Şimdi Ara

MİCROLAB M-860 hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Microlab M-860 ses sistemi almayı düşünüyorum. Bütün sitelerde, diğer microlab 5+1 ses sistemleri için dts çözücü özelliği belirtilmesine rağmen bu cihaz için sadece "amplifikatör spesifikasyonu" yazıyor. Bu sistemde dts çözücü mevcut mu? DVD playerda 5+1 ses alabilir miyim. yoksa ayrıca anfi almam mı gerekecek...

• microlab'ın yetkili dağıtıcısına da mail atmama rağmen cevap alamadım. Zaten fiyatı da dolardaki artıştan dolayı çok yükseldiği için şimdilik vazgeçtim.
  • Ben de almayı düşünüyorum da bu özelllik önemli gibi. Var mı acaba DTS ÇÖZME ÖZELLİĞİ.

Bence DTS ÇÖZÜYOR. Çünkü araştırdım, spesipikasyon teknik özellik demekmiş, bu durumda -amfi özelliği-var sonucunu çıkarabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rally08 -- 8 Nisan 2009; 22:42:20 >
  • Ben de yeni aldım ve çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim, özellikle bass ları çok hoşuma gitti, @akoz66 nın da dediği gibi kumandaya iyi sahip çıkmak lazım
  • DTS yazması, anfisi olması DTS çözdüğü anlamına gelmez.

Microlab sistemlerin çoğunda DTS yazar ancak ancak çözdüğü anlamına gelmez, harici çözücüden gelen DTS kodunu 5+1 olarak iletebildiğini belirtir. Buna dikkat edin, daha sonra "aa bu alet DTS çözmüyor" demeyin.
  • Bende m860 var yalnız dts sesi çözmüyoroptik girişi yok bildiğin anolog 5+1 sahip ses sistemi,alacaklar sakın dts sesi direk çözüyor diye almasınlar yanılırlar
  • arkadaşlar bende m-860 aldım ama bir türlü kuramadım kullanan arkadaşlardan rica etsem bana yardımcı olurlar mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGİTECH Z 313 HAKKINDA 1 SORU
    12 yıl önce açıldı
    microlab m-200 2+1 incelemem
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.