Şimdi Ara

mıcrolab mı?logitech mi? YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
0
Favori
5.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadarşar bu 2 seçim arasında kaldım yardım edin

• Modeline göre değişir. Logitech 1 adım önde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651D

Modeline göre değişir. Logitech 1 adım önde.
    seste kalite dersen tabiki logitech,
    yüksek bass veriyor diye kaliteden ödün verilmemeli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HumWE -- 11 Aralık 2007; 23:29:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HumWE

seste kalite dersen tabiki logitech,
    yüksek bass veriyor diye kaliteden ödün verilmemeli...

Alıntıları Göster
    Fiyat_Performans ve kalite olarak Logitech
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenOlca

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    microlab alırken dikkat et hoparlör frekans aralıklarına bak.Mc 4500 x4d gibi setler sert basslar verirken fc861 h500 gibi setlerde basslar daha yumuşaktır.Microlab çok çeşitli üretim yapar o nedenle farklı tarzlarda üretim yapar buna dikkat et.Tavsiyem fc861 h500 ya da x23
  • quote:

Orijinalden alıntı: nighteen

microlab alırken dikkat et hoparlör frekans aralıklarına bak.Mc 4500 x4d gibi setler sert basslar verirken fc861 h500 gibi setlerde basslar daha yumuşaktır.Microlab çok çeşitli üretim yapar o nedenle farklı tarzlarda üretim yapar buna dikkat et.Tavsiyem fc861 h500 ya da x23

Alıntıları Göster
    x 540 kullanıyorum memnunum ve şiddetle tavsiye ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rosario

x 540 kullanıyorum memnunum ve şiddetle tavsiye ediyorum

Alıntıları Göster
    istersen modelleri yaz ona göre fikir alman daha rahat olur.Kafadan cevap istersen logitech

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 12 Aralık 2007; 21:03:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    jbl mi for-x mı yardım edin
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

istersen modelleri yaz ona göre fikir alman daha rahat olur.Kafadan cevap istersen logitech

Alıntıları Göster
    model bazlı microlablar performansı sorun yaratmayacak modeller.H500 300ytl fc861 160ytl m820 70ytl pro1 130 ytl fc361 110 ytl x23 130 ytl.Bunlar microlabın fiyatı oranında en iyi setleridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nighteen

model bazlı microlablar performansı sorun yaratmayacak modeller.H500 300ytl fc861 160ytl m820 70ytl pro1 130 ytl fc361 110 ytl x23 130 ytl.Bunlar microlabın fiyatı oranında en iyi setleridir.

Alıntıları Göster
    Burdada söylüyorum arkadaşım 5+1 demişsin diğer konunda bişey belirtmemişsin 2 model demişsin Allahatan burda markaları vermişsin yavaş yavaş bulucaz sana bi tane 5+1 bakalım.Ne aradığını bi çözebilsek yani ortada bi kuyu var etrafında dönüp dolaşıoz yardım etmek isteyen arkadaşlar adınada geçerli yani kuyudan sumu petrolmü çıkartıcaz bilmioz bilion kuyuyada içinde ne olduğunu bilmeden girilmeyeceği için seninde aynı hesap ne istediğini bilmioz öle şunu al bunu al dioz bişeyler özellikler belirtsen cevaplarını daha rahat bulabilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: speedy35

Burdada söylüyorum arkadaşım 5+1 demişsin diğer konunda bişey belirtmemişsin 2 model demişsin Allahatan burda markaları vermişsin yavaş yavaş bulucaz sana bi tane 5+1 bakalım.Ne aradığını bi çözebilsek yani ortada bi kuyu var etrafında dönüp dolaşıoz yardım etmek isteyen arkadaşlar adınada geçerli yani kuyudan sumu petrolmü çıkartıcaz bilmioz bilion kuyuyada içinde ne olduğunu bilmeden girilmeyeceği için seninde aynı hesap ne istediğini bilmioz öle şunu al bunu al dioz bişeyler özellikler belirtsen cevaplarını daha rahat bulabilirsin...

Alıntıları Göster
    Hep fiyat/Performans derler bunun yanında Fiyat/Kalite oranına baksak diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: yüksel75

Hep fiyat/Performans derler bunun yanında Fiyat/Kalite oranına baksak diyorum

Alıntıları Göster
    Ses istiyorsan Microlab,bass istiyorsan Logitech
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EECFCE0DC

Ses istiyorsan Microlab,bass istiyorsan Logitech

Alıntıları Göster
    x 540 kullanıcısıyım ve çok memnunum sedede bass dada microlab tan iyidir
    yinede sen bi dinle senin kararın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cece35

x 540 kullanıcısıyım ve çok memnunum sedede bass dada microlab tan iyidir
    yinede sen bi dinle senin kararın

Alıntıları Göster
    yüksek ses istiyosan microlab

yüksek ses kalitesi istiyosan logitech...

umarım anlatabilmişimdir... arada dünya kadar fark var çünkü .. hatta farklı şeyler söledim microlab daha çok çakma ürünler üretiyo.. ses kalitesine önem vermiyo... estetik yok kalite yok ... özet bu... çok istisnai ürünleri hariç microlab alınmaz bence... hele creative logitech altec lansing gibi markalar dururken ... asla microlab almam ben... yükses ses açmaya gelince var bu gibi markalar.. ama ses kaitesi vermeye gelince sizi yarıda yolda bırakır.... sert yazdım ama gerçekler böyle.... diğer bi konuda arkadaşın teki microlab solo 7 almış... aldığına bin pişman

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

yüksek ses istiyosan microlab

yüksek ses kalitesi istiyosan logitech...

umarım anlatabilmişimdir... arada dünya kadar fark var çünkü .. hatta farklı şeyler söledim microlab daha çok çakma ürünler üretiyo.. ses kalitesine önem vermiyo... estetik yok kalite yok ... özet bu... çok istisnai ürünleri hariç microlab alınmaz bence... hele creative logitech altec lansing gibi markalar dururken ... asla microlab almam ben... yükses ses açmaya gelince var bu gibi markalar.. ama ses kaitesi vermeye gelince sizi yarıda yolda bırakır.... sert yazdım ama gerçekler böyle.... diğer bi konuda arkadaşın teki microlab solo 7 almış... aldığına bin pişman

Alıntıları Göster
    Kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: yüksel75

Kesinlikle

Alıntıları Göster
    ben microlab ile ilgili eskiden çok ön yargılıydım diğer çin malı sistemlerle bir tutuyordum ama microlab solo7 yi dinledikten sonra kararım değişti özelliklede forumlarda sürekli övülen şu z5500 varya ses kalitesi olarak microlab solo7 nin yanına yaklaşamaz sadece bunu söylüyorum inanmayanlar olabilir yada inanmak istemeyenler evime buyursun bir dinlesin olmazsa vatan computerde bu iki sistemi dinlesin ve hala z5500 ün ses kalitesi daha iyi diyorsanız tekme tokat dalacam ama haa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost..:) -- 29 Ocak 2008; 17:49:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dost..:)

ben microlab ile ilgili eskiden çok ön yargılıydım diğer çin malı sistemlerle bir tutuyordum ama microlab solo7 yi dinledikten sonra kararım değişti özelliklede forumlarda sürekli övülen şu z5500 varya ses kalitesi olarak microlab solo7 nin yanına yaklaşamaz sadece bunu söylüyorum inanmayanlar olabilir yada inanmak istemeyenler evime buyursun bir dinlesin olmazsa vatan computerde bu iki sistemi dinlesin ve hala z5500 ün ses kalitesi daha iyi diyorsanız tekme tokat dalacam ama haa..

Alıntıları Göster
    Model fln belirtilmediği için marka kıyaslaması olarak tabiki Logitech..

• quote:

Orijinalden alıntı: cMbRs

Model fln belirtilmediği için marka kıyaslaması olarak tabiki Logitech..

Alıntıları Göster
    Peki ben bu Logitech alırsam bozulma yada çok ses vermeme gibi sorunlar çıkarmı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: [OnUr]

Peki ben bu Logitech alırsam bozulma yada çok ses vermeme gibi sorunlar çıkarmı..

Alıntıları Göster
    @Darkchild bence yüksek ses kalitesinde Microlab öndedir.Logitech X530 da duyamadığım ince sesleri Microlab MC-1900 da duyabiliyorum.Ayrıca Microlabda tiz+mid ler mükemmel.Uydu ağırlığından sesin kalitesi belli oluyor microlabda.

Not:Microlab MC-1900 ile Logitech X530 u kıyasladım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EECFCE0DC

@Darkchild bence yüksek ses kalitesinde Microlab öndedir.Logitech X530 da duyamadığım ince sesleri Microlab MC-1900 da duyabiliyorum.Ayrıca Microlabda tiz+mid ler mükemmel.Uydu ağırlığından sesin kalitesi belli oluyor microlabda.

Not:Microlab MC-1900 ile Logitech X530 u kıyasladım

Alıntıları Göster
    @Darkchild

Sen hayatında kaç microlab dinledinde böyle konuşuyorsun ?
    Bana fiyatı birbirine yakın Logitech - Microlabı kıyaslarmısın?

Sunny, snoppy e benzetmeyin Microlabı .

Gören de ses kalitesinden çok anlıyorsun sanacak...

Ben Microlabın, Logitech'ten üstün olduğunu savunmuyorum.
    Sadece Microlab'ın sandığınız kadar kalitesiz mallar olmadığını anlatmaya çalışıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651D

@Darkchild

Sen hayatında kaç microlab dinledinde böyle konuşuyorsun ?
    Bana fiyatı birbirine yakın Logitech - Microlabı kıyaslarmısın?

Sunny, snoppy e benzetmeyin Microlabı .

Gören de ses kalitesinden çok anlıyorsun sanacak...

Ben Microlabın, Logitech'ten üstün olduğunu savunmuyorum.
    Sadece Microlab'ın sandığınız kadar kalitesiz mallar olmadığını anlatmaya çalışıyorum...

Alıntıları Göster
    tmm daa ben sadece yardım alıcaktım

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.