Şimdi Ara

mezunlar ve 12ler sorularınızı cevaplayabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
3
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mezuna kalıp hedefime ulaştım sorabilirsiniz

• ygs türkçe için kaynak önerebilir misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben 12.sinifim anadolu lisesindeyim.Ygs çalışmaya başladım şu an mat 1 çalışıyorum geometridede ilk konu bitti. Fenede çalıştım ılk konularını.
    Hocam benim sorum kisaca şu sayisalciyim yaz bitene kadar mat geo çalışsam ygs feni yıl içine biraksam yetişmezmı çünkü böyle hem 5 dersi sistemli goturemiyorum hemde fendeki calistiklarimi unutmuşum
    Ne yapmalıyım hocam gerçekten tavsiyelerinize çok ihtiyacım var

• matematik için söylüyorum mat1de okullar açılana kadar 2 tane soru bankası bitireceksen(1ikolay diğeri orta ama zorla başlama temelin yoksa)olur ama asla feni boşlama sürekli tekrar ister yani meselagündeyarım saat bio ya bak ancak eylülden itibaren abanmaya başla geometri için pek bişey diyemem 10.5 netim var lysde
  • ygs türkçe için palme soru bankası gayet güzel
  • Çok sağolun hocam yetişmez diye korkuyorum

• mfci öğrenci kullanıcısına yanıt
    1-0 yeniliyosun ddikkatli ol ben 2 yılda aynı hataya düştüm asla böyle düşünme her adımını planla kendini iyi tanı ne yapabileceğine göre hareket planı olutur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YGS türkçe için biraz daha ales tipi sorular çözün. Hatta çıkmış ales sorularını da çözün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaçtan kaça çektin
  • hocam mat1 için simetriyi ve k.özetlinin çoğunu geçen sene çözdüm. bu sene ne yapmamı önerirsiniz? hangi kitaptan başlamalıyım sizce

%80 30+ net yapıyordum ama sınavda 26 net yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kripton_TR -- 23 Temmuz 2015; 1:16:47 >
  • 49 dan 12 ye
  • tebrikler hocam :) Bu başarıyı 1 yılda yaptınız demi dogrumu?

• kripton_TR kullanıcısına yanıt
    fianl in tek yazarlı bi mavi kitabı var sınavla alakası yok ama bana katkısı olmuştu zor bi kitap alıştırma yapmak için iyidir
  • aerandir tasartir A kullanıcısına yanıt
    konu anlatıma ihtiyacım var mı sizce hocam?
    mesela femin beyaz mat1 konu anlatımlı kitabı var acaba onu mu bitirsem soru bankasından önce diyorum sonra 1 soru bankası gerisi deneme. ya da k.özetliden bakmam yeterli olur mu konulara?
    abartma benimki başarısızlık bile sayılır bir yılda çok daha iyiyapanlar var ama tabi bunu için çok düzenli planlı olmalısın yılmamalısın yani ilk bin filan kafaya koyan için hayal deil benim heefim buydu buna göre çalıştım
  • kripton_TR kullanıcısına yanıt
    o iki kitabıda çözmedim bişey diyemem konu ihtiyacınısen bilebilirsin ama ama mat1de soru tiplerini görerek gitmek iyidirsoruların mantığınıkavramak çokönemlidir ygs size bilgiden çok düşünme yeteneğinizi sorgulatır ondan dolayı soruüzerinden gidebilirsin bu dayapamadığın soru üzerinde defalarca uğraşmakla olur
  • Hmm yok hocam bu siralamada gayet güzel:) hedefinizde buymuş zaten nasibinizdede bu varmış inşallah bundan sonrasida böyle iyi olur:)

saolasın teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.