Şimdi Ara

tmciler bi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MFden EAya geçtim. Edebiyatı tek başıma halletmem lazım. Edebiyatçının önerisi üzerine limit edebiyat el kitabı ve başlangıç için supara ayt edb sb aldım. Yalnız edebiyatta tam anlamıyla sıfırım. Direkt limit el kitabını açıp çalışmaya başlasam muhtemelen hiçbir şey öğrenemeyeceğim. Nasıl götürmeliyim?

• Öncelikle Limit El Kitabı'nı göğe çıkarsalar da hedefi yüksek bir adama bence yetmez. Palme Konu Anlatımı'nı kesinlikle öneririm. Konuyu dikkatlice oku, sonrasında minimum 2 soru bankasından soru çöz(Ben 3sbden çözüyordum, şuan Cumhuriyet çalıştığım için 4'e çıkardım). Ben de bu sene EA'ya geçenlerdenim, böyle yaptım hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aphantasia A kullanıcısına yanıt
    peki konu çalışmak için ''oku + soru çöz'' olarak mı ilerlemeliyim? Bu şekilde pek oturmayacağını düşündüm. Youtube dan falan mı götürmeliyim bilemedim?
  • almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    aç sbyi soru geldiğinde bilmiyorsan ka dan bak işaretle geç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Palme konu anlatımı al. Benim hocamdaki edebiyatciyi aç. Supara yanina 2 soru bankası daha at. Konu anlatımını izle palmeden notlar al oku altını çiz. Sonra soru bankalarina gec hepsini çöz o konuyla ilgili. Fullu görürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cuenta -- 8 Ocak 2019; 20:5:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    Hocam sb çözerken sıkıntı çıkaran her sorunun yanına bilmediğin noktaları not al,

Örnek veriyorum: Hangi eser Yakup Kadri'ye ait değildir?

A) Calikusu

B) Sodom ve Gomore

C) Ankara

D) Kiralık Konak

E) Yaban

Diyelim C ve A arasında kaldın. İşaretle, kontrol ederken doğru da çıksa yanlış da mesela Calikusu'ndan ok cikarip Resat Nuri, Ankara'dan ok cikarip Yakup Kadri yaz. Testler bitince yazdigin kisimlari tekrar et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.