Şimdi Ara

Michelin vs Continental vs Bridgestone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracımda kullandığım michelin crossclimate lastikler diş derinliği olmasına rağmen patinaja düşüyor ve yol tutuşunda ciddi azalma var bu seferki lastik seçimini yaz lastiğinden yana kullanmak istiyorum michelin yorumlarındada benzer sorunlar gördüm yol tutuşunda azalmalar kafamda düşündüğüm modeller Michelin pilot sport 4,Continental premium contact6 ve bridgestone turanza t005,goodyer eagle f1 assymetric 5 lastikden beklentim yol tutuşunun performansının iyi olması kuruda ve ıslak zeminde ses pek fazla önemli değil araç volvo s80 2.0 t5 2011 model 240 hp 320 nm tork üzerindeki lastikler 225/50/r17 yardımcı olacak arkadaşlara ve lastikleri kullanıp değerlendirecek aradaşlara teşekkür ederim hayırlı günler.

• Benim aracımın lastik ebatı da 225/50/r17.

50.000 km CPC6 kullandım, çok sert ve çok gürültülü lastik. Asla tavsiye etmem.

Goodyear EGP2 taktırdım 3-4 ay önce. Hem sessiz, hem konforlu hem de iyi yol tutuyorlar. Tavsiye ederim.

Test sonuçları da başarılı. Şuradan okuyabilirsiniz:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• entigin E kullanıcısına yanıt
    bazı forumlarda egp2 nin yol tutmadığını söylüyorlar eagle f1 assymetric 5 sizin lastiğin üst versiyonu ondada aynı sorun varmıdır acaba lastiklerde çok pahalı 4 lastiğe 4000 tl verip pişman olmakta var birde aracınız nedir araçdan kaynaklı yol tutuşda iyi olabilir
  • ahmetdrli22 A kullanıcısına yanıt
    4000 mi?

ben 4 adet 225/50/17 lastiği bayiden tanesi 660 TL'ye aldım Şubat ayında.

ben deneyimimi söylüyorum, her forumda yazanı okuyarak lastik almaya kalkarsanız lastik alamazsınız.
  • Michelin pilot sporttan Goodyear EGP2'a geçtim.

Michelin 2 yılda yanları çatlamış deforme olmuştu. 20km yol yaptım yapmadım. lastik 2 yılda 20.000km yolda bitti ilginç bi şekilde.

Goodyear'a geçtim. hem daha sessiz, hem daha iyi yol tutuyor. Yemişim Michelini.
  • ahmetdrli22 A kullanıcısına yanıt
    İlk mesajda yazmayı unutmuşum, aracım 2015 Astra J Sedan 1.6 cdti 136 hp manuel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boqe

Michelin pilot sporttan Goodyear EGP2'a geçtim.

Michelin 2 yılda yanları çatlamış deforme olmuştu. 20km yol yaptım yapmadım. lastik 2 yılda 20.000km yolda bitti ilginç bi şekilde.

Goodyear'a geçtim. hem daha sessiz, hem daha iyi yol tutuyor. Yemişim Michelini.
    Pilot sportun amacını anlayamamışsınız daha sessizlik beklemek baştan hata.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FALKEN VS DUNLOP
    geçen yıl açıldı
    Hankook vs Nokian
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boqe

Michelin pilot sporttan Goodyear EGP2'a geçtim.

İki lastiğin klasmanları çok farklı. Alakasız lastikler özetle.
  • Konu başlığı marka kıyası ama içerik model kıyaslaması

Her markanın kendini kanıtladığı bir serisi ve o serinin de kendi segmentinde en iyi olduğu bir nokta var.

Lastik üreticileri de tıpkı araba serileri gibi lastiklerini seri olarak üretir ve sınıflandırır ve o sınıfa göre özellikler eklemeye çalışır.

Tek bir seriden dolayı doğrudan tüm marka ve o markanın serilerini kötülemek ya cahilliktir yada art niyetli bir yorumdur.

116i alıp yürümüyor bu araba BMW çöp, bak Honda'nın Typer'ına nasılda yürüyor yada
    E63s alıp bu araba hem çok yakıyor hem çok ses çıkarıyor hemde orası burası devamlı kayıyor Mercedes çöp bak A6 1.4 TFSi'a ne kadar oturaklı araba vs. vs. demekten hiç bir farkı yok.

Önce ne tür bir lastiğe ihtiyacınız olduğunu düşünün bulun sonra hangi koşullarda kullanacağınızı bulunduğunuz bölgenin asfalt durumunun ne olduğunu, jant ebatlarınızın ne olduğunu minimum-maksimum yanak derinliğinizin ne olabileceğini bulun. Tüm bunlardan sonra seçtiğiniz ( doğru seçim şartıyla ) marka ve modeldeki lastik beklenileni sunmuyorsa o zaman o serisi kötülersiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.