|
Bildirim
Bu seneki fiyat artışı sebebi de buymuş. Daha önce de sel ve gaz sızıntısı olmuştu. Seneye de biri fabrikaya kusar. Maksat fiyat artsın. Bütün bellek sektörü 2 3 firma elinde olunca böyle oluyor. Her sene saçma sapan bahanelerle fiyat artışı.
|
Dram üreticileri: Babaannem serçe parmağını sehpaya çarptı zararı minimize etmek adına zam yapacağız.
Ama yettiniz 3’lü Dram çetesi canınız sıkıldıkça zam yapıyorsunuz yok çarşambayı sel aldı yok bugün hava parçalı bulutlu yeter be. Ayrıca hiç mi sigortası yok bunların biz dandik araba alırken bile sigortamız kaskomuz oluyor ilaveten jeneratör icat edileli yıllar yıllar oluyor. Samimiyetle soruyorum gerçekten rasyonel bir şekilde izahı var mı bu olayın? |
Renault fabrikası 1 ay kapalı kaldı hiç fiyat artışı yaşanmadı. (Euro bazında)
|
Akşam sular kesildi, zararı minimize etmek adına ders çalışmadım hocam. |
Bunlar çete olmuşlar aralarinda anlaşmışlar rekabet falan yok
|
Örtmenim örtmenim elenktrinkler akşam kesikti ödevimi yabamadım örtmenim |
Trafoya kedi girmiştir.
|
1 saat elektrik kesildi müdür karnı ağrıyor işçiler biri bugün işe gelmedi diye uzar bu mesele 😀😅😂
|
Adamlar elektrik kesintisinin maliyetini BİZE yansıtıyorlar.
Hahahahah çok iyi ya, Micron'da bu kararı kim verdiyse direk başkan yapılmalıdır. Adamda beyin zehir. |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6s -- 6 Aralık 2020; 22:7:46 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6s -- 6 Aralık 2020; 21:9:47 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fhrstw -- 6 Aralık 2020; 21:22:3 > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Akşam sular kesildi, zararı minimize etmek adına ders çalışmadım hocam. |
Örtmenim örtmenim elenktrinkler akşam kesikti ödevimi yabamadım örtmenim |
Kesintinin jeneratör eksikliğinden kaynaklandığını nereden biliyorsunuz? Belki panodan kaynaklı, güç yönetim sisteminden kaynaklı bir hata oluştu. Milyon dolarlık makineler bunlar, öyle prize takılır gibi yönetilmiyordur, bunları besleyen süreçte bir hata olmuş olabilir. Dediğiniz gibi, böyle bir artışa gitmek için böyle suni bir problem yaratsalar bile, komplo teorisyeni gözüyle bütün ihtimalleri yok sayarak konuşmanın hiçbir doğruluğu yok. |