Bildirim
Mezuna mı Kaldım Şimdi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gayet mümkün -
M E Z U N L A N D I N
15 tyt yi rahat yaparsın fakat 15 ayt için mat1 den bazı konuları bilmen lazım. 3 ay da halledileceğini düşünüyorum. Sözel derslerinin netlerini sallamıyorsan sağlam netler, sırf bu netler yüzünden çalışmaya devam etmen lazım bırakırsan bu netlere yazık olur. -
Sallamıyorum valla kanka matematikten korktuğumdan hep sözellere asıldım çoğu orta denemeden full çıktığıda oluyo türkçe sosyal falan -
Coğrafya için taktik versene -
Halledersin hocam 100 gün var daha.Çok çalış ama diğer netlerin çok iyi boşa gitmesin. Mezunluk çekilecek çile değil cidden. -
Adam 5 net yapmış matematikten. 30- net görmedim demiştin. -
Şimdi senin sayende görmüş oldum:) -
Erzurum İşletme h.o. -
Mat iyi olup sosyal kötü olsaydı iyiydi be hocam.Neyse yine de devam edin. -
Bir saniye hatta bekletiyorum
Kontrolleri sağlıyorum
Beklettiğim için özür dilerim
Bilgilerinize erişiyorum
Evet efendim mezuna kalmışsınız
Hocam ne mezunu çalış işte halledersin -
Kral valla korkuyom millet çatır çutur 35 mat yapıyor ya üzülüyom gördükçe :(( -
sadece burda var o tipler -
Hocam sözel alanı da düşünmekte fayda var bence mat2 nin 0 olması nasıl oluyor anlayamadım ama genelde ılk sorular felan zaten işlem olur direk çözmediniz mi acaba sorulara bakmadan yani -
Çözdüğüm yayın zor bi yayındı benim nazarımda o yüzden mat2 sorularını hiç bakamadım,ilk 1-2 soru çarpanlara ayırma ve mutlak değer ile alakalı sorulardı ama onları da çözemedim :D Geometriyi söylememe gerek yok herhalde -
Anladım hocam yani TM de çok idealist değilseniz yerinizde olsam sözel alana bi bakardım netleriniz çok yüksek çünkü o taraflarda ama yok tm den yapıcam diyorsanız mat2 konuları zaten mat1 gibi değildir çalışmakla hızlı bir şekilde net artışı görürsünüz en azından temel işlem gerektiren konulara bakarsanız 10 15 20 net bandına 1 2 ayda ulaşılır bence.
Mezun fikrini kafanızdan atın bence çünkü tm ts alanlarında inanılmaz çekişler oluyor 3 ay sıkın kendinizi mezun kalsanız dahi diğer seneye dolu girersiniz aynı konuları baştan almazsınız çok daha rahat edersiniz ama bence 3 ay edebiyattan ziyade mata yönelin derim tm ve ts yi sıralayan yegane derstir mat2 -
Mezuna kalmayı 5 kere düşün bırakıcaksan öyle bırak bi şekilde zaman geçiyor ama psikoloji darmadağın oluyor bide benim gibi küçük yerde yaşıyorsan çıldırmamak elde değil -
Hedef nere hocam hangi bölüm? -
12. Sınıfsan ve ailenden destek göreceğini düşünüyorsan bence mezuna kal bütün sene mat yüklenip 60 kdan çok daha iyisini yapabilirsin ama 3 ayda da yükseltilebilir -
Sağolun beyler tavsiyeleriniz için,matematikle iyi anlaşamıyoruz her ne kadar istemesemde sözele geçmek zorunda kaldım yakın abi benim için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X