Evet siz de benim gibi düşünüyormuşsunuz 10bin sınırındayımşm gibi geliyor 9-10bin arası olsa keşke
10-10.300 gibi olur bence ..En kötü hatay tıp'a gidersin .
15 bin belki olurusn
quote:
Orijinalden alıntı: grampie
Bu kadar ince bi tahmini nasıl yaptınız
quote:
Orijinalden alıntı: Teknoray
15 bin belki olurusn
böyle yorum yapmayın çok üzülüyorum ya
uzulme yavrucum
quote:
Orijinalden alıntı: hazal_hsgl
quote:
Orijinalden alıntı: grampie
Bu kadar ince bi tahmini nasıl yaptınız
Sezgilerimle yaptım :D şu anda başka dayanağım yok.
9650. oldun hadi yine iisin
quote:
Orijinalden alıntı: ATES19
9650. oldun hadi yine iisin
sağol :D
bence rahat 9 bin olursun :)) ..peki benm 492 yle sıralamam ne olur bi tahmin yaparmısınız :))
quote:
Orijinalden alıntı: fdk
bence rahat 9 bin olursun :)) ..peki benm 492 yle sıralamam ne olur bi tahmin yaparmısınız :))
inş ya :) mf 3 için sordun sanırım geçen sene ben 493 mf puanıyla 18bin oldum bu sene 15bin olursun bnce
510-515 gibi bi puan gelir.. geçen yıl mf 3'te 512 ile 10407. olmuştum.. bu yıl sorular zordu zarttı zurttu diyolar.. hadi bunu da göz önünde bulundurursak sıralaman en iyi ihtimalle 9500lerde en kötü ihtimalle 10300'lerde olur.. hatay tıp, giresun tıp rize tıp falan kesin gelir illa tıp tıp diye istiyorsan..
quote:
Orijinalden alıntı: hazal_hsgl
quote:
Orijinalden alıntı: fdk
inş ya :) mf 3 için sordun sanırım geçen sene ben 493 mf puanıyla 18bin oldum bu sene 15bin olursun bnce
inş. olur senin için ama burda yzılan kötü yorumlara bakma kafa karıştrmasına yazıolar iyi sıralama gelir sna :)) benm için ftr hayal ozmn :)) hayrlısı olsun çok saol..
Ben kocaeli ya da trakya tıp olmazsa çapa diş istiyorum. Sizce bu netlerle kaç bin olur ve mf-3 puanım tahminen kaç olur? Kocaeli tıp geçen sene 528 ile almış sıralaması 5200 okul puanım 73-74 arası sizce girebilme ihtimalim nasıl??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme