Bildirim
mıcrolab mı?logitech mi? YARDIM
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
13 sa. önce paylaşıldı
https://www.amazon.com.tr/dp/B08H4HG89B
https://www.amazon.com.tr/dp/B08H4HG89B
3 sa. önce paylaşıldı
HP Victus 16-R1001NT 9J205EA i7-14700HX 16 GB 1 TB SSD 8 GB RTX4060 16.1" Dos 144 Hz Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/hp-victus-16-r1001nt-9j205ea-i7-14700hx-16-gb-1-tb-ssd-8-gb-rtx4060-161-dos-144-hz-dizustu-bilgisayar-47237995?magaza=teknoryabilisim
3 hafta önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Modeline göre değişir. Logitech 1 adım önde. -
seste kalite dersen tabiki logitech,quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651D
Modeline göre değişir. Logitech 1 adım önde.
yüksek bass veriyor diye kaliteden ödün verilmemeli...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HumWE -- 11 Aralık 2007; 23:29:46 > -
Fiyat_Performans ve kalite olarak Logitechquote:
Orijinalden alıntı: HumWE
seste kalite dersen tabiki logitech,
yüksek bass veriyor diye kaliteden ödün verilmemeli...
Alıntıları Göster -
microlab alırken dikkat et hoparlör frekans aralıklarına bak.Mc 4500 x4d gibi setler sert basslar verirken fc861 h500 gibi setlerde basslar daha yumuşaktır.Microlab çok çeşitli üretim yapar o nedenle farklı tarzlarda üretim yapar buna dikkat et.Tavsiyem fc861 h500 ya da x23quote:
Orijinalden alıntı: ErenOlca
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
x 540 kullanıyorum memnunum ve şiddetle tavsiye ediyorumquote:
Orijinalden alıntı: nighteen
microlab alırken dikkat et hoparlör frekans aralıklarına bak.Mc 4500 x4d gibi setler sert basslar verirken fc861 h500 gibi setlerde basslar daha yumuşaktır.Microlab çok çeşitli üretim yapar o nedenle farklı tarzlarda üretim yapar buna dikkat et.Tavsiyem fc861 h500 ya da x23
Alıntıları Göster -
istersen modelleri yaz ona göre fikir alman daha rahat olur.Kafadan cevap istersen logitechquote:
Orijinalden alıntı: rosario
x 540 kullanıyorum memnunum ve şiddetle tavsiye ediyorum
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 12 Aralık 2007; 21:03:22 > -
model bazlı microlablar performansı sorun yaratmayacak modeller.H500 300ytl fc861 160ytl m820 70ytl pro1 130 ytl fc361 110 ytl x23 130 ytl.Bunlar microlabın fiyatı oranında en iyi setleridir.quote:
Orijinalden alıntı: Kulspruta
istersen modelleri yaz ona göre fikir alman daha rahat olur.Kafadan cevap istersen logitech
Alıntıları Göster -
Burdada söylüyorum arkadaşım 5+1 demişsin diğer konunda bişey belirtmemişsin 2 model demişsin Allahatan burda markaları vermişsin yavaş yavaş bulucaz sana bi tane 5+1 bakalım.Ne aradığını bi çözebilsek yani ortada bi kuyu var etrafında dönüp dolaşıoz yardım etmek isteyen arkadaşlar adınada geçerli yani kuyudan sumu petrolmü çıkartıcaz bilmioz bilion kuyuyada içinde ne olduğunu bilmeden girilmeyeceği için seninde aynı hesap ne istediğini bilmioz öle şunu al bunu al dioz bişeyler özellikler belirtsen cevaplarını daha rahat bulabilirsin...quote:
Orijinalden alıntı: nighteen
model bazlı microlablar performansı sorun yaratmayacak modeller.H500 300ytl fc861 160ytl m820 70ytl pro1 130 ytl fc361 110 ytl x23 130 ytl.Bunlar microlabın fiyatı oranında en iyi setleridir.
Alıntıları Göster
-
Hep fiyat/Performans derler bunun yanında Fiyat/Kalite oranına baksak diyorumquote:
Orijinalden alıntı: speedy35
Burdada söylüyorum arkadaşım 5+1 demişsin diğer konunda bişey belirtmemişsin 2 model demişsin Allahatan burda markaları vermişsin yavaş yavaş bulucaz sana bi tane 5+1 bakalım.Ne aradığını bi çözebilsek yani ortada bi kuyu var etrafında dönüp dolaşıoz yardım etmek isteyen arkadaşlar adınada geçerli yani kuyudan sumu petrolmü çıkartıcaz bilmioz bilion kuyuyada içinde ne olduğunu bilmeden girilmeyeceği için seninde aynı hesap ne istediğini bilmioz öle şunu al bunu al dioz bişeyler özellikler belirtsen cevaplarını daha rahat bulabilirsin...
Alıntıları Göster
-
Ses istiyorsan Microlab,bass istiyorsan Logitechquote:
Orijinalden alıntı: yüksel75
Hep fiyat/Performans derler bunun yanında Fiyat/Kalite oranına baksak diyorum
Alıntıları Göster -
x 540 kullanıcısıyım ve çok memnunum sedede bass dada microlab tan iyidirquote:
Orijinalden alıntı: Guest-EECFCE0DC
Ses istiyorsan Microlab,bass istiyorsan Logitech
Alıntıları Göster
yinede sen bi dinle senin kararın -
yüksek ses istiyosan microlabquote:
Orijinalden alıntı: cece35
x 540 kullanıcısıyım ve çok memnunum sedede bass dada microlab tan iyidir
yinede sen bi dinle senin kararın
Alıntıları Göster
yüksek ses kalitesi istiyosan logitech...
umarım anlatabilmişimdir... arada dünya kadar fark var çünkü .. hatta farklı şeyler söledim microlab daha çok çakma ürünler üretiyo.. ses kalitesine önem vermiyo... estetik yok kalite yok ... özet bu... çok istisnai ürünleri hariç microlab alınmaz bence... hele creative logitech altec lansing gibi markalar dururken ... asla microlab almam ben... yükses ses açmaya gelince var bu gibi markalar.. ama ses kaitesi vermeye gelince sizi yarıda yolda bırakır.... sert yazdım ama gerçekler böyle.... diğer bi konuda arkadaşın teki microlab solo 7 almış... aldığına bin pişman
-
Kesinliklequote:
Orijinalden alıntı: Darkchild
yüksek ses istiyosan microlab
yüksek ses kalitesi istiyosan logitech...
umarım anlatabilmişimdir... arada dünya kadar fark var çünkü .. hatta farklı şeyler söledim microlab daha çok çakma ürünler üretiyo.. ses kalitesine önem vermiyo... estetik yok kalite yok ... özet bu... çok istisnai ürünleri hariç microlab alınmaz bence... hele creative logitech altec lansing gibi markalar dururken ... asla microlab almam ben... yükses ses açmaya gelince var bu gibi markalar.. ama ses kaitesi vermeye gelince sizi yarıda yolda bırakır.... sert yazdım ama gerçekler böyle.... diğer bi konuda arkadaşın teki microlab solo 7 almış... aldığına bin pişman
Alıntıları Göster
-
ben microlab ile ilgili eskiden çok ön yargılıydım diğer çin malı sistemlerle bir tutuyordum ama microlab solo7 yi dinledikten sonra kararım değişti özelliklede forumlarda sürekli övülen şu z5500 varya ses kalitesi olarak microlab solo7 nin yanına yaklaşamaz sadece bunu söylüyorum inanmayanlar olabilir yada inanmak istemeyenler evime buyursun bir dinlesin olmazsa vatan computerde bu iki sistemi dinlesin ve hala z5500 ün ses kalitesi daha iyi diyorsanız tekme tokat dalacam ama haa..quote:
Orijinalden alıntı: yüksel75
Kesinlikle
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost..:) -- 29 Ocak 2008; 17:49:08 >
-
Model fln belirtilmediği için marka kıyaslaması olarak tabiki Logitech..quote:
Orijinalden alıntı: dost..:)
ben microlab ile ilgili eskiden çok ön yargılıydım diğer çin malı sistemlerle bir tutuyordum ama microlab solo7 yi dinledikten sonra kararım değişti özelliklede forumlarda sürekli övülen şu z5500 varya ses kalitesi olarak microlab solo7 nin yanına yaklaşamaz sadece bunu söylüyorum inanmayanlar olabilir yada inanmak istemeyenler evime buyursun bir dinlesin olmazsa vatan computerde bu iki sistemi dinlesin ve hala z5500 ün ses kalitesi daha iyi diyorsanız tekme tokat dalacam ama haa..
Alıntıları Göster
-
Peki ben bu Logitech alırsam bozulma yada çok ses vermeme gibi sorunlar çıkarmı..quote:
Orijinalden alıntı: cMbRs
Model fln belirtilmediği için marka kıyaslaması olarak tabiki Logitech..
Alıntıları Göster -
@Darkchild bence yüksek ses kalitesinde Microlab öndedir.Logitech X530 da duyamadığım ince sesleri Microlab MC-1900 da duyabiliyorum.Ayrıca Microlabda tiz+mid ler mükemmel.Uydu ağırlığından sesin kalitesi belli oluyor microlabda.quote:
Orijinalden alıntı: [OnUr]
Peki ben bu Logitech alırsam bozulma yada çok ses vermeme gibi sorunlar çıkarmı..
Alıntıları Göster
Not:Microlab MC-1900 ile Logitech X530 u kıyasladım
-
@Darkchildquote:
Orijinalden alıntı: Guest-EECFCE0DC
@Darkchild bence yüksek ses kalitesinde Microlab öndedir.Logitech X530 da duyamadığım ince sesleri Microlab MC-1900 da duyabiliyorum.Ayrıca Microlabda tiz+mid ler mükemmel.Uydu ağırlığından sesin kalitesi belli oluyor microlabda.
Not:Microlab MC-1900 ile Logitech X530 u kıyasladım
Alıntıları Göster
Sen hayatında kaç microlab dinledinde böyle konuşuyorsun ?
Bana fiyatı birbirine yakın Logitech - Microlabı kıyaslarmısın?
Sunny, snoppy e benzetmeyin Microlabı .
Gören de ses kalitesinden çok anlıyorsun sanacak...
Ben Microlabın, Logitech'ten üstün olduğunu savunmuyorum.
Sadece Microlab'ın sandığınız kadar kalitesiz mallar olmadığını anlatmaya çalışıyorum...
-
tmm daa ben sadece yardım alıcaktımquote:
Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651D
@Darkchild
Sen hayatında kaç microlab dinledinde böyle konuşuyorsun ?
Bana fiyatı birbirine yakın Logitech - Microlabı kıyaslarmısın?
Sunny, snoppy e benzetmeyin Microlabı .
Gören de ses kalitesinden çok anlıyorsun sanacak...
Ben Microlabın, Logitech'ten üstün olduğunu savunmuyorum.
Sadece Microlab'ın sandığınız kadar kalitesiz mallar olmadığını anlatmaya çalışıyorum...
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- arabada müzik dinlerken ses kesiliyor
- elyaf nerede satılır
- logitech x540
- en iyi bass markası
- sağ kulaklıktan ses gelmiyor
- en iyi ses sistemi
- en iyi hoparlör markaları
- dolby atmos
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X