özellikle tek basına calısan arkadaslarim napiyosunuz neler ediyosunuz tytler bitti mi aytlere baslandı mı ya da ne zaman baslamayı dusunuyosunuz denemeler ne alemde cozuyo musunuz |
mezunlar napiyonuz

-
-
Ayt'ye 15 gün içinde başlıcam. AYT fenden bahsediyom ayt mat başladm ztn
-
iş den dolayi hala tam anlamı ile başlayamadim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben hala tyt calısıyom ayt mat baslamayı dusunuyorum ama ayt fene de eğer başlarsam tyt konuları çok boşlanıcak gibi gözüküyor. nasıl bi yol izliyorsunuz siz
-
hocam bnm tyt fen sosyal fena değil, türkçe mat kötü. onlardan birer sb bitiriyom şu an
bitince ayt geçicem işte
edit:ayt başlaynca tyt deneme atcm dvmlı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi behindhand -- 8 Kasım 2023; 19:19:30 > -
anladim hocam. ben tytyi tam bitirir ayt öyle başlarım diyordum ama galiba bu olay hayalde kalacak. ayt başlamak lazim artik ama ikisini aynı anda nasıl yürütürüm onu düşünüyorum biraz kara kara daha tyt fen ve mattan bitmeyen konular var :D
-
Tyt 110-115 arası ayt’de 72-75 arası yapıyorum genelde. 140k’dan mezunum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu saatten sonra olmaz 2. mezunlugun yolu gozukmus
-
senin nick uyumu peki
-
TYT Mat'ta süre problemim var. AYT Mat'ta konuları biliyorum. O yüzden Barış çözüyorum şu an. Paraboldeyim.
TYT Kimya bitti. Denemelerde 1,2Y civarında geliyor. AYT Kimya'da 3.üniteye geçiyorum. AYT'de 345 çözüyorum. TYT'de 3D çözdüm.
TYT Fizik'te gölgeleri bitirdim. Gıcık konu olduğu için çok çalışamıyorum. AYT Fizik geçen seneden çalıştığım için şu an rölantide. Yakın zamanda Aydın'dan çözmeye başlayacağım.
TYT Biyoloji bu sene çalışmadım gibi bir şey. Fundamentals özet videoları ile hızlı tekrar edip AYT'de Selin Hoca ile çalışacağım. Şu halde TYT Biyoloji fena gelmiyor. Konuları genel itibariyle unutmamışım.
TYT Geo fena değil ama AYT Geo berbat. En yakın zamanda KK'nın geçen seneki tekrar videolarıyla Geometri Sıfır eriteceğim.
Tyt konu calısması yapıyorsanız ayt ile nasıl harmanlıyorsun peki
Sorunuzu anlayamadım.
Edit: Ne zaman çalışıyorum diye soruyorsanız Türkçe, sosyal gibi derslerde daha rahat durumda olduğum için ders yüküm daha az.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denile -- 9 Kasım 2023; 18:48:23 >
Tyt konuları ile ayt konularını birlikte götürüyorsanı eğer, nasıl götürdüğünüzü sormuştum. Yani örneğin sabah işte tyt eksiklerini halledip akşam ayt gibi gibi bir calısma sekliniz varsa bu nedir diye sordum
Hocam her gün FKB+ Barış + Branş çözmeye çalışıyorum. Bir gün FKB'den tamamen Kimya'ya bakıyorum mesela. Yormamışsa Fizik'e de bakabiliyorum. Ama bu aralar biraz çaptan düştüm. Mesela bugün askerlik teciline gittim :D (ikinci mezunluğum)
çalışmalara yarın başladık kardeşim bu matematiği unutmuşuz 😂
-
ayt aralık başında başlayacam şuan tyt hızlı tekrar ediyom ben bakalım yetişir gibi.
En Beğenilen Yanıtlar

Tyt 110-115 arası ayt’de 72-75 arası yapıyorum genelde. 140k’dan mezunum.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X