gibi bir sıralamadan mezuna kalındığına şahit oldum ilk 900 e girebilmek için ve de girdi şuan boun'da işletme okuyor yanılmıyorsam.
  • Ben mezuna kalmaya cesaret edemeyip uniye girip 2sene kalicam. Guzelmis kalinabilir tabi

• Ne tıp sevdasıymış aq
  • Aslında bu tamamen kişinin kendisiyle alakalı bir durum.Mesela sınava o 4kdaki üniversite yaşamını hayal ederek hazırlanmıştır, çocukluk hayalidir belki de :)
    O hayale ulaşmak için 1 yılımı seve seve veririm diyorsa kalsın mezuna.Ayrıca idealist bir kişi olduğu için de helal olsun.
  • myprettyprozac kullanıcısına yanıt
    Mühendislik istiyor dostum 10k ya da tıp var

• Sinav her sene gariplesiyor ne yapacaklari belli olmuyor.Bence kalmasin zaten o siralamdaki muhendisliklerde cok iyi.Tam burslu ozelleri de dusunebilir.Yabana atilacak bir siralamasi yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.