Şimdi Ara

mf'ciyim EA'ya mı geçsem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11'deyim. logaritmaya geçtik, takır takır yapamıyorum, bir kere daha okuyunca anca anlayabiliyorum. fen derslerini az çok yapabiliyorum (orta düzey sorularını rahatça yapabiliyorum) . lise giriş sınavında da ilk 10 bine girdim diyebilirim. sizce ne yapmalıyım? ygs'ye hazırlanırken kombinasyon, permütasyon ve lys mat konuları zorlayabilir gibime geliyor. bu zorluk liseye has bi özellik mi? yoksa "yapamazsan EA'çı ol" gibi bir durum mu? gerçi EA'da da mat yapılıyor, fakat sayısal derslerle uğraşmaktansa sözel daha kolay olur gibi.

yardım edebilirseniz çok sevinirim, teşekkürler.

• idealindeki meslek ne?
  • tıp. mecbur mf yani.
  • idealindeki ne diyor sen mecbur diyorsun :) sen ilerisi için hangi mesleği yapabilecegini düşünüyorsan ona göre bölüm konusunu düşün
  • bu saatten sonra EA için geç.
    Fen derslerim o kadar da kötü değil bea, nasıl mfciler gördüm feni rezil olan. o yüzden kalayım biraz daha, duruma göre bakarız sonra.
  • "yapamazsan EA'çı ol" gibi bir durum mu? burda ne demek istiyorsun anlamıyorum:) ben hukuk okumak istiyorsam mecburen gececem tmye matematik bilgim iyi veya kötü olması bunu belirlemez zaten dereceye girenlere bakarsan matematikte ne kadar iyi yaptıklarını görürsün sözeli herkes yapar

edit: Sen heralde hukuk fakültesine mat yapılmadan giriliyor sanıyorsun dostum logaritma zor bir konu degil üslü ve köklü sayılardaki becerini kullanırsın burda oks derecen cok onemlı degıl ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rLss -- 18 Kasım 2011; 21:35:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rLss

"yapamazsan EA'çı ol" gibi bir durum mu? burda ne demek istiyorsun anlamıyorum:) ben hukuk okumak istiyorsam mecburen gececem tmye matematik bilgim iyi veya kötü olması bunu belirlemez zaten dereceye girenlere bakarsan matematikte ne kadar iyi yaptıklarını görürsün sözeli herkes yapar

edit: Sen heralde hukuk fakültesine mat yapılmadan giriliyor sanıyorsun dostum logaritma zor bir konu degil üslü ve köklü sayılardaki becerini kullanırsın burda oks derecen cok onemlı degıl ....

önyargılı davranmışım, dershanede de geçtik log'a, basitmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.