Şimdi Ara

MF-4 1473 sıralama ile tercih

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YGS'de 5k iken lys matematiğim iyi gelince sıralamamı 1473'e kadar çektim. Ancak şu an en zor süreçteyiz sanırım ve çok kararsızım. Siz olsanız hangisini seçerdiniz?
    A) Boğaziçi Makina Mühendisliği;
    B) Sabancı %100 Mühendislik ve Doğa Bilimleri
    C) ODTU Elektrik ve Elektronik Mühendisliği

• Nasıl ortamları sevdiğini hangisine ilginin daha fazla oldugunu şehir tercihinin on planda olup olmadıgını söylersen daha iyi yardımcı oluruz.

Ben olsam Sabancı yazardım her yıl yükseliyor puanı koç seviyesine cikacak yakında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • foreem F kullanıcısına yanıt
    Mühendislikte dala karar vermediysem sabancı seç... Orda ilk yıl eğitimden sonra tüm dalları tanıyıp seçim yapıyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı dilimi geliştirip , yapabilirsem çift anadal yapıp ileri de hiç iş ya da maaş sıkıntımın olmayacağı bir yer ilk tercihim
    bir de hocam sabancıda canımı sıkan 200,000 başarı sıralaması olan kişiyle aynı diplomayı almak. Yanlış anlaşılma olmasın kimseyi küçük görmüyorum ancak çalışmamında bir karşılığı olsun istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreem

Yabancı dilimi geliştirip , yapabilirsem çift anadal yapıp ileri de hiç iş ya da maaş sıkıntımın olmayacağı bir yer ilk tercihim
    bir de hocam sabancıda canımı sıkan 200,000 başarı sıralaması olan kişiyle aynı diplomayı almak. Yanlış anlaşılma olmasın kimseyi küçük görmüyorum ancak çalışmamında bir karşılığı olsun istiyorum

Hocam kendinizi geliştirmeye meraklıysaniz boyle hem dil hem eğitim hem de yurt dışı kalitesiyle Sabancıyi öneririm. Eger boyle hevesliyseniz kendinizi geliştirmeye Sabancı zaten sizi birakmaz yolunuz acik olur.

Soyle diyeyim son Dediğiniz ile ilgili
    200.000 giren adama okul sadece para Gözüyle bakar size gelecekte sirketinde Çalışacak insan Gözüyle bakar oyle ilgi ile yaklaşır. Yani o tip insanlar kendini geliştiremez zaten sizle bir tutmak yanlis olur. Sadece diploma ile zaten mühendislikte bir yere varılmaz .
    Ama siz biliyorsunuz yine de boun de ayri bir dünyadır ama ben yerinizde olsam kesinlikle Sabancı yazardım

• boun makina bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sabancı da ilk 2 sene CORE dersler var.
    Benim tercih etmeme sebeplerinden biri.
    3e kadar meslekle alakali zerre ders görmüyosun. Meslek de 2 senede öğrenilmesi zor bi şey

Bi de sıralaması düşüyor diye bakmamak lazım. Kontenjanı düşürüp sonra 2 ye ayırırsan üretim ve Mühendis diye haliyle 3 binden 2 bine gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terrence -- 5 Temmuz 2015; 21:54:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.