Şimdi Ara

mıcrolab mı?logitech mi? YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
5.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • model fiyat bazlı ürünleri yukarıda sıraladım bu ürünlerin fiyat rakibi herhangi bir marka set microlablardan daha iyi değildir.Solo 7 microlabın en iyi 2.0 sistemi değildir.Pro 3 görüp dinlemeden h500 dinlemeden.Pek birşey bilmeden konuşmayınız.Ses kalitesi microlabda yokmuş.Logitechde var bu de mi?Şu an piyasada akustik sesi en iyi veren setleri 300 ytlye kadar microlablar verir.Markanın ses işlerinde çok sayıda ve çeşitte ürün üretmesi zevklere hitap etmeye çalışması başkalarına olumsuz gelebilir.Microlabın sesi kalitesiz diyenlere dinledikleri setler ile fiyat babında.Fc 861 m820 pro 1,2,3 h500 ve x23 ü karşılaştırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ser}{an

logitech 1 numara bencee

bence sadece bassda 1 numara
  • arkadaşım bass da bir numara olayı değil kimi o bassı severken kimi senin 1900 ün bassını sever ben akustik je jass da ve metal müziklerde senin setinin basslarını tercih ederim.teknolar da x530 ama ben tekno dinlemem o nedenle tercihim o.Tabiyki microlab da tekno dinlenmez değildir dinlenir özellikle sert basslı şarkılar da çok hoş dinlenir.
  • Arkadaşım microlab diyosunda bu microlab da sert baslı şarkılar dinleyince hoşuna gider diyor demek istedigin daha çok basslı olarak mı söylemek istedin...
  • bass demek ayrı sert yumuşak bass ayrı.Microlabın yumuşak basslı setleri de var fc861 h500 ve devamı seri modelleri.Sen iki markayı değilde bütçen bazındaki iki marka modellerini yaz ben sana hangi şarkıda hangi tarz müzik için film müzik belirtitim.En iyisi dinlemen yine de imkanın yoksa dediğimi yaparsan daha belirleyici olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

yüksek ses istiyosan microlab

yüksek ses kalitesi istiyosan logitech...

umarım anlatabilmişimdir... arada dünya kadar fark var çünkü .. hatta farklı şeyler söledim microlab daha çok çakma ürünler üretiyo.. ses kalitesine önem vermiyo... estetik yok kalite yok ... özet bu... çok istisnai ürünleri hariç microlab alınmaz bence... hele creative logitech altec lansing gibi markalar dururken ... asla microlab almam ben... yükses ses açmaya gelince var bu gibi markalar.. ama ses kaitesi vermeye gelince sizi yarıda yolda bırakır.... sert yazdım ama gerçekler böyle.... diğer bi konuda arkadaşın teki microlab solo 7 almış... aldığına bin pişman

Katılmamak elde değil

• Müziklerde bass patlak vuruyor.Bass sesi değilde hava portundan acayip bir ses çıkıyor.Sesi açmaya korkuyorum.Ama filmlerde bassı çok güzel.Bu neden kaynaklanıyor?Müziklerde mecbur microlabın bassı kısık sesi açık,logitech in bass+sesi açık şekildi müziği dengeliyorum.
  • Logitech Logitech

Logitech Logitech

Logitech Logitech
  • peki arkadaşlar inspire m2600 ün ses kalitesimi daha iyidir yoksa microlab m820 ninmi? ses yüksekliği değil ses kalitesini soruyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nighteen

bass demek ayrı sert yumuşak bass ayrı.Microlabın yumuşak basslı setleri de var fc861 h500 ve devamı seri modelleri.Sen iki markayı değilde bütçen bazındaki iki marka modellerini yaz ben sana hangi şarkıda hangi tarz müzik için film müzik belirtitim.En iyisi dinlemen yine de imkanın yoksa dediğimi yaparsan daha belirleyici olur.

Arkadaşım mesela hangi şarkıı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: AppendiX

@Darkchild

Sen hayatında kaç microlab dinledinde böyle konuşuyorsun ?
    Bana fiyatı birbirine yakın Logitech - Microlabı kıyaslarmısın?

Sunny, snoppy e benzetmeyin Microlabı .

Gören de ses kalitesinden çok anlıyorsun sanacak...

Ben Microlabın, Logitech'ten üstün olduğunu savunmuyorum.
    Sadece Microlab'ın sandığınız kadar kalitesiz mallar olmadığını anlatmaya çalışıyorum...

sen benimle dalgamı geçiyosun ?? 1-2 tane microlab dinledim.. ama zamanımıı forumlardaki ses kartı ve hopalörler hgakkındaki yorumları okuyarak geçiriyorum benn... en azından zamanım olduğunca okumaya çalışıyorum... merak etme yorumlar da gerçeği gösteriyo ..

sunny snopy gibi marka demedim ama onlardan çok da üstün değil.. evet belli bi kalitesi var ama logitwec gibi olamaz... x-530 ,x-540 ,z-5500 gibi kendini kabul ettirebilmiş modelleri var mı bu aletin ?? yok ... daha önce de dedim.. microlabden 10 modelden anca 3 tanesi kaliteli çıkar diğerleri Allaha emanet... evet ses kalitesinden anlamıyorum .. ses kalitesinden anlamasam creative megaworks kullanmazdım.. ön yargı falan değil... işini bilen işini şansa bırakmayan araştıran biri alacaklar listesine kolay kolay microlab i eklemez...

*yani ille ukala olmiyim mütevazli yaziyim diyorum ama tahrik ediyosanuz illaki adamı ... !!

• *yani ille ukala olmiyim mütevazli yaziyim diyorum ama tahrik ediyosanuz illaki adamı ... !!

Ağzımdan aldın lafı dark demek herkese yardımcı olmaya çalışmıcaz ne yazssak bir muhalefet burda bir bilgi paylaşımı var kimseye sen çok biliyorsun yada hiç anlamıyorsun diye hitaplar hoş olmuyor bende karşılaştım herkes bilse zaten paylaşımın anlamı kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedy35 -- 16 Aralık 2007; 22:51:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orjinalden alıntı: AppendiX

@Darkchild

Sen hayatında kaç microlab dinledinde böyle konuşuyorsun ?
    Bana fiyatı birbirine yakın Logitech - Microlabı kıyaslarmısın?

Sunny, snoppy e benzetmeyin Microlabı .

Gören de ses kalitesinden çok anlıyorsun sanacak...

Ben Microlabın, Logitech'ten üstün olduğunu savunmuyorum.
    Sadece Microlab'ın sandığınız kadar kalitesiz mallar olmadığını anlatmaya çalışıyorum...

sen benimle dalgamı geçiyosun ?? 1-2 tane microlab dinledim.. ama zamanımıı forumlardaki ses kartı ve hopalörler hgakkındaki yorumları okuyarak geçiriyorum benn... en azından zamanım olduğunca okumaya çalışıyorum... merak etme yorumlar da gerçeği gösteriyo ..

sunny snopy gibi marka demedim ama onlardan çok da üstün değil.. evet belli bi kalitesi var ama logitwec gibi olamaz... x-530 ,x-540 ,z-5500 gibi kendini kabul ettirebilmiş modelleri var mı bu aletin ?? yok ... daha önce de dedim.. microlabden 10 modelden anca 3 tanesi kaliteli çıkar diğerleri Allaha emanet... evet ses kalitesinden anlamıyorum .. ses kalitesinden anlamasam creative megaworks kullanmazdım.. ön yargı falan değil... işini bilen işini şansa bırakmayan araştıran biri alacaklar listesine kolay kolay microlab i eklemez...

*yani ille ukala olmiyim mütevazli yaziyim diyorum ama tahrik ediyosanuz illaki adamı ... !!

YALNIZ ŞUNU DA belirtelim logitech ses kalitesinde 10 üzerinden 6 alsa microlab da 5 alır.Benim şahsi kanaatim(x530 um var).Microlabda creative,philips,logitechden sonra gelir ancak.Arada çok da fark yok.Microlab yalnız çakma bir marka bir ara bosenin acoustimass serisinin taklidi olan bir hoparlörü vardı

• sadece fiyat babında rakip modelleri dinlemenizi öneriyorum.Microlaba atılan ithamlara ne kadar riayet edeceksiniz o zaman anlarsınız.
  • Dinledik nigteen dinledik yaw logiler daha iyi geldi bizlerede microlabta fiyatlarına göre kaliteli mal üretiyor oke ona bişey diyen yok karşılaştırmalara göre değişir modeller ama solo 7 ile z5500ü karşılaştırıp solo 7 z5500den daha iyi ses kalitesi var denilirse bu kabul edilemez ki fiyat babında dahi eşit değiller karşılaştırmaya bile girmemeli
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedy35

Dinledik nigteen dinledik yaw logiler daha iyi geldi bizlerede microlabta fiyatlarına göre kaliteli mal üretiyor oke ona bişey diyen yok karşılaştırmalara göre değişir modeller ama solo 7 ile z5500ü karşılaştırıp solo 7 z5500den daha iyi ses kalitesi var denilirse bu kabul edilemez ki fiyat babında dahi eşit değiller karşılaştırmaya bile girmemeli

peki arkadaşım siz fiyat karşılaştırmayın diyosun..

ona göre bu fiyat bakımındaysa en uygun ve kaiteli ne var..
  • Peki tepe modellerini düşünecek olursak

Logitech mi ?

Creative mi ?
  • microlab creative logitech kadar istikrarlı bi marka değil... 3 tane kaliteli set üretse diğerlerinin nasıl olacağı belli değil ... yapmayın Allah aşkına .. microlab gibi bi markanın övülecek bi yanı yok ... microlab kulananlar kızmasın ama bu forumda işini şansa bırakmadaN kaliteli ses verecek kaliteli sistem alacak olanlar microlab gibi markalara bakmazlar kolay kolay.. eğer microlab in ürünleri normall ve normalin üstü kalitede olsaydı inanın .. bu bölümdeki birçok başlık microlab ile ilgili olurdu ... ama ayda yılda bir microlab ile ilgili konu açılıyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 17 Aralık 2007; 13:11:08 >
  • kesinlikle logitech
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.