Şimdi Ara

MICROLAB FC550 hakkındaki görüşleriniz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
7.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Bu 2+1 sistemden almak istiyorum salona kuracağım.
    Bir düşük modeli var m820 bununla ilgili çok bilgi var ama FC550 hakkında yok.

M820 yle arasında %80 fiyat farkı var yanlız bu hem daha güçlü hem anfisi dışarda
    hem de kumandalı yani salon için daha uygun.

Sizce değer mi bu fiyat için bunu yerine yine bu özelliklere yakın hangi modeller var?
    Teşekkürler

MICROLAB FC550 hakkındaki görüşleriniz!

• Bu hoparlörler yeni mi acaba neden hiç bilgi yok?
    En sonunda alıcam heralde bunu vatanda 135 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksoy90 -- 27 Ocak 2011; 15:14:53 >
  • ben fc530 kullanıyorum alet benim için 10 numara zaten anfi aynı 550'nin uydular ve woofer farklı ben 175tl'ye almıştım bence bu alet bu paraya değer al sesini duymadım ancak fc530 kadar vardır rahat
  • Aldım hocam tavsiye için saol.
    Pc ye bağladım ilk önce süper geldi basslar tizler falan sonra salona takım salonda basslar biraz azaldı tabi.

Fiyatına göre güzel ama beğendim.
  • Bende bu üründen almayı düşünüyorum ama internette pek yorum bulamadım.Forumda bu konudan başka konusu yok sanırım.

Kullanan arkadaşlar artılarıyla eksileriyle üründen bahsedelerse çok güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_5320

Bende bu üründen almayı düşünüyorum ama internette pek yorum bulamadım.Forumda bu konudan başka konusu yok sanırım.

Cevaplandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksoy90

quote:

Bende bu üründen almayı düşünüyorum ama internette pek yorum bulamadım.Forumda bu konudan başka konusu yok sanırım.

Cevaplandı.

Çok teşekkürler, kafamdaki soruların hepsini vecapladınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende aldım bugün ve baya bir test ettim. Ürün fena değil ama şöyle. Ürün creative in t3130 ayarında ve kalitesinde bir ürün. Yani uzaktan kumandası olmasa kesinlikle almazdım çünkü o fiyatın ederi bir ürün değil. Ben zorunluluktan uzaktan kumandalı aldım. Aslında hedefimde edifier in bir modeli vardı fakat satılmıyor artık. Yani o fiyata daha iyi 2+1 ler alabilirsiniz...
  • ben de bu modeli almayı düşünüyorum yarın Vatan'dan. Fakat yakın özellikteki Microlab M-820 yarı fiyatı nerdeyse bunun.

http://www.vatanbilgisayar.com/microlab-mc-820-m-820-2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=28014

İki ürünü de dinleyen var mı acaba? Aradaki farka değer mi? Uzaktan kumanda çok da önemli değil benim için. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Yaklaşık 20 gündür kullanıyorum fc550 yi.
    Benim de kafamda m820 vardı fakat salonda kullacanağımdan dolayı kumandalı olması için
    fc550 aldım.Gücü de ondan daha yüksek, tek fark kumanda değil yani.

Neyse sesine gelirsek tizleri falan çok güzel hoşuma gitti benim.3d modu sesi daha da güzelleştiriyor.

Uydu alıcısına bağlandığı için düşük seslerde basslı ses dinleyemiyorum malum receverın ekolayzır
    ayarı yok düz ses çıkıyor, sadece yüksek sesde basslı çıkıyorki ortalık inlediği için bu seste dinleyemiyorum.
    Bassları yumuşak değil bayağı sert.20...25 mt2 lik odayı bassla doldurabiliyor.
    Bassı uzatmıyor kısa ve güçlü vuruyor.Bazı şarkılarda uzun bass daha iyi olabiliyor yani isteyen zevkine göre eksi veya artı yön olarak değerlendirebilir.

Pc de kullanımda böyle sorun yok tabiki sesi istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.Pc de düşük seste de bass almak mümkün
    zaten ilk olarak pc de denemiştim.
    Eksi yönü ise anfisinin üzerine kulaklık çıkışı koyulabilirdi pc de kullanım için kolaylık sağlardı.

Kumandalı bir model istiyorsanız bayağı bi araştırdım bu fiyata bir ürün göremedim.
    Böyle bir zorunluluk yoksa aynı fiyata kumanda özelliğinden ödün vererek daha güçlü sistemler alınabilir.

• Sistemi pcde kullanıcam. Ya şu an creative 4400 4+1 kullanıyorum, bass kalitesi fln rezalet zaten, tiz - midler kulak tırmalıyor artık sıkıldım. Zaten fazla bassı sevmem daha çok tiz - mid önemli benim için. Odam da pek büyük sayılmaz yani m-820 yetecekse orta büyüklükte bir odaya onu almam daha iyi olur. Uzaktan kumanda olayı pek önemli değil.

Peki 150 TL'e kadar daha iyi 2+1 var mı şu an netten alışveriş yapacağım yerlerde? Edifier M3500SF'i gözüme kestirmiştim ama hala stoklarda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eLmrCh

Sistemi pcde kullanıcam. Ya şu an creative 4400 4+1 kullanıyorum, bass kalitesi fln rezalet zaten, tiz - midler kulak tırmalıyor artık sıkıldım. Zaten fazla bassı sevmem daha çok tiz - mid önemli benim için. Odam da pek büyük sayılmaz yani m-820 yetecekse orta büyüklükte bir odaya onu almam daha iyi olur. Uzaktan kumanda olayı pek önemli değil.

Peki 150 TL'e kadar daha iyi 2+1 var mı şu an netten alışveriş yapacağım yerlerde? Edifier M3500SF'i gözüme kestirmiştim ama hala stoklarda yok.

Edifier x600 öneririm, fiyatına göre çok güzel bir ürün olduğu söyleniyorki testlerden aldığı ödüllerde bunun bir kanıtı zaten.X600 bu ara bulmanız biraz zor edifier Türkiye distiribitörü ile iletişime geçtim , en geç 2 hafta içinde satışa çıkaracaklarını söylediler bu ürünü

Benim içinde tiz-mid daha önemli basslardan ben x600 ü alacaktım ama dayanamadım vatanın %25 indirim kampanyasından bende öicrolab fc550 aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 16 Şubat 2011; 23:23:14 >

• Evet X600ü araştırmıştım iyi ürün kısa zamanda getirirler umarım. Bu arada FC 550 film performansı nasıl? 5+1'lere de bakıyorum ama bir tane bile düzgün bulamadım 200 TL civarında. O yüzden 2+1 sistem araştırmaya döndüm tekrardan.
  • quote:

Evet X600ü araştırmıştım iyi ürün kısa zamanda getirirler umarım. Bu arada FC 550 film performansı nasıl? 5+1'lere de bakıyorum ama bir tane bile düzgün bulamadım 200 TL civarında. O yüzden 2+1 sistem araştırmaya döndüm tekrardan.

Valla filmlerde de gayet iyi ama 5+1 in tadını elbette veremez hiç bir 2+1 sistem diye düşünüyorum.Sesler önden arkadan sağdan soldan gelecek ki film daha gerçekci olsun
  • quote:

quote:

Evet X600ü araştırmıştım iyi ürün kısa zamanda getirirler umarım. Bu arada FC 550 film performansı nasıl? 5+1'lere de bakıyorum ama bir tane bile düzgün bulamadım 200 TL civarında. O yüzden 2+1 sistem araştırmaya döndüm tekrardan.

Valla filmlerde de gayet iyi ama 5+1 in tadını elbette veremez hiç bir 2+1 sistem diye düşünüyorum.Sesler önden arkadan sağdan soldan gelecek ki film daha gerçekci olsun

Öncelikle, genelde mediaplayerlarda vs optik çıkış dışında 5+1 ler için surround desteği bulunmuyor(yani ancak stereo bağlanabiliyorlar), optik çıkışlı ses sistemleride baya tuzlu 100-200 tl lik sistemlere göre. Ha pcye bağlayacağım diyorsanız o ayrı o zaman surround var. 5+1 olarak ben logitech x540 öneririm...

• Aldım hocam tavsiye için saol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

quote:

quote:

Öncelikle, genelde mediaplayerlarda vs optik çıkış dışında 5+1 ler için surround desteği bulunmuyor(yani ancak stereo bağlanabiliyorlar), optik çıkışlı ses sistemleride baya tuzlu 100-200 tl lik sistemlere göre. Ha pcye bağlayacağım diyorsanız o ayrı o zaman surround var. 5+1 olarak ben logitech x540 öneririm...

Haklısınız, surround desteği yoksa eğer kesinlikle 5+1 alınmamalı, yazık oluyor o sisteme...

• Bende M-820 varken FC-550 dinledim, bence 820 nin bas-tiz dengesi daha iyi, kablosuz kumanda dışında neredeyse iki misli fiyat vermeyi hakettirecek kadar bir farkı yok 550 nin.

Müzik dinlemenin daha ağır bastığı kişilere kesinlikle 2.1 tavsiye ederim, film seyrederken 2.1 sistem idare ediyor. En iyisi dinleyerek karar vermesi herkesin.
  • Fc-550 de basslarmı daha ön planda m-820 ye göre ?
  • Söylemesi zor, bas sesi daha yoğun, bu gayet iyi, ama tizler daha bir yetişemiyor gibi geldi 820 ye göre. Belki de benim kulağım 820 ye alıştığı için öyle gelmiştir. 550 fiyatına göre gayet iyi kablosuz kumandayı da düşünürsek, ama dediğim gibi 2 misli para vermeye değecek gibi değil bence. 820 ile başlayıp upgrade için çıtayı biraz daha yükseltmek daha akılcı geliyor bana. Ben H-200 ile ilgileniyorum örneğin.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.