Şimdi Ara

Mezunlar var mı tükenmişlik?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar mezunum. bu aralar bir sıkılmışlık var bende sizde nasıl ? çalışmalar nasıl gidiyor?

• Fazlasıyla hem de hiç çalışasım gelmiyor ya birbirimizi gaza getirelim bence biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: devletbahceli

Fazlasıyla hem de hiç çalışasım gelmiyor ya birbirimizi gaza getirelim bence biraz
    tükendim.
  • durum otur agla
  • Gitmiyor
  • Pil değildik ama biz de bittik be kardeşim ne zor bişeymiş bu mezunluk insanı yıprattı valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: flipside18

Gitmiyor
    tukenmıslık var ve artık calısmaktan da sıkılmaya basladım havaların ısınmasıyla bırlıkte dersın basına oturmak ıskence gıbı gelıyor mayıs hazıranda napıcaz bılmıyorum bı an once konu eksıklerımı kapatıp hergun 1 er deneme cozmeyı dsunuyorum her branstan
  • Arkadaş geçen sene 72 bindim bu sene ygs de 14 bin oldum tükendim ygsden tercih yapacağım fizyoterapiye siz devam edin beyler
  • Queen B kullanıcısına yanıt
    Ne sosyal hayat kaldi ne ders caliscak azim dibe vurdum bu ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokratesinsavunmasi

Ne sosyal hayat kaldi ne ders caliscak azim dibe vurdum bu ara
    Tükendik , bittik. ( az çalışsan bile bir yükü oluyor. )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceginoguz

Arkadaş geçen sene 72 bindim bu sene ygs de 14 bin oldum tükendim ygsden tercih yapacağım fizyoterapiye siz devam edin beyler

kardes senn lys ne alemde ki ..Ygsden terch yapacksin ?
  • Dostum bıraktım lysyi arada derse giriyom ama evde çalışmıyorum daha doğrusu istek yok mezun olmak zor psikoloji olarak ygs ftr yazacağım
  • quote:

Dostum bıraktım lysyi arada derse giriyom ama evde çalışmıyorum daha doğrusu istek yok mezun olmak zor psikoloji olarak ygs ftr yazacağım
    ygsnin sonucuyla birlikte gelecek kaygısı başladı bundan dolayı ders çalışamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E84249922

ygsnin sonucuyla birlikte gelecek kaygısı başladı bundan dolayı ders çalışamıyorum

Alıntıları Göster
    hemde ne biçim var geçen sene hiç çalışmadım aslında ağustostan beri çalışıyom pek mezun sayılmam çalışma konusunda ama zor geliyo aga çalışmak çok zor geliyo hemde
  • quote:

Arkadaş geçen sene 72 bindim bu sene ygs de 14 bin oldum tükendim ygsden tercih yapacağım fizyoterapiye siz devam edin beyler

Arkadaş doğru söylemek suç oldu inanmadığınızdan heralde isteyen varsa ss atayım ne bu eksiler yalan konuşcak halim yok bıraktım işte
  • Tükenmişlik yok ama sıkıldım valla
  • Saçlar döküldü ama çalışıyorum günde 2-3 saatte olsa :/
  • genchukukcu G kullanıcısına yanıt
    bende öyleyim ama yetmiyor işte o 2-3 saat.ne kaldı şurada? daha adam akıllı çalışmadım.
  • 12 yim bizim isimiz daha zor hala okula gidiyoruz ve kimse ders islemiyo okulda simdi aç kitabini calis diyenler cikar sinifta arsız bela açıp bagra bagra halay geçen saygı ve insanlıktan uzak,dikkat çekmeye çalışan ergenler varsa bu çok zor.11lerden biri bunu okuyorsa şehrin en iyi anadolu lisesi yada fen lisesinde degilse kesinlikle açıga geçsin
  • Olmaz mı..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.