Şimdi Ara

mezunlar için kızılayda dershane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bu sene mezun oldum.bu seneki sıralamam 50binlerdeydi.bir sene daha hazırlanmak istiyorum.ankara kızılaydaki dershane fiyatlarını bilen ve dershane önerisinde bulunabilirmisiniz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ben de aynı durumdayım ama forumdan yardım eden de yok
  • mutlaka çıkacaktır ya bir sürü kişi var
  • şiddetle uğur dershanesi necatibey şubesi fiyat 3.000 3.500 falan
  • Neden uğur bide diğer dershaneler hakkında bir bilginiz var mı?
  • ugurla alaklı bi çıkarım olmayacak siz oraya giderseniz öncelikle bunu merak etmeyin. ben gittim gayet memnun kaldım etüt ler gerek soru çözüm saatleri gerek çok ilgili rehberlik ki ben kaç tane dershane değiştirmiş ve hepsinden memnun kalmamış biri olarak çok memnun kaldımki ugur her acıdan çok iyi 1. dersler 12 de 12.30 da biter 5 saat ve sana çok büyük bi zaman kalıyo diğer dershaneler 4 te 5 te bitiyo sana ders calısmaya adam akıllı zaman kalmıyo yoruluyosun
    2. soru çözüm saatleri çok kalabalık olmaz ders hocaların(ki gercekten çok kaliteli hocalar) verir ve 20-30 dakika bile soru sorarasın hocaya açıda falan 1-2 soru oldugunu düşünürseniz çok iyi
    3.ortam müthiş bi bina di,rek dershane amaçlı yapılmış 2 tane konferans bi tane kocaman kütüphane çok büyük etüt salonu 8 kat asansör havadar sınıflar teras ta(kapalı balkon) ters çalışma keyfi, gördügün en harika dershane kantini sırf bi kat kantine ait nerdeyse
    4.bütün sınıflara özel rehberlik servisi
    5. acaba konular yetişcekmi kaygısı yok herşey planlıdır hangi gün ne işlenceği bellidir.
    6. eger hoca bi gün biderse girmezse hemen yerine başka dersin hocası gelir sonra o hocanın dersinede gelmeyen hoca girer ertesi güne
    6. disiplin hat safada
    7.kaynaklar çok kaliteli müfredata birebir biz acaba mebin kitabına da baksak mı endişesi tasımadık ayrıca haftalık dergiler 24 tane ve soruları çok kalitelidir ugurun
    8. ayrıca deneme sınavlarımız sınavda cıkan soru tipine çok yakındır hatta bunu bi degide toplamışlar tutturdukları soruları
    9. fiyat bu kalitede bu fiyat bulmazsın ben matfeni istemiştim 6.000 liraya ama su an çok mutluyum gitmediğime
    buna ragmen begenmedim dersen anlarım sonucta benim hiç bi çıkarım yok en azından bi teşekkürü hakediyorum bu kadar anlattım

• eyvallah hacı sağolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss için dershane tercihi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.