Bildirim
MF 3 ilk 9 bin olur mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazal_hsgl -- 27 Haziran 2011; 13:03:30 > -
yorumu olan :S -
zor bence -
bence olur bu sene sorular geçen seneye göre bence biraz daha zordu ygs sıralamanda güzel tabi türkiye genelini bilmediğimiz için tam olarak birşey diyemeyiz ama olma ihtimali var benim de seninkine yakın ama ygs biraz düşük benim inşallah ikimizinde olur sen nereyi istiyordun?? -
Bence zor. Ama gerçek sonuçların ne olacağı belli olmaz tabii. Beklemekte yarar var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 27 Haziran 2011; 14:46:13 > -
Ygs Fen netin yüksekse mf3 te ilk 10 bin olur.
Ygs Mat netin yüksekse mf4 te ilk 10 bin olur. -
olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: hazal_hsgl
ygs 12bin mat 45.25 geo 27.75 fizik 25.25 kimya 26.25 biyo 25 ilk 9 bin olur mu arkadaşlar ?? okul puanı 69-70 arası
ygs 15bin mat 49 geo 28,75 fizik 24 kimya 27.5 biyo 25
aynı şekil ben de ilk 9 bin istiyorum...
sanırım ikimizde biraz sınırda kalıyoruz
neyse şans kısmet işi artık(en azından şu andan itibaren elden bişey gelmez) -
ygs 29bin mat 44 net geo 27.75 net fizik 20.25 net kim 26.50 bio 25 net tıp için yeterli olurmu hiç mi şansım yok ? cevaplarınızı bekliyorum -
ilk 9 bn olmaz diyen arkadaşlar kaç olurum ki ? tıp istiyorum bu arada -
quote:
Orijinalden alıntı: sahintan
ygs 29bin mat 44 net geo 27.75 net fizik 20.25 net kim 26.50 bio 25 net tıp için yeterli olurmu hiç mi şansım yok ? cevaplarınızı bekliyorum
zor biraz ama diş olabilir bence -
Ygs 9100,mat 41 geo 23 fizik 24,75 kimya 28,75 biyo 30 sizce mersin tıp olur mu??? -
ilk 9bin zor.tahminen 12-13 bin olur.çünkü lys-1 istatistikleri zorladı resmen
zaten sağlık ocağında salya,sümük gelenlere ateş düşürücü şurup yazmaktan fazlasını istiyorsan ilk 7000-7500'den alan tıplarda oku
+7500 ise en kral yerde diş hekimliği forever -
quote:
ilk 9 bn olmaz diyen arkadaşlar kaç olurum ki ? tıp istiyorum bu arada
puan hesaplama robotlarında kaç puan geliyor fen bilimlerininkinde özellikle tam isabet tutturuyorlar? -
lys 2 düşük gibi özelliklede biyo -
quote:
Orijinalden alıntı: imenevero
zaten sağlık ocağında salya,sümük gelenlere ateş düşürücü şurup yazmaktan fazlasını istiyorsan ilk 7000-7500'den alan tıplarda oku
+7500 ise en kral yerde diş hekimliği forever
daha demin trakya tıp olur mu diyen arkadaştan 2 puan eksiğim var ona kesin olursun demişsin bana da 13 bin olursun diyorsun 512 ediyor puanım onunki 514 etti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazal_hsgl -- 4 Temmuz 2011; 16:05:13 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: imenevero
+7500 ise en kral yerde diş hekimliği forever
daha demin trakya tıp olur mu diyen arkadaştan 2 puan eksiğim var ona kesin olursun demişsin bana da 13 bin olursun diyorsun 512 ediyor puanım onunki 514 etti
Bende de 511 var tıp olur mu diyorum belki trakya tıp 514 kesin :S yorumlar biraz garip sanki..
-
kesinlikle olur ;) -
Bana cevap yok herhalde :(
Benzer içerikler
- hayvan gibi ders çalışmak istiyorum
- karekök paragraf zor mu
- trigonometri için bilinmesi gereken konular
- yandal ne işe yarar
- doğru kelimesinin kökü
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X