Şimdi Ara

mıcrolab mı?logitech mi? YARDIM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
5.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • izmirde tekmar satıyor microlab h500 dinle logitech z5500ü de dinle biraz dinle ama 2 3 dk sonra fiyatlarına bak ve de duyduğun sese.O saatten sonra microlab kötü diyebilecek misin?Kötü dedin demiyorum icrolabı dinlemeni tavsiye ediyorum.H500 z5500 ün yarı fiyatında belki de daha az.
  • x 540 kullanıyorum memnunum fazla para vermeden orta seviye bir sistem istersen fazlasıyla senitatmin eder
  • Sene 2019 beyler.Ben hala MİCROLAB X23 dinlerim.On board,tv,uydu nerden bağlarsan bağla.Sesi her daim yumuşak,kadife ve gerçeğe yakın arkadaş.Bu setlerde tiz sürücü bile yok düşünün.Ama tizleri ne cıvık ne boğuk tam ortada.Bass'ları desen doğal ve saatlerce dinle kulağını bile yormayan cinsten.99 watt rms ama,verdiği sesi duyan 150 watt sanar.Sesi diyorum bakın, o kadar doyurucu ve dolgundur.

Yazılan yorumlara baktım.Ses kulağı olmayan,sesten anlamayan gençlerimiz yorum yapıyorlar malesef.Yüksek ses gücü,yüksek bass uğultusunu müzik sananlar,sözüm sizlere.Ses kalitesini doğal,gerçeğe yakın mid ve tiz ikilisi üstlenir.Bass ise müzikte en son yerdedir.Bass üretmeyi en yaramaz set bile becerebiliyor.Maksat bass sesin olması gerektiği gibi ve kafa yormamasıdır.Eski plak kayıtlarını dinleyin bakalım.Hangisin de uzayan uğultulu aşırı dip sesler göreceksiniz bir bakın.Müzik dinlemek başkadır.Kaldı ki,elimde ki set her türlü tınıya ayak uydurmakta da eksik kalmıyor.Microlab x23 aslen home theter olsa da,hifi bir sistem ile aynı ses kalitesinde çalıyor.

Herkesin kulağı ayrıdır falan gibi şeylere ben inanmıyorum.Ses kalitesi bence belli.Denge,insan sesine yakınlık,doğallık,sesin hangi hoporlörden geldiğini fark ettirmemek,insana müzik dinlerken ritm tutturmak,başka yerlere götürebilmek,saatlerce dinlesen de keyif verebilmek ve sıkmamak gibi unsurlardır.

Hifi veya hi end olayları bana göre kandırmaca işler kanmayın.Microlab gibi ucuz bir marka,bu nitelendirdiğim unsurlara sahip marka veya setlerden daha iyi ses veya farksız tonlarda ses üretmekte.Zaten dengeli ve yukarıda saydığım özellikte ki sese sahip her set hifi veya hi end sınıfına girer.Maksat yüksek sadakat dedikleri şey.O da frekanslara bakarak olmuyor.Ses kulağı iyi olan adam her türlü anlar bunu ...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.