Şimdi Ara

..::MİCROLAB SOLO 7 2.0 İNCELEMESİ::.. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
953
Cevap
4
Favori
138.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @FRAPS, numarasını verdiğin yeri aradım, gerçekten de güzel fiyat verdiler. kendimi ayarladım, haftaiçi gidip alıcam inşallah. ilgilendiğin için teşekkürler.
  • Altında sarı etiket olan sol hoparlör dimi arkadaşlar. Left Right yazısı göremedim biryerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: papa het

Altında sarı etiket olan sol hoparlör dimi arkadaşlar. Left Right yazısı göremedim biryerde

Çavuşum hayırlı olsun Alalım yorumları
  • Valla Sayın Prof Dr Lether Solo'daki müzik kefyi bambaşka Altec Lansing MX5021 VE FX6021 kalite denen 2.1'leri boşuna dinlemişim yıllardır
    Attım ikisinide bir kenara
    Solo'nun yanında hepsi boğuk ses veriyor. Metal müzik dinlediğim için davul kick vuruşlarından hemen anladım doğal ve temiz sesi
    çok net derin vuruşlar
    200 az 350 yapın
  • Şşşşşşş; metal dedinmi dur orda; ver bakalım ordan bir Sepultura-Chaos AD, ver ver biraz daha ses ver
  • Ohhh Kafadan kopardın Sayın Lecter
    War For Territory Riff'i ile testi bitirelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEBRON JAMES HETFIELD -- 31 Mart 2009; 18:50:57 >
  • Solo7 alan setine bağlanıp çok seviyor.5 para etmez setlere bile yüzlerce sayfa yazılar yazılıp övülüyor ama bu setin yorumları 6. sayfaya anca geldi.
    Değeri pek bilinmiyor.
  • Artık herkez midrange hop. kullanıyor kule tipi veya studyo hop. yar kaybı yapıyor diye veya en azından benim çevrem... Bir başka neden ise bunlar biraz daha hi-fi tarzı gibi bakıyorumda artık insanlar multimedia sistemleri tercih yapıyor... Bu düşüncem sadece bir gözlemdir kendi çevremde....
  • quote:

Orjinalden alıntı: umur BEY

Artık herkez midrange hop. kullanıyor kule tipi veya studyo hop. yar kaybı yapıyor diye veya en azından benim çevrem... Bir başka neden ise bunlar biraz daha hi-fi tarzı gibi bakıyorumda artık insanlar multimedia sistemleri tercih yapıyor... Bu düşüncem sadece bir gözlemdir kendi çevremde....

banada soyle gelıyor ; ınsanlar 2 tane hoparlore 300 tl verınce tatmın olmuyor ulan 300 tl verdık 2 hoparlor aldık dıyor , 5+1 yada 7+1 alınca kendını daha mutlu hıssedıyor hoparlor sayısı cok olduğu ıcın
    ayrıcada 5+1 bı setın herzaman daha yuksek ses vereceğini dusunuyor sesın daha ıyı olacağını felan dusunuyor -- kafaları fazla calıstığı ıcın !!! :S

• Bass ve tizz ayarlarınız nasıl?
    Bass'ı %100'e getirince bile uğuldama olmuyor çok tok temiz vuruyor. Muthis dengeli bir set
    En ince enstruman ayrıntılarını duyabiliyorum. Müzik size çok yakın creative zen mp3 playerımdan bile daha ince net ses veriyor
    En pahalı 2+1'lerden çok daha iyi bir seçenek. Bunun fiyatı yakında ikiye katlanır
  • arkadaşlar,solo7'ye ilgi çabuk kesildi bakıyorum... bi derdim var: siteden de referans verilen polen bilgisayar'dan solo7'yi şipariş etmeye çalıştım.. ilkönce kredi kartı bilgilerini hiç istemeden siparişi kabul etti.. müşteri ilişkilerine soru yazdım cevap gelmedi ve siteye tekrar girmek istediğimde de ne solo7 stokta, ne de başka ürünlere kolay kolay ulaşamaz oldum.. Adana'lı arkadaşların bilgisi var mı konuda acaba? nedir mevzu?.. teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: levonek

arkadaşlar,solo7'ye ilgi çabuk kesildi bakıyorum... bi derdim var: siteden de referans verilen polen bilgisayar'dan solo7'yi şipariş etmeye çalıştım.. ilkönce kredi kartı bilgilerini hiç istemeden siparişi kabul etti.. müşteri ilişkilerine soru yazdım cevap gelmedi ve siteye tekrar girmek istediğimde de ne solo7 stokta, ne de başka ürünlere kolay kolay ulaşamaz oldum.. Adana'lı arkadaşların bilgisi var mı konuda acaba? nedir mevzu?.. teşekkürler..

Polen bilgisayar battı arkadaşım.
  • FRED BAKER ,audioengine 5 aldın mı ? senden yorum bekliyorum ,ona göre bende alacağım
  • ozaman yine z-5500 ler ön planda kalıcak diye bende 1+1 gibi bi sistem alıp premier 200 watt pht36890 dan kurtulim diyodum ama yorumlar kararsız bıraktı:((((((((( önerebileceginiz başka 1+1 varmı fiyat performans dengesinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRAPS

FRED BAKER ,audioengine 5 aldın mı ? senden yorum bekliyorum ,ona göre bende alacağım

yok yaw

sankı yer yarıldı butun a5ler dıbıne gırdı
  • Daha önce kullandığım solo 7 den aşırı çızırtı geliyor diye söylemiştim , bende acaba höparlör mü sorunlu diye düşünerek , uzakta oturan bir yakınımın evine götürüp denedim.
    Ve sonuç mükemmeldi ,son sesde dahi dip gürültüsü neredeyse yoktu

Ama bunun elektiriksel bir problem haricinde , televizyon ve radyo vericilerinin yakınında oturduğumuzdan dolayı kaynaklandığını düşünüyorum.Set manyetik alandan olumsuz etkileniyor
    Bu yüzden kullandığım solo7 lerde bir problem olmadığını gördüğüm halde , kendi evimde kullanmak zorunda olduğum için dip gürültüsüne alışmaya çalışıyorum :(

• solo 7 yi satıp a5 alan arkadaşlar hayal kırıklığına uğrayabilirler.onlara uyarım lütfen dinlemeden bu ürünleri satın almayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rap_üstad

solo 7 yi satıp a5 alan arkadaşlar hayal kırıklığına uğrayabilirler.onlara uyarım lütfen dinlemeden bu ürünleri satın almayın.

• bendede solo7 var.
    kesinlikle fiyatının çok çok üzerinde performansı var.
    çok değişik hoparlör sistemlerim oldu.
    sonunda şunu anladım:
    bu sektör kesinlikle reklam üzerine kurulu.
    ve fiyat performans eğrisi kesinlikle lineer.
    şöyle bir orantılama yaparsam
    1000 tl ye kadar güzel ses veren stereo hoparlör alınabilir.
    200 tl lik hoparlörden "beklentimize" göre %50 lik bir performans aldığımızı düşünelim.
    yani hayalimizdeki o "mükemmel" sesin %50 sini.
    500 tl lik hoparlörde bu %60 olsun
    1000 tl lik de ise ancak %65 olur.
    10.000 tl de ise %70
    .......
    .....
    ...
    50.000 tl de %73

falan fistan.

yani beklenti performansımızdaki en ufak olumlu bir değişim için gereğinden çok fazla para ödememiz gerekiyor.

ben %60 performans aldığım hoparlörden %65 performansa çıkmak için iki katı para ödemeyip başka bir hoparlör almaya karşıyım.

inanınki piyasada çok uçuk rakamlara satılan en ünlü markaların hoparlörlerin maliyeti satış rakamlarının kat be kat altındadır. bizim ödediğimiz marka ve reklam parasıdır.

şuan bizim kullandığımız ortalama 300 tl olan solo 7 nin verdiği performanstan belkide %10 veya hadi bilemedin %20 lik bir performans artışı için 1500-2000 tl ve daha üstü bir rakam ödemek ve bu sektörü beslemek yanlış diye düşünüyorum.

(BUNLAR TAMAMEN KENDİ ŞAHSİ FİKİRLERİMDİR. GENELİ YANSITMAMAKTADIR.)

• özür dilerim.
    aşağıdaki düzeltmeyi eklemek istiyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: eztech

ben %60 performans aldığım hoparlörden %65 performansa çıkmak için iki katı para ödeyip başka bir hoparlör almaya karşıyım.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.