Şimdi Ara

Michelın energy saver (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
50.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes genel olarak kendi kullandığı lastiği övmüş. lassa kullandım çok kötü goodyear kullandım kötü dunlop kullanıyorum idare eder fiyatı biraz daha uygun ve kampanya var diye aldım. eski lastıgım michelındı gercekten cok guzel lastık ama bıraz pahalı michelın alıpta mıchelının tasarruflu lastıgını almak bence ılgınc mıchelın almak lukstur zaten. michelındede sunu gozlemledım eskyince hemen değiştrmek gerekıyor bıraz daha dursun diyemiyorsun. ayrıca lastık alırken uretım tarıhıne bakmak gerekır bayat lastık ıyı olmaz yanı eskı lastık. onun için bayiler ellerinde kalan eski lastikler için kanpanya yapabiliyor dikkat edin
  • umarım cevaplayan bir arkadas bulurum, ben tekrar hortlatıcam konuyu belki ama;
    aracım doblo 1,9 jtd, 60 bin km oldu, arkada lastik de "kırılma " olayı gerçekleştigi için değiştirme yoluna gittim, Michelin bayinden fiyat aldım su anda aracın fabrika çıkışlı lastigi 175/70 14 jant 88 T, michelin internet sitesinden baktım doblo için 175/ 70/ 14 88t energ saver ve 84tve 88t adlı iki tane tavsiye edilen lastigi var, bizim michelin lastikçisine gittim, elinde olmadıgını uretimi olmayan bir lastik oldugunu soyledi, ve elinde olan 185/65/ 14 ü tavsiye etti, onun T si sanırım 84 idi, bu lastik biraz daha geniş ama biraz daha da küçük doblo nun orjinal lastigine gore, acaba problem olur mu kullanırken, bir de bahsettiginiz bridgestounu un e200 dediginiz lastikleri var onlardan mı taksam, arac doblo ama cok fazla yük doldurup yolculugumuz olmuyor da arabada en az 4 kişi oluyor diyelim, 4 mevsim bir lastik istiyorum, bilgilerinizi paylasırsanız sevinirim arkadaslar, herkese teşekkürler

• az önce 4 adet michellin energy saver lastiği 730TL'ye 5 taksitle aldım. Ebatlar 205/55/16.
    kullananlar çok övüyor bakalım nasıl çıkacak.
  • yaz lastikleri için ne zaman kampanya çıkar ya da ucuzlar acaba, sezonu gelmeden bile fiyatlar yüksek bu sıralar
  • aslında kış ayındayız, kampanyanın simdi olması lazım, havalar güzelleştikçe, fiyatlara zam gelmesinden korkuyorum
  • michelin müşteri temsilcisi 2004 1,9 jtd doblo için 175/70/r14 88T orjinal doblo lastigini michelin in üretmediğini soyledi :) koca MİCHELİN de benim doblo ma lastik yok :) yok su prelli den tekrar almak istemiyorum , orjinali oyle üzerindeki ama memnun degilim.. araştırmaya devam...
  • Dün 4 adet 185/65/14 michelin energy saver aldım arkadaşlar. 440 tl ye 5 taksit. Üretim tarihi 2009 yılı 1 senelil lastik sizce beklemiş lastikmisir. biraz kafama takıldı.
  • Selam arkadaşlar ben de bir kaç gündür lastik arayışındayım. Michelin Energy Saver ya da Goodyear Duragrip aklıma yatmıştı ama burayı okuyunca kafam karıştı yine. Lastik ebatları 175/65/R14.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix

Michelın energy saver

Burada en iyiler ortaya çıkıyor. Kırmızılar en iyiler. Maviler ikinci ve Yeşiller üçüncü.

SESSİZLİKTE
    Birinci/ler:
    - Dunlop SP Sport Fastresponse
    - Michelin Energy Saver
    - Uniroyal rallye 550
    İkinci/ler:
    - Firestone Firehawk TZ200 FS
    Üçüncü/ler:
    - Yokohama C.drive
    - Nokian V

YAKIT TÜKETİMİNDE
    Birinci/ler:
    - Michelin Energy Saver
    İkinci/ler:
    - BFGoodrich Profiler 2
    Üçüncü/ler:
    - Barum Bravuris 2

AŞINMADA
    Birinci/ler:
    - Michelin Energy Saver
    İkinci/ler:
    - Ceat Tornado
    Üçüncü/ler:
    - Wanli S1095

.

Benim için sessizlik+yakıt+aşınma daha önemliydi, buradaki Yol tutuşlar için problem yaşamayacağımdan emindim bu nedenle Michelin energy saver tercih etmiştim 1 sene oldu gerçekten iyi tercih olmuş.

Islakta yol tutuş için: Slalom tırmanma veya rallilere felan feşmekan yarışmalara katılmadığınız sürece normal kullanıcı için sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 25 Mart 2010; 16:03:32 >

• Ben de Avensis 2007 kullanıcısıyım ve aracımı kar lastikleriyle aldım. Mecburen 4 yeni lastik alacağım. Kışın lastik değiştireceğim için önceliğim sessizlik ve yakıt. Çok övülen er300 ler hem çok gürültülü hem de yakıtta dezavantajlı. Michelin energy saver ve Goodyear Efficientgrip iki seçenek olarak duruyor. 205-55-16 için İstanbul Anadolu yakası uygun fiyat ya da kampanyalı alabileceğimiz yerlerden haberi olanlar varsa bi zahmet cevaplarsa sevinirim.
  • Bende eneryg saver seçicem yaz gelince bence fiyatlar artacak 200 lira fiyat aldım nasıl sizce?
  • arkadaşLar konuyu ßen hortLattım ama haLa LastikLeri aLamadım !.. :)
    4 adet kar tipi Lastik aLmıştım yokohamanın , artık kış ßitti 4 mevsimLer zaten ßitmişti tekrar geri takamam , mecßuren 4 adet 4 mevsim aLacağım ve haLa favorim micheLin energy saver çünkü ßenim araç kangoo süspansiyon sert ses oLayından micheLin istiyorum !..
  • Arkadaşlar uzun süredir fiyat araştırması yapıyorum. Yumuşak hamur lastikler içerisinde Good Year Efficient için en son 165 nakit fiyat alabildim. Michelin Energy saver için 170 nakit buldum. BF Goodrich G-Grip ise 150 nakit. ER300 ü zaten hiç düşünmedim zira çok gürültülü ve sert bir lastik ayrıca da pahalı. BF Goodrich ile Good Year dan birini alacağım.
  • Merhaba,,
    Michelin energy saver icin sessiz bir lastik oldugu ve islak zemin performansinin kotu oldugu yazilmis. ben de bu parallel de pek cok
    yorum ve test okudum yabanci sitelerde.

Bir noktaya dikkat cekmek isterim ayni sitelerde okudugum kadariyla.

Sessizligi kotu denebilecek bir lastige gore 3 desibelden fazla olmuyor testlere gore.

http://www.corvettefever.com/techarticles/corp_0902_corvette_c5_tires_noise_comparison/tire_brand_test_drive.html

Islak zemin performansi da cok iyi lastigin 107 metre ise michelin'in 115 metre oluyor.
    (su an sitenin adresini hatirlamiyorum)

Bu nedenle lastik konusunda bence ne istendigine, ihtiyacin ne olduguna (kis yaz, konfor , performans, yasanilan yerin iklim karaktersitgii) karar verip mucize yada felaket beklememek gerekli.

• Arkadaşlar son güncel fiyatlara göre 180 lira fiyat aldım ne diyorsunuz?Bu hafta içi taktırmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faselcuk

Sessizligi kotu denebilecek bir lastige gore 3 desibelden fazla olmuyor testlere gore.

3 desibeli az görmeyin:

3 desibel artış sesin 2 katına çıkması demek
  • Good year efficent grip hepsiburada da 165 lira bir yıl kaskolu hastanede 3 tane araca taktık süper
  • 2007 astra 1.3 aracımda er300 leri 102000 km kullandım...hala bitmediler..yol tutuş mükemmel frenleme her şertta süper fakat 50-60 bin km den sonra yol-lastik sesi inanılmaz artıyor bu ses yavas yavas oluştuğu için sezmek zor ancak yeni lastik alınca yeni araba almış gibi oldum.....er 300 çok sert bir lastik ama bir okadarda sağlam köy yollarında bile balon falan yapmadı (205-55-16)
    şimdiki tercihim dunlop sport maxx sesssiz güzel bir lastik ileriki km lerde daha iyi anlayacağım...
    dunloptan evvel continental premiumcontack2 aldım 2 tane ve ikisinide daha 2000km de atmak zorunda kaldım balon yaptı hemen asfalt lastiği contiler.....michelin de öyle...hep asfaltta giderim arabam hafif...çukura girmem asla derseniz michelin yada conti konforlu ama her anda risk var türkiye şartlarında...
    bence türkiye şartlarını lastiği brigestone ve belkide hiç duymadığınız bir marka gt radial (made in indonesia)
    29 yıllık bir sürücü olarak bunu düşünüyorum.....

• 2007 model polo aracın üzerinde adı sanı duyulmamış bir marka. Üretimden beri üzerinde ve şu anda haşat durumdalar. Michelin alacaktım taaki bu postları okuyana kadar. Şimdi er 300 de karar kıldım. hem fiyatıda uygun tanınmamışlar 80 90 lira iken er 300 110 lira 20 lira fazla veririm kalitelisini kullanırım. Birde arkadaşlar ben daha önce lastik almadım ilk defa alacağım aracımda ilk aracım zaten, lastiklerin değiştirilmesi falan dahilmi oluyor lastik fiyatına? Rot balans yapılacak herhalde o işlerde dahilmi oluyor lastik fiyatına. 110 liradan 440 lira verip iş bitiyormu?
  • Michelin Energy Saver Lastikleri ile daha az yakıt tüketimi: yakıt tasarrufu ve CO2 emisyonunda belirgin düzeyde azalma sağlanmaktadır.
    Michelin Energy Saverile, Michelin lastiklerinin uzun ömür avantajından yararlanırsınız. Ve lastiğinizin ömrü ne kadar uzun olursa, geri dönüşüm işlemi yapılacak lastikte o kadar az olacaktır. Buda daha temiz bir çevre demektir.

Michelin için güvenliğiniz her zaman önemlidir. Michelin Energy Saverla ıslak zeminde, 3 metreye kadar daha kısa mesafede durursunuz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.