Şimdi Ara

Mezunlar Yardıım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mf3 ve tm3 ten de 24 bin oldum.Tıp istiyodum maalesef olmadı. sizce mezune kalırsam yükseltir miyim? Yoksa hukuk mimarlık( falan mı yazayım riske atmış olur muyum?? Lütfen yardım

• Bende aynı durumdayım 26 k da kaldım ygs-2de 14k daydım mükemmel bi düşüş yaşadım bence 1 sene daha değer gibi duruyor
  • aynen ne yapmalıyım hiç bir şey de bilmiyorum tek hayalim tıptı simdi mimarlık hukuk gibi alanlarda bilgim yok açıkcası yorumlara ihtiyacım var senin gibi.
  • sizin yerinizde olsam diş,eczacılık,fizyoterapi gibi meslekleri araştırırdım ilginiz olursa gidin yoksa 1 sene daha kalın
  • bence tıp istiyosan gerçekten diş ecz. vs bunlar seni pek mutlu etmez benzer diye gidersin ama asçlında çok da benzemediğini görürsün. ve tek hayalin buysa bi yıl daha dene sıralamanı güzel yerlere çekebilirsin emin ol
  • Ben geçen yıl 22k idim bu yıl 8500 deyim Tıp için kalmıştım Allah a çok şükür.arkadaşlar gerçekten sıralamanız iyi birçok kişi sizin yerinizde olmak istiyor.bu sıralamayla biyere girip pişman olmayacaksanız keşke bir sene daha hazırlansaydım demeyecekseniz yazın yoksa kalın.unutmayın 1 sene daha sıkılmadan çalışmanız gerekecek.ama zaten şu an bu sıralamadaysanız temeliniz iyi demektir :) Hayırlısı olsun.
  • yorumlar için çok teşekkürler çevremde sıralama kötü değil riske atma diyenler olduğu için kafam karışmıştı aslında mezuna kalmak istiyorum ve sanırım öyle yapacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.