arkadaşlar mezunum. bu aralar bir sıkılmışlık var bende sizde nasıl ? çalışmalar nasıl gidiyor?
Fazlasıyla hem de hiç çalışasım gelmiyor ya birbirimizi gaza getirelim bence biraz
quote:
Orijinalden alıntı: devletbahceli
Fazlasıyla hem de hiç çalışasım gelmiyor ya birbirimizi gaza getirelim bence biraz
tükendim.
durum otur agla
Gitmiyor
Pil değildik ama biz de bittik be kardeşim ne zor bişeymiş bu mezunluk insanı yıprattı valla
quote:
Orijinalden alıntı: flipside18
Gitmiyor
tukenmıslık var ve artık calısmaktan da sıkılmaya basladım havaların ısınmasıyla bırlıkte dersın basına oturmak ıskence gıbı gelıyor mayıs hazıranda napıcaz bılmıyorum bı an once konu eksıklerımı kapatıp hergun 1 er deneme cozmeyı dsunuyorum her branstan
Arkadaş geçen sene 72 bindim bu sene ygs de 14 bin oldum tükendim ygsden tercih yapacağım fizyoterapiye siz devam edin beyler
Queen B
kullanıcısına yanıt
Ne sosyal hayat kaldi ne ders caliscak azim dibe vurdum bu ara
quote:
Orijinalden alıntı: sokratesinsavunmasi
Ne sosyal hayat kaldi ne ders caliscak azim dibe vurdum bu ara
Tükendik , bittik. ( az çalışsan bile bir yükü oluyor. )
quote:
Orijinalden alıntı: ceginoguz
Arkadaş geçen sene 72 bindim bu sene ygs de 14 bin oldum tükendim ygsden tercih yapacağım fizyoterapiye siz devam edin beyler
kardes senn lys ne alemde ki ..Ygsden terch yapacksin ?
Dostum bıraktım lysyi arada derse giriyom ama evde çalışmıyorum daha doğrusu istek yok mezun olmak zor psikoloji olarak ygs ftr yazacağım
quote:
Dostum bıraktım lysyi arada derse giriyom ama evde çalışmıyorum daha doğrusu istek yok mezun olmak zor psikoloji olarak ygs ftr yazacağım
ygsnin sonucuyla birlikte gelecek kaygısı başladı bundan dolayı ders çalışamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E84249922
ygsnin sonucuyla birlikte gelecek kaygısı başladı bundan dolayı ders çalışamıyorum
Alıntıları Göster
hemde ne biçim var geçen sene hiç çalışmadım aslında ağustostan beri çalışıyom pek mezun sayılmam çalışma konusunda ama zor geliyo aga çalışmak çok zor geliyo hemde
quote:
Arkadaş doğru söylemek suç oldu inanmadığınızdan heralde isteyen varsa ss atayım ne bu eksiler yalan konuşcak halim yok bıraktım işte
Tükenmişlik yok ama sıkıldım valla
Saçlar döküldü ama çalışıyorum günde 2-3 saatte olsa :/
genchukukcuG
kullanıcısına yanıt
bende öyleyim ama yetmiyor işte o 2-3 saat.ne kaldı şurada? daha adam akıllı çalışmadım.
12 yim bizim isimiz daha zor hala okula gidiyoruz ve kimse ders islemiyo okulda simdi aç kitabini calis diyenler cikar sinifta arsız bela açıp bagra bagra halay geçen saygı ve insanlıktan uzak,dikkat çekmeye çalışan ergenler varsa bu çok zor.11lerden biri bunu okuyorsa şehrin en iyi anadolu lisesi yada fen lisesinde degilse kesinlikle açıga geçsin