Şimdi Ara

mıcrolab mı?logitech mi? YARDIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
5.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilmiyorum belki dediğin doğrudur başka setler konusunda.ama yani bu işide fazla abartmaya gerek yok.ha zevk meselesi tabi ama diğer setlerin abartılı farkı olacağını sanmam.Belki bütçem iyi olursa dediğin gibi olur.
  • 2008'in Herkeze Sağlık, Mutluluk, Huzur ve Şans getirmesi dileğiyle..
    Selamlar.
  • bu ne acaip forum olmuş böyle. microlab - logitech savaşına dönmüş. ama ne yalan söyleyeyim muhteşem derecede faydalı oldu.

benim aklımda 3 marka ve 3 farklı ses sistemi mevcut. marka ve modelleri yazıyorum. almayı düşündüğüm set orta halli ve onboard ses kartı ile çalışacak. öneri görüş ve yorumlarınızı bekliyorum...

PHILIPS MMS460 5+1 SPEAKER - LOGITECH X-530 70W 5+1 SPEAKER - 970114 - CREATIVE SBS A500 5+1 SPEAKER

www.hepsiburada.com phlips
    www.hepsiburada.com logitech
    www.hepsiburada.com creative

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

yüksek ses istiyosan microlab

yüksek ses kalitesi istiyosan logitech...

umarım anlatabilmişimdir... arada dünya kadar fark var çünkü .. hatta farklı şeyler söledim microlab daha çok çakma ürünler üretiyo.. ses kalitesine önem vermiyo... estetik yok kalite yok ... özet bu... çok istisnai ürünleri hariç microlab alınmaz bence... hele creative logitech altec lansing gibi markalar dururken ... asla microlab almam ben... yükses ses açmaya gelince var bu gibi markalar.. ama ses kaitesi vermeye gelince sizi yarıda yolda bırakır.... sert yazdım ama gerçekler böyle.... diğer bi konuda arkadaşın teki microlab solo 7 almış... aldığına bin pişman

logitech 2 adım önce gider

• logitech 1-0 önde başladı zaten. oldu 2-0
  • Ses kalitesinde microlab ile logitech i karşılaştırmak büyük bir hatadır!Tabiki Microlab ezer

Bass seslerdede yine microlab ile logitech i karşılaştırmak çok büyük bir hatadır!Tabiki Logitech
  • @serdarumma arkadaşım sen heralde hiç microlabla müzik dinlemedin.Logitech tiz özürlü.basslarına birşey demiyorum çok süper ama ses kalitesinde bence microlaba yetişemez

Özellikleri tamamen aynı olan Microlab MC-1900 ile Logitech X530 veya X540 ı karşılaştırın.Aradaki farkı göremiyorsanız en yakın zamanda Kulak burun boğazcıya görünün

Kim nederse desin Microlab kullanıyorum ve memnunum yakındada Microlab X23 alacağım
  • microlabı listeye dahil etmiyorum. kumar oynamaı pek sevmem.
  • benim sana microlab aldırmak gibi bir niyetim yok.sadece bazı arkadaşların microlab hakkında yaptığı yorumlar sanki piranha bile microlabdan daha iyiymiş gibisinden yorumlar yazıyor

Filme ağırlık veriyorsan X23 tavsiye ederim.Microlabların bassları filmde güzel oluyor

Ayrıca bence alacağın yerde iki setide dinleyip al.Birde X23 ün bir uydusunu eline alıp kaliteyi hisset
  • işin en kötü yanı dinlemek gibi bir alternatifim yok. keşke öyle bir imkanım olsaydı. microlabta bazı şeylerin değiştiğini biliyorum ancak güvenemiyorum.
  • bende senin gibi microlab ı çok dandik birşey zannediyordum nedeni görünüşü çok iyi değildi ismini çok duymadım vs. ama kullandığım bir çok multimedia sistemler arasında microlab en iyisiydi logitech in ürünlerini kullanmaya ilk başladığımda uff bu nsüper bass ne güzel ses diyordum ama logitech ler bir süre sonra başımı ağrıtmaya başlıyordu bunlarla müzik dinlenmez dedim sattım kurtuldum sonra creatıve e de bir bakayım dedim ses dengelimi diye creatıve in güzel sesi vardı tiz ler mid ler çok iyidi ama bass lar resmen yerlerde yüksek seste bozuyor vede o parayı haketmiyor en son microlab aldım hem kulaklarım rahat etti hemde cebim şuanda microlab ın keyfini sürüyorum uzun sürede başka sistem almam artık bu millet ses kalitesini bir tek bass zannediyor ama bence sesin kalitesini belirleyen en büyük unsur tiz ve midler bu da logitech de yok istediğiniz eq ayarını yapın

ses kalitesi için =microlab

yüksek bass için= logitech

• microlab ta acı tecrübeleri olan arkadaşlarım var(mış). msn den de bir kaç arkadaşıma danıştım. yorumlarınıza ve okuduklarıma bakarak creative ve logitech i eledim diyebilirim. philips için ne düşünüyorsunuz ? kimse bir yorum getirmedi bu duruma... ya kimsenin bir fikri yok philips hakkında ya da gerçekten çok kötü yorum yazmaya değer bulunmuyor.
  • @Dost +1
  • eleye eleye birşey kalmamış. logitech veya creative iyi ve fiyatları uygun aslında ama sen bilirsin.
  • ya kurcaladıkça konuyu gerçekten kafam karışıyor. yoruma bakınız..

" Arkadaşlar ses sistemini bugün aldım. Hepsiburada.com ve Mavi Bilgisayardaki yorumlara güvenerek aldım. Eve gidip hemen kurdum. Kesinlikle pişman olmayacağınız çok kaliteli ve güçlü ses alabileceğiniz bir ürün. Pahalı markalara boşuna fazla para vermenize gerek yok. Özellikle de içindeki dekoder sayesinde 2 kanal (stereo) sesi 5.1 kanala çevirerek vermesi çok güzel. İçinden bilgisayar için ve VCD-DVD player için bütün kablolar çıkıyor. 2.1 çıkışlı ses kartı olan ve de 5.1 ses almak isteyen bilgisayar kullanıcıları için tam performans sağlayacak muhteşem bir ürün. Bununla birlikte arkadaşa da bu markanın A-6623 modelini aldık. Onun da ses kalitesi bunun kadar mükemmel hatta aynı. Sadece aralarında tip farkı ve boyut farkı var. İçindeki dekoderle, uzaktan kumandasıyla, kaliteli işçiliğiyle mükemmel bir ürün. Tavsiye ederim. " microlab sx23 için yapılan yorum.

creative kesinlikle elendi. philips halen favorim durumda. microlab fena halde kafamı karıştırdı. logitech diyor içimden bir ses te. ya ne kadar zor bir şey bu karar vermek !

• Seçimin Logitech ile Microlab arasında olsunda ne alırsan al
  • microlab'ı hiç aklımda yokken aklıma sokan arkadaşlara teşekkürler. tavsiyenize uyacağım. sx23 sanırım fiyatı 185 ytl civarı. 1 hafta içerisinde deneme imkanı bulabileceğim bi yerden philips ile karşılaştırmalı olarak karar verip alacağım. logitech elenmiştir. philips e kimse yorum yazmadı. hala kocaman bi soru işareti olarak kaldığı için philips - microlab savaşı devam ediyor. emeğinize, yüreğinize sağlık arkadaşlar.
  • x23 ile x540 fazlaca kıyaslandı eleştirildi onerildi herkes kendine gore su daha iyi yok bence bu daha iyi gibi yorumlar yapıp durdu ben de bu noktada diyorum ki gelin bu iki seti aynı pc de aynı oda da aynı ses kartıyla kısaca aynı şartlarla karsılastıralım film oyun müzik olarak iki setinde eksisi ve artılarını bulalım yoksa daha cok x23 mu x540 mı?gibi topicler gormek durumunda kalacağız..ne dersiniz izmirde oturan x23 olan biri varsa ben kendisini davet ediyorum bu konuya bir acıklık getirmenin zamanı geldi o da olmadı kendimn alıcam su x23 u sırf test için
  • Tiz mid de x540 ın ezileceğine adım gibi eminim.Tabi bassa sıra gelince X23 fark ile ezilecek
  • ya kısaca ikiside iyi markalar tabi sadece markaya bakılmaz modelde önemli ama alacak olan arkdaşlar 100ytl ve üstü sistemlerde microlab a ve logitech e güvenebilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.