Şimdi Ara

mıcrolab mı?logitech mi? YARDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
0
Favori
5.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Logitechin z5500 seviyesinde fiyat tabi bir tek creative var multimedya microlab ıııı yok gb Darkchild bu arada sanada benden bi oke yorum çok açıklayıcı
  • bilmiyorum forumu ne kadar takip ediyorsun açılan microlab başlıkları artıyor insanlar duyarak anlıyorlar kaliteyi(uygun fiyata)Bunun tartışmasını yapmak anlamsız tek kelimem microlab dinlemeden bir sete para vermeyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedy35

Logitechin z5500 seviyesinde fiyat tabi bir tek creative var multimedya microlab ıııı yok gb Darkchild bu arada sanada benden bi oke yorum çok açıklayıcı

Sana da hak veriyorum.
    Kulağına ses çok iyi geliyor diye z5500 denen alete o kadar para bayılıp, burada övünmen gayet doğal.
    Haklısın...
  • z5500 e verdiği para için değil aletin kalitesi yüzünden övünmekte arkadaş haklı olarak... ne var ki bunda... ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

z5500 e verdiği para için değil aletin kalitesi yüzünden övünmekte arkadaş haklı olarak... ne var ki bunda... ??

Söyelemek istediğim buydu ama her malı parasal yönden değerlendirince tabi böyle düşünülmesi doğal
  • wooferın menzili yetersiz o menzile fazla güç yüklenmiş.Çözüm ise bassı yarı seviyenin biraz altında tutacaksın ve wooferı zemine yerleştireceksin.
  • Microlab X-23 Siyah 5+1 7500W Hoparlör siparişi vermiştim. Havale işlemini bile gerçekleştirmiştim. Dh'daki yorumları okuyunca fikrimden vazgeçerek , Logitech X540 Siyah 5+1 Hoparlör sistemini sipariş verdim. Ne yazık ki o da stoklarda bitmiş.
    Bu iki ürünü kıyaslarsak sizce hangisi ?
    Cevaplarınızı bekliyorum...
  • X-540

quote:

Orjinalden alıntı: wand

Microlab X-23 Siyah 5+1 7500W Hoparlör siparişi vermiştim. Havale işlemini bile gerçekleştirmiştim. Dh'daki yorumları okuyunca fikrimden vazgeçerek , Logitech X540 Siyah 5+1 Hoparlör sistemini sipariş verdim. Ne yazık ki o da stoklarda bitmiş.
    Bu iki ürünü kıyaslarsak sizce hangisi ?
    Cevaplarınızı bekliyorum...

• setler tarz olarak farklı akustiğe önem verirsen seslerin canlı olması senin için önemli ise x23 eğer ben basslı müzik dinleyecem vursun da dursun dersen x540 hatta uğul uğuldasın.
  • X540 adım. Kulaklarım ses duydu ßee
  • quote:

X540 adım. Kulaklarım ses duydu ßee

• quote:

Orjinalden alıntı: zayzay

quote:

X540 adım. Kulaklarım ses duydu ßee

bencede

• Sistemleriniz hayırlı olsun TEKNİK SERVİS YÜZÜ GÖRMESİN İNŞ X540 GÜZEL BİR SEÇİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedy35 -- 29 Aralık 2007; 2:25:28 >
  • Kesinlikle çok ii bir seçim.Ben 4 gün önce aldım.Almadan önce microlab düşünüyodum.X23 a-6623 ve x540 arasında kararsız kalmıştım.a-6623 dinledim.Belki şehvetli bir görüntüsü olabilir ama bass,sesi açtıktan sonra bozulmaya başlıyor.X23 dinlemedim.Ama forumda x540 tavsiye ediliyordu.Bende x540 aldım.Orta segmentte çok 5.1 dinledim.Fiyat aralığı 100-200 ytl olan.Ama bu tek kelimeyle mükemmel.Basslar harika.Çok yumuşak uzayan ve tatlı bassları var.Daha doğrusu bugüne kadar bunun gibisini görmedim.Arkadaşlar yorumlarınızdan ve tavsiyelerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum.Şimdi iyiki almışım diyorum.(Gerçi alt katta oturanların pek hoşuna gitmedi ama...)
  • ßen Üst kattan Sesi daha güzel dinliyorum
  • bende mıcrolab x23 var bı alt komsumda yanı arkadasımda logıtech x540 varr biree bir karsılastırıyım ben sanaa cunku ıkısınıdeee yuzlerce kez dınlemısımdır karsılastırmısımdır yuksek seste kalıte dıyorsan mıcrolab ama bassım guclu vursun dıyorsan logitech almalısın mıcrolab sesiii cok duzgunn net sekılde verıyor ama bassı logıtechın daha ıyı vede fiyat konusunda mıcrolabx23 logıtechx540 dan daha pahalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufuk2424

bende mıcrolab x23 var bı alt komsumda yanı arkadasımda logıtech x540 varr biree bir karsılastırıyım ben sanaa cunku ıkısınıdeee yuzlerce kez dınlemısımdır karsılastırmısımdır yuksek seste kalıte dıyorsan mıcrolab ama bassım guclu vursun dıyorsan logitech almalısın mıcrolab sesiii cok duzgunn net sekılde verıyor ama bassı logıtechın daha ıyı vede fiyat konusunda mıcrolabx23 logıtechx540 dan daha pahalı.

O konuda haklı olabilirsin. Hızlı al.da mikrolab x23 153 ytl civarıydı. X540 ise 108 ytl di. O kadar fiyat farkı var. Kalite + İşcilik +Bass + Ses = Logitech
  • Aynı ses kalitesi logitechdede var.Tiz konusunda ikisini karşılaştıramam.Ama bass dersen kesinlikle logitech.Wand kardeşim sana kesinlikle katılıyorum.Bundan sonraki hayatımda eğer bir daha ses sistemi alacak olsam hiç düşünmeden Z5500 alırım.
  • paran olunca ve başka setler dinleyince bu kararın değişecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nighteen

paran olunca ve başka setler dinleyince bu kararın değişecek.

Herşey Parasına göre tabii...
    Bütçem iyi olsaydı Z5500 alacaktım... Kısmet ßakalım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.