Bildirim
mezunun düşmeleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende de 2 gundur dusus var. Nedenini farketmem biraz olsun beni mutlu etti. Mukemmeliyetcilik sorunum oldugunun farkina vardim biraz dinlenip vites arttirarak gidecegim -
hedef ne hocam mezun musun -
Ben de ayt 63kdan mezuna kaldım ve benim de ayt netlerim geçen yıla göre aşağı yukarı aynı.
~~ yıllar yılı dert yolunda
ne ilk ne de sonuncuyum
kahrediyor sınav beni
acıların çocuğuyum ~~ -
33ten mezunum mf 5 bin hedefim -
olur inş -
Ayt netlerinizin aynı gözükmesi korkutmasın geçen seneki çoğu denemenin üstünde bu seneki denemeler -
Ins hepimizin -
bilmiyorum ki hocam öyle mi ama sürekli bir hüsran moral bozuyor kendimi tatmin edemiyorum netlerimle -
Aynı sorundan muzdaripim. 2018 yksde 20 bin ayt ile mezuna bıraktım 68 aralığında ayt netim vardı değişen bir şey yok hatta bazen düşüyor. Geçen sene pek çalışmadığım halde böyleydi. Bu sene emek vermeme rağmen bir gelişme olmaması canımı sıkmıyor değil. -
26k dan mezun olarak benzer derdim var. Özellikle tyt denemelerinde saçma sapan yerlerde giden çok soru oluyor. Ayt kısmının feninde bariz düşmeler var. Ben ki biyolojime aşırı güvenirdim, olmayacak hatalar yapmaya başladım.
Sorun şu ki canım gram ders çalışmak istemiyor -
26 k yapmış adamsın kardeşim. Sıkılmak yok sana yaparsın kardeşim çalış bakalım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X