Şimdi Ara

Mi Band ve Amazfit marka akıllı saatlerin üreticisi Huami, Türkiye'de!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Xiaomi çatısı altında Amazfit markasıyla satılan akıllı saat ve aksesuarların Türkiye’de daha uygun fiyata ve daha çok çeşidiyle satışı için müjdeli haber geldi. Türkiye’de Amazfit marka ürünlerin satışı için ayrı bir operasyon yürütülüyor.

Amazfit ve Mi Band serisi cihazları üreten üreten Huami, resmen Türkiye piyasasına giriyor. Bugüne kadar Xiaomi markası altında bizlerle buluşan Amazfit ve Mi Band marka cihazlar artık Huami Türkiye çatısı altında bize sunulacak. Huami’nin Türkiye ülke müdürü ve ülke stratejileri Xiaomi’den farklı olacak. Ancak Huami markası, Xiaomi markasının alt markası olduğu için fiziksel satış, servis, kampanya gibi konularda birlikte çalışmalar yürütülecektir.

Ayrıca Bkz.Xbox Series'in ne kadar sattığı açıklanmayacak

Huami Türkiye’nin ülke müdürü koltuğuna daha önce Meizu’da ülke müdürlüğü yapan Murat Sungur Özkan getirildi. Yakın zamanda Huami’nin Türkiye pazarına girişinin resmen duyurulması bekleniyor.

Amazfit; 2020’nin ilk 6 ayında Hindistan, Endonezya, İtalya ve İspanya pazarında en çok satılan akıllı saat markası olmayı başardı. Tayland pazarında üçüncü, Çin ve Rusya’da dördüncü, Almanya, Fransa, Brezilya ve Polonya pazarında ise en çok satılan beşinci akıllı saat markası olmayı başardı.

• Ben xiaomi mi band 4 aldığımda aliexpress fiyatından 20₺ daha ucuza Türkiyede satılıyordu keza mi10t serisi yurt dışından çok daha uygun fiyatlarla Türkiyede satışa sunuldu. Xiaomi her konuda eleştirilebilir ancak Türkiyede yaptığı cihazlarda kar marjını düşük tutup uygun fiyata satıyor, tr vergilerine rağmen aliexpressten daha uygun fiyata cihaz satmak bence takdiri hakediyor
  • Tam da bir akıllı saat alma arifesindeydim bu haber iyi oldu başarılar dilerim umarım sadece en fazla satan değil müşteri memnuniyetide en yüksek olan firma olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berke_NO -- 16 Kasım 2020; 13:3:14 >
  • Berke_NO kullanıcısına yanıt
    Ben de alacaktım çeşitler artacağına göre beklemedeyiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Meizu'da ne başarmış da Huami Türkiye'nin başına geçmiş.

• Huawei ve Xiaomi nin birleşimi gibi olmuş. Huami XD

• Ülkemizde maddi durumlar açlık sınırı altında kalmasa gelen firmalar servetine servet katardı ama sadece durumu iyi ufak bir kesim alır. Oysaki durumlar iyi olsa her 2 veya 3 kişiden birisi alır meraktan bile olsa denerdi

• fiyatlar uygun olursa almayı düşünebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hemen yapıştırırlar %200 vergi + verginin vergisi... Ucuza gelmesine izin vermezler. Ne demişti maliye bakanı ps lüks. Akıllı saat dahada lüks ;)

• Bir senedir amazfit verge kullanan biri olarak çok sevindiğim bir haber.

• Ben xiaomi mi band 4 aldığımda aliexpress fiyatından 20₺ daha ucuza Türkiyede satılıyordu keza mi10t serisi yurt dışından çok daha uygun fiyatlarla Türkiyede satışa sunuldu. Xiaomi her konuda eleştirilebilir ancak Türkiyede yaptığı cihazlarda kar marjını düşük tutup uygun fiyata satıyor, tr vergilerine rağmen aliexpressten daha uygun fiyata cihaz satmak bence takdiri hakediyor

• Xiaomi veya alt kuruluşu markalarda sim kartlı kameralı akıllı saat var mı?

• amazfitti zepp oldu onunla alakalı bir açıklamaları varmı acaba

insanın kafasını karıştırıyorlar. biri xiaomi diyor biri huami diyor en sonunda hıyar çıkarsa şaşırmam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.